Бизнесмен от Кресна към Цветанов: За първи път политик идва в „Енергоремонт“, и то без да сме в избори

Председателят на ПГ на ГЕРБ разговаря с изпълнителния директор на "Енергоремонт" – Кресна, Стефан Дончев

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов разговаря днес със Стефан Дончев, който е изпълнителен директор на едно от най-големите предприятия в област Благоевград - „Енергоремонт” – Кресна.

Дончев посрещна Цветан Цветанов и депутатите от ГЕРБ-Благоевград в кабинета си, като сред обсъжданите теми бяха проблемите пред бизнеса и възможностите за финансиране по европейските програми на малките и средни предприятия в новия програмен период, съобщиха от пресцентъра на партията.

Цветан Цветанов и Стефан Дончев се обединиха около мнението, че изпълненото от ГЕРБ обещание да се изгради АМ „Струма” е изключително важно за развитието на региона, защото се подобряват условията за бизнес и туризъм. Домакинът изтъкна, че за първи път политик идва в „Енергоремонт“ за два пъти в рамките на половин година, и то при положение, че няма избори. Стефан Дончев поиска да се организира среща на национално ниво, на която представители от всички сфери на бизнеса да коментират новите възможности за развитието на металургията, леярството и др.