Звездата на "Ботев" Враца Валери Божинов се самопокани в националния отбор

Футболистът разкри кой е човекът, който го е върнал на терена

Валери Божинов

Валери Божинов

Героят за Ботев Враца срещу Левски Валери Божинов сподели, че новата му приятелка Биляна Дол е в основата на добрата му форма, както и че тя е човекът, който го пази от грешни стъпки. Ето какво каза още звездата на Ботев Враца пред Канал 3, където бе специален гост.

"Благодарение на моята приятелка Биляна Дол аз се промених. Станах друг човек, станах мъж! Мисля и разсъждавам по друг начин. Концентриран и амбициран съм в работата си. Чувствам любов и подкрепа. Благодарен съм от все сърце, че наистина е до мен и е моето огледало. Преди да направя грешна стъпка, имам човек до себе си, който може да ме балансира. Тя е балансът в моя живот! Без нейната подкрепа и помощ, едва ли щях да съм този, който всички виждат", откровен бе Божинов.

Божигол разкри дали има оферти от България и чужбина. "Засега оставам в Ботев Враца. Ако излезе нещо, независимо дали от България или от чужбина,аз съм готов да преговарям със всеки клуб. Ще го премисля добре и ще се опитам да взема най-доброто решение за своето бъдеще. Всеки допуска грешки, вече съм на 32 години, и трябва да взема най-доброто решение за своето бъдеще. На този етап не са ме търсили нито от чужбина, нито от България. Остават ни още четири мача и ще дам всичко за Ботев Враца в тях, за да зимуваме на добра позиция. Заслужаваме го и ще се борим за това", добави още нападателят. 

Валери Божинов е готов да се завърне в националния отбор, ако бъде повикан от селекционера Петър Хубчев. "Не се предлагам на когото и да е било, но фактите и статистиките говорят... Петър Хубчев е интелигентен човек, познаваме се много добре, и ако той прецени, че имам място в националния отбор, аз съм отворен да се завърна там. Но не е моя работа да коментирам това, има си селекционер", каза още Божинов.