Cедмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (8 -14 май)

Какво вещаят звездите (8 -14 май)
ОВЕН

На родените под знака на Овен им предстои седмица, в която ще имат повод за радост свързан успех или приключване на важен проблем, ангажимент. Тази седмица ще има с какво да ви изненада в положителен смисъл. Неочакваните здравословни неразположения ще са с цел да ви покажат коя част от начина си на живот трябва да промените. Възможен е силен, но кратък стрес, който да ви се отрази здравословно: главоболие, безсъние и др. Жените Овен особено тези над 35 годишна възраст ще получат подкрепа или ще усетят силата на закрилата на Съдбата в един важен за тях момент. Сега може да имате късмет в някаква игра, състезание и други. Това може да бъде една благоприятна за вас седмица, особено ако пътуването ви е свързано с имот, за който се грижите и който се намира в друго населено място. Това е благоприятно време за ангажиране с различни имотни и материални дела, които изискват пътуване. През седмицата внимание отделете на майка си, направете нещо за баба си (независимо дали е в този свят или в Отвъдното), изпълнете поне едно желание на своята дъщеря или внучка (ако имате такава).

ТЕЛЕЦ

За вас представители на зодиакалния знак Телец седмицата и проблемите, които ще възникнат в нея ще са с цел да ви предизвикат да вземете важно решение, което отлагате от доста време насам. Тази седмица не е от най-благоприятните за съдебни дела или юридически казуси, но ако ви се налагат такива, бъдете готови за всякакви ситуации. Любовните ви преживявания тази седмица ще са интересни, приятни, ще можете спокойно да разговаряте по важни за вас и бъдещето ви въпроси. Интересно развитие или особен вид преживяване може да имате, ако партньора ви е роден под знака на Водолей, Везни или Близнаци. През тази седмица в сънища или чрез различни друг вид ангажименти човек или хора от Отвъдното ще напомнят за себе си. Това може да ви разстрои по някакъв начин, но целта на това преживяване определено няма да е такава. През седмицата ще очаквате обаждане, изпълнение на обещание или друг някакъв ангажимент, свързан с момиче или млада жена. Жените, които ще празнуват рожден ден тази седмица могат да очакват реализиране на свои планове за този специален ден или една мечта, желание да се превърнат в реалност. Тази седмица ще бъде важно да засадите едно дърво, цвете или да си вземете домашен любимец. Винаги помнете, че няма случайни неща…

БЛИЗНАЦИ

За вас Близнаци, тази седмица ще бъде важно преди всичко да нямате нереални очаквания за подобряване на финансовото ви положение, получване на някакви неочаквани пари. Каквото има да се случи в този план, то определено ще ви изненада. Сега запазете единствено реализма си и практичното планиране на ежедневните разходи. За мъжете Близнаци напрежението в семейството може да се окаже непосилно и да се стигне до неприятен конфликт, размяна на обвинения, отказ от поет ангажимент или обещание. Когато емоциите водят действията ни, то последствията са винаги неприятни. Разумното ви поведение сега е да игнорирате проблема или човека, който го създава докато настъпи по-спокойно време. През тази седмица може да очаквате напразно важна за вас информация или документ. Не допускайте паника или други негативни емоции, тъй като това което ви тревожи сега все още има нужда от развитие. Пазете личните си вещи на обществено място от забравяне или чуждо посегателство. Хубавите неща, които няма да успеете да реализирате тази седмица ще станат малко по-късно. Насладете се на това, което живота ще ви даде сега и не натоварвайте близките си с мърморене или оплаквания. Сега планирайте пътуванията си през лятото, направете си график, свържете се с важни за вас хора. Силата на розата ще има позитивно влияние върху вас.

РАК

През тази седмица ви предстои да проведете разговори или да организирате събиране свързано с момче или млад мъж от семейството. Младите хора около вас ще играят важна роля в живота ви тази седмица, но мъжкото присъствие ще има особен смисъл и значение. Тази седмица може да преживеете различни събития свързани с дете или по-млад от вас човек роден под знака на Козирог, Дева или Телец. Каквото и да е конкретното събитие, то ще има продължение, развитие в една по-благоприятна посока. Но нищо няма да стане толкова бързо, колкото на вас ви се иска. Финансово седмицата обещава да е благоприятна и интересна за вас, особено ако сте от онези активни представители на зодия Рак, които обичат работата си, да са ангажирани с нещо полезно. Сега могат да възникнат най-различни нови или допълнителни възможности. Тази седмица се старайте да има повече плодове на масата ви: особено праскови, кайсии и други плодове в жълто – оранжева окраска ( в зависимост от сезона). На работното ви място неразумните действия на колега, клиент или началник могат да създадат неприятна ситуация, която ще отнеме време за да се разреши. Няма смисъл от обвинения или скандали, тъй като в основата си всичко ще започне от една малка грешка поради разсеяност (а това може да се случи на всеки).

ЛЪВ

През тази седмица преди всичко бъдете разумни, предпазливи и не толкова емоционални, когато работите с пари или имате финансови ангажименти от най-различен характер. Внимание ще изиска ежедневния ви бюджет, покупката на скъпи вещи или техника и др. Мъжете над 35 годишна възраст ще трябва да се погрижат за здравето си, за физическото си състояние чрез различни спортни занимания, разходки сред природата и други. Възможно е да научите за по-сериозен здравословен проблем на мъж, който е ваш роднина, съсед или приятел. Тази седмица неприятностите в живота на жените Лъв са с цел да им покажат, че трябва да променят своето поведение спрямо определени хора. Вашето хладно отношение, неспособността ви или нежеланието ви да споделяте или да говорите открито ще продължи да ви създава проблеми ако не се промените. Седмицата ще е емоционална за младите мъже, тъй като любовния им живот ще е в основата на различни преживявания (в повечето случаи положителни). Проверете килера и местата, където складирате стари или непотребни вещи. Ще има какво да откриете!

ДЕВА

За родените под знака на Дева седмицата ще е време на писхически и емоционални проверки и изпитания, особено ако носите като багаж куп проблеми от изминалата седмица. Сега нещата няма да са толкова лесни за арзрешаване, а ако някой трябва да прости или да поиска извинения – подобна стъпка няма да е лесна.
Тази седмица вещае някаква промяна в дома ви, може да е материална (ремонт, нова мебел, реконструкция), но може да е в чисто човешки план (някой да замине на път, преместване и др.). Каквото и да е конкретното събитие неговия замисъл не е във ваш ущърб, независимо през какво ще ви се наложи да преминете.
По-трудно време ще имат тези от вас, които са в процес на развод, загубили са партньора си поради някаква причина. За вас седмицата ще е емоционално трудна, с по-кратки или по-дълги моменти на депресия, униние, самосъжаление и др. Пътуванията тази седмица няма да реализират очакванията ви. Това обаче може да се дължи на вашата собствена емоционална нестабилност, вглъбеност в различни проблеми, които нямат връзка със самото пътуване. През тази седмица отношенията ви със съседи ще имат някаква цел – сближаване, преоткриване на общи интереси и цели, отдалечаване поради прояви на нелоялност и др.

ВЕЗНИ

През тази седмица ще успеете да се заредите оптимистично за бъдещето си поради различни предложения или нови възможности, които ще възникнат за вас. Особено важно значение ще има информация, която ще получите от човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион. Част от очакванията ви за тази седмица ще бъдат свързани по някакъв начин с момиче или млада жена. През седмицата очаквайте среща, разговор или събиране свързано с жена. Предстоят ви разговори или конкретни действия от финансов характер, които ще имат някакво отношение към човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева. Възможно е получаване на пари от такава личност или уреждане на финансов документ с човек от тези зодиакални знаци. Каквито и изненади да ви даде Съдбата през тази седмица, те само ще отваря нови и нови врати за вас. Нищо няма да ви се случи за да бъдете наказани, ощетени или забравени, независимо как събитията ще изглеждат във вашите очи.
Сега обсъдете, обмислете и вземете решения свързани с настоящия си дом или бъдещо жилище. Вероятно е тази седмица едно конкретно събитие да ви провокира към подобни действия.

СКОРПИОН

Пред вас Скорпиони е време преди всичко за размисъл. Обмислете добре действията си от началото на годината досега. Поговорете с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей и изслушайте тяхното мнение или съвет. Седмицата вещае различни приятни събития свързани с деца, които ще изискат подарък или друг вид разход на пари. На работното ви място напрежението ще е по-голямо, трудно ще контролирате събития или емоции на ваши колеги, клиенти или ръководители. Опитайте се да излизате от всяка ситуация с шега и усмивка, но избягвайте сарказма…Тази седмица ще е интересна по отношение развитието на ваши приятелски връзки. Създадени вече такива могат да повлияят на ваши решение, които ще вземете сега. Новите приятелства, които ще създадете тази седмица тепърва ще имат някакво въздействие върху живота ви. Тази седмица четенето ще бъде важно за вас. Ще акумулирате някакво познание, ще откриете новина или информация, ще попаднете на обява или съобшение, които ще имат важно значение в живота ви.

СТРЕЛЕЦ

През тази седмица родените под знака на Стрелец ще направят няколко посещения, гостувания или срещи свързани с разрешаването на различни неприятности, заплетени казуси или обтегнати отношения. Възможно е да присъствате на събиране, което да ви срещне с неприятни или злобни по характер хора. Тази седмица ще бъде ценно, определящо бъдещето време за жените Стрелец. Отношенията ви с други жени ще са важни и вие трябва да бъдете отворени, към това което ще получите от тях като информация, предложение или помощ. Късмет ще имат и младите мъже Стрелец, но той ще има твърде интересна форма на проява, тъй като това няма да са пари. Може да бъде запознанство, предложение, случайно попаднала ви информация или книга: неща, които може да отворят нови хоризонти и възможности пред вас. През седмицата ще следите развитието на здравословен проблем или лечение на близък човек. Някои от вас ще се фокусират върху любовните си проблеми свързани с недоразумения, съмнения, несигурност в собствените или на партньора чувства и други. През тази седмица червеният цвят ще ви носи закрила и късмет, така че винаги имайте нещо червено със себе си.

КОЗИРОГ

Тази седмица ще е твърде непредсказуема за родените под знака на Козирог. Събитията, които ще ви изненадат сега ще са най-вече с цел да ви накарат да седнете и да размислите: какво се случва в живота ви и защо. Какво пропуснахте и какво спечелихте досега? Ако получите правилните отговори ще знаете как и накъде да продължите. Различни финансови отношения ще направят седмицата ви натоварена преди всичко емоционално, независимо дали тези неща ще имат положително или отрицателно за вас развитие. Следете отношенията си с хора от собствения ви знак, с родни под знака на Телец или Дева, които ще ви дадат правилен съвет или ще ви насочат в правилна посока. Възможни са парични постъпления в бюджета ви, но това няма да е някаква изненада за вас. Мъжете Козирог над 35 годишна възраст ще следят много внимателно важни събития в политически или обществен план. Вероятно това ще се дължи на факта, че тези събития по някакъв начин конкретно влияят и на вашия личен живот или бизнес планове. Благоприятна седмица за съдебни дела или юридически ангажименти за мъжете Козирог.
Ако тази седмица ви изненада приятно финансов договор или документ пазете придобитото като очите си. Това е нещо специално, което може и да не заслужавате, но което ви се дава като шанс.

ВОДОЛЕЙ

Пред вас е седмица, в която собствено дете или внуче ще е причина за разходи от личния ви бюджет или за получаване на пари (издръжка, пенсия, стипендия и др.) Вероятно различни новини свързани с бебе или дете ще ви ангажират с динамични телефонни разговори или срещи. На работното си място очаквайте сблъсък с лицемерие, интриги или нелоялност, което може да ви провокира към един конфликт. Напрежението не е желателно, но подобни действия не могат да бъдат пренебрегнати. Опитайте се да намерите средата при разрешаването на подобни проблеми, имате потенциал за това!За съжаление събития от миналото отново ще ви натоварят емоционално. В повечето случаи това ще са спомени свързани с близък човек, който вече не е до вас. През седмицата ще имате възможност за освежаване или да направите различни пдообрения в дома си. Възможни са покупки, подмяна на техника или мебелировка, разширения и др. През тази седмица отделете повече време за почивка сред природата, извън дома си, дори това да е само съзерцаване на синьото небе. Имате нужда от прочистване на мисли и тревоги от главата си.

РИБИ

През тази седмица може да ви изненадат събития свързани с пътуване или с хора от друго населено място. Трудно е да се каже дали това ще ви донесе радост или не, но определено ще ви донесе промяна ( в планове, в очаквания, в отношения и др.) Ако пътувате през тази седмица бъдете внимателни както ако използвате собствено превозно средство, така и някакъв обществен транспорт. Много несигурност и неспокойствие ще има в ежедневието ви през тези седем дни, но няма нищо, което да е трагично или да ви носи някаква невъзвратима загуба. По-скоро обратното, но всичко ще става по трудния за вас начин. Седмицата вещае важни за вас отношения с хора Лъв, Овен или Стрелец. През тази седмица може да имате по-чести разговори, размяна на съобщения или имейли с приятели отблизо и далеч. Новите запознанства сега са начало на нов етап от живота ви (поради различни причини). Планирайте и реализирайте различни важни за вас дела или събирания свързани със семейството ви. Благоприятна седмица за сключване на брак и за събиране на разделени семейства. През тази седмица внимавайте с храни, които  могат да ви създадат хранително отравяне или алергична реакция.

Източник:  astro.velida.net