Световноизвестното риалити Hell’s Kitchen стартира в ефира на Нова ТВ (ВИДЕО)

Победителят ще получи 100 000 лв. и договор в ресторанта на шеф Ангелов

Снимка: Faktor.bg

Снимка: Faktor.bg

Световноизвестното риалити състезание за професионални готвачи Hell’s Kitchen стартира в ефира на Нова телевизия с водещ шеф Виктор Ангелов.  
Продуцентът Нико Тупарев и представители на медията го представиха пред журналисти днес. Точно в деня, в който медията сменя собствениците си...
 Предаването, на което лице в САЩ е най-популярният готвач в света Гордън Рамзи, ще е част от пролетния сезон.

Победителят ще получи 100 000 лв. и договор в ресторанта на шеф Ангелов.

Телевизионното зрелище Hell’s Kitchen – формат на ITV Studios, се излъчва в 19 държави по целия свят с над 50 сезона и повече от 700 участници.

"Hell’s Kitchen е най-голямото кулинарно предизвикателство - както за мен, така и за участниците. Форматът комбинира способността на шеф готвачите да се справят с поставените задачи с кулинарния им талант пред погледа на цяла България. Освен амбициозни готвачи, търсим кулинарни таланти със силни характери, защото професионалната кухня е подчинена на висока дисциплина. Може да си добър шеф, но за да си добър състезател се изискват различни качества", споделя шеф Виктор Ангелов, за който Hell’s Kitchen България е следваща стъпка в безупречната му кариера.

"Добавянето на Hell’s Kitchen към портфолиото на NOVA е част от стратегията на компанията да въвежда на българския пазар най-големите телевизионни формати в света. Предаването ще е акцент в програмата ни през пролетния ни сезон, паралелно с разрастване подкрепата на български филми и сериали на всички платформи. Щастлива съм, че професионалист от ранга на шеф Ангелов е част от екипа на предаването и голямото семейство на NOVA", коментира Вики Политова – главен оперативен директор на Нова Броудкастинг Груп.