Тервел Пулев: Кубрат има големи шансове срещу Джошуа

Доколкото аз знам през март месец той пак ще се боксира, допълни той

 Кубрат се движи добре. Случи му се травма. Никой не е застрахован от това нещо в нашия бранш. Мисля че има големи шансове срещу Джошуа независимо, че го даваха като аутсайдер и всеки втори казваше че Кубрат няма никакъв шанс Аз не съм на това мнение.  Това заяви в студиото на  „Здравей, България” на Нова телевизия  професионалният боксьор Тервел Пулев, коментирайки проблемите пред брат си Кубрат Пулев.

Контузията отшумя, Кубрат вече тренира. Доколкото аз знам през март месец той пак ще се боксира, допълни Тервел. 

Той скоро ще отбележи своя 35-и рожден ден.   „Няма някакъв специален ритуал. В последните години се събираме широк кръг компания, но не е лошо да сме само най-близкото. Определено е по-забавно вече вкъщи, има доста комични ситуации”, каза той пред

„Аспарух е на година и половина, а Калоян е на 9. Калоян е тръгнал по пътя на спорта – него си го влече футболът. Тренира по 3-4 пъти на седмица, участва в детски турнири. Харесва му, увлечен е сериозно.”

„Старая се да ги уча на българската история. Говорихме за покръстването. Наясно са откъде идват имената им. Калоян дори се натъжи един ден, че неговото име не било по-велико от това на Аспарух. Ние му казахме, че Калоян е един от най-великите български владетели, докато Аспарух е основател на българската държава”, обясни той.