Войната на политика Бареков с бившите му колеги продължава

Бедни, бедни, Тони, защо не си остана хванат на хорото в ледената река на Калофер, вайка се Ники

Войната на политика Николай Бареков с негови бивши колеги продължава. След като сезира НАП за имотните състояния, които "укриват" Антон Хекимян, Ани Цолова и Виктор Николаев, като дори тръгна разследване срещу тях, евродепутатът отново е на пътеката на войната. По думите му водещият на сутрешния блок си е подарил луксозен апартамент в столичния кв. Бъкстон с прекрасна гледка към Витоша.
Ето какво още написа Бареков във Фейсбук, без редакторска намеса: 
Колегите ми от Движението Граждани за отпор срещу корупцията и наглостта в медиите ми разказаха страхотна новина и много ме зарадваха за успехите на Антон Хекимян на имотния пазар, но ме натъжиха, защото иначе моя приятел и наследник в ефира на БТВ е забравил да ми се похвали сам и да почерпи за придобивката. Сякаш е забравил кои двама негови приятели помолиха господин Красимир Гергов да го инсталира на мекия стол в студиото.
Все пак искам да поздравя стария си работлив колега (известен в миналото като Малкия Бареков) с чудесната му придобивка от миналата година. На 12 декември 2016 година за Коледа Хекимян си е подарил прекрасен луксозен апартамент доста големичък за млад ерген - по оценка на мои познати имотни оценители апартаментът, който струва над 100 000 евро, може да приюти цяло семейство с три деца. Колко млади и работливи българи на твоите години могат да си позволят 110 квадрата в окапалата ни държавичка и то в прекрасния столичен квартал Бъкстон (ул. Братя Бъкстон N 27)?
Квартал с прекрасна гледка към полите на Витоша, а само на минути от центъра по китните булеварди на госпожа Фандъкова. За ерген с две години стаж като водещ на сутрешен блок с нисък рейтинг коледният подарък е повече от (не)заслужен и охолен. Само дето старият ми приятел е забравил да се похвали на друг, освен на шефката си госпожа Анна Тодорова, и да почерпи обилно за придобивката. Тони, Тони...верно софийските булеварди не са прави и широки като тези в Стара Загора, наистина все още твоята приятелка не ти е докарала метрото пред китния вход, но пък имаш мощна лимузина, с която да стигаш за пет минути до местоработата си в НДК. Продължавай да се държиш тъпо в ефир, блей като теле в железница и бъди слуга на олигархията. И не се крий, а почерпи за имота, за да е на късмет. Бедни, бедни, Тони, защо не си остана хванат на хорото в ледената река на Калофер, там между мъжете, поне ти приличаше с микрофон в ръка...