Виктор Николаев: Не забравяйте, че и вие политиците падате от столчетата

Длъжни да питаме и ще се опитаме да го правим, заяви водещият в първо изявление след скандала

Водещият на сутрешния блок на Нова телевизия "Здравей, България" Виктор Николаев направи първия си коментар след петъчните скандали в студиото и ехото от тях, което още не е заглъхнало. От два дена го чакаме да изложи позицията си, даже очаквахме да се озъби още в студиото.

Припомняме, че в петък му гостуваха депутатът от гражданската квота на ГЕРБ Антон Тодоров и вицепремиерът Валери Симеонов, чийто приказки бяха определени като "заплаха срещу журналист".
"Избягам коментарите, но днес искам да благодаря на всеки един от вас за подкрепата. Това беше лавина от ваша страна. Вие показахте и дадохте знак на журналистите, на собствениците на медии, че искате в България да се задават въпроси, без претенции, без страх и без да сме кандидати за "Пулицър"", коментира той.
"Ние сме длъжни да питаме и ще се опитаме да продължим да го правим. Колкото до столчетата, не забравяйте, че и вие политиците падате от столчетата. Тези столчета са Ви дадени от нас", заяви Виктор Николаев относно коментара на Антон Тодоров, че доскорошната му екранна партньорка Ани Цолова е паднала от ефир. Виктор не обясни само защо я няма.