Десислава Радева назидателно: За мен е важно как ме оценя човекът до мен, защото съм негов избор, не ваш!

Съпругата на президента реагира в социалните мрежи, след като събра хиляди коментари относно тоалета си на официалния прием

Съпругата на президента Десислава Радева реагира в социалните мрежи, след като събра хиляди коментари относно тоалета си, който бе избрала на официалния прием за Националния празник 3 март. 

Тя и вицепрезидентът Илияна Йотова носеха стилни зелени рокли, но в мрежите се събраха много анонимни критици. Радева им отговори през личния си профил в социалната мрежа. 

"Хора, честно ли важното в момента са моят и на вицепрезидента тоалети?! Това ли е темата? Дори в деня на националния празник?! Дори тогава ли не можем да потиснем желанието си да сме пенкелери? И да празнуваме заедно. И да МИСЛИМ заедно. Къде сме? Каква е реалността? Какво е бъдещето ни? 

За какво говоря ли? За онова синьо-червено и какво-ли-още-не, дето ни дели от 90-те. За онова Левски-ЦСКА, в което влизаме с охота. Така ли ще оцелеем като нация - ядящи се помежду си? Това ли са ни проблемите? Ако да - с мед да ги намажеш! 

На приема снощи, преди да зазвучи химна, се пошегувах с г-жа Йотова: "Да вземем да се уговаряме предварително, м?" Тя отвърна с усмивка: "Карай, току-виж решили, че сме се уговорили." 

Не вярвах, че това ще се превърне в поредното отвличане на внимание от истинските проблеми на България. И все още не вярвам, че дотолкова сме отвикнали да мислим и да отсяваме важното. 

Тук е мястото да цитирам Томас Джеферсън: Ако една нация очаква да бъде невежа и свободна, това не е било, и няма и да го бъде! 

А всички мои критици искам да уверя, че за мен е важно как ме оценя човекът до мен. Защото съм негов избор. Не ваш! Не градете образ, който няма нищо общо с действителния. Ще рухне - рано или късно. (Правило на маркетинга). 

Поздрав за съпруга ми, избран за президент с над 2 млн.гласа. Некупени! И не предимно червени! И нека е ясно - няма да спра да го подкрепям! Защото той пък е моят избор в личен план. 

П.С. Модните корифеи и стайлинг специалистите, приемете поздравите на Nevena Nikolova. Дано ви светне защо работи предимно в Лондон, а не в София. Дръжте стандарта :) Обичаме ви!" 

В назидателните думи на Десислава Радева няма и грам самокритика - как пък не видя, че през последната година съпругът и в качеството си на президент разделя и противопоставя нацията, и не прави нищо , за да я обединява.  Това се случи на тържествата на Шипка, а най-трагично беше на официалния прием за 3 март - освен путинисти и комунисти, другите партии и общественици не го уважиха. Точно той прокарва по руска заръка границата между червени и сини. След като за Радева няма значение какво казват гражданите за поведението й, нека да си стои в къщи и да не се показва самодоволно до държавния глава на публични места. Не е зле и да се научи как е правилно - "оценя" или "оценява".