Предимствата на залагането онлайн

Желаещите да залагат онлайн са много, дори неизброимо много. И причините са няколко. Отваряйки букмейкърските сайтове, те използват улеснения, които не биха получили, ако отидат до букмейкърски пункт. А пестят и време. Така че бъдещето на залаганията е определено в световната мрежа. Българските играчи имат на разположение няколко онлайн букмейкъра, лицензирани за България. Те имат своите стимули за играчите, които подтикват мнозина да се регистрират в повече от един сайт за залагания. И така, да видим предимствата, привличащи играчи за залагания онлайн.

Пестене на време
Вече споменахме това предимство. Всеки разполага с малко свободно време и трябва да извърши много неща през него. А с отварянето на букмейкърския сайт на компютъра у дома или на мобилно устройство всеки може да използва периода, през който е свободен, независимо къде се намира, за да направи залози и да проследи как се развиват нещата.

Възможност за залагания в повече от един букмейкърски сайт
Всеки от букмейкърите предлага различни предимства в своята онлайн спортна секция. Едни дават привлекателни бонуси за новорегистрирани, други включват повече спортове, а в сайта на Бетфеър ще намерите и спортна борса, голямо изкушение за опитни залагащи. За да се използват повече предимства, е необходимо използване на два или повече сайта. За начинаещите препоръчваме ревютата на букмейкърите в Machovete.com. Разбира се, трябва да се следят предложенията и развитията във всички сайтове, в които сте се регистрирали. Но това, което получавате, си струва усилията. 

Безопасността на залаганията
Тези, които все още не са залагали онлайн, често изтъкват като причина за това опасенията си, че този вид залагания крият рискове. Ще напомним как е гарантирана безопасността на залаганията в лицензираните сайтове. На първо място, лицензираните за България сайтове са получили лиценз от Държавната комисия за хазарт, което означава, че са проверени и след началната проверка се правят и периодични проверки на сигурността. Освен това всеки онлайн букмейкър изисква от всеки регистриран играч да верифицира профила си. Това означава, че със сканирани копия на личните си документи всеки трябва да докаже самоличността си. Така онлайн букмeйкърът има информация за всеки регистриран и в случай на проблем взема веднага мерки за блокиране или изключване на недобросъвестен клиент. 

Бонусите – не само начални при регистрирането, а и след това
Ще намерите бонус за „добре дошли“ като част от посрещането във всеки сайт, а след това ще ви предложат и други бонуси. На практика това означава допълнителни средства. Трябва просто да следите какви условия са поставени, за да можете да усвоите бонуса. Едно от условията е за превъртане, трябва да следите и дали е посочен срок, в който да направите изисквания брой превъртания на бонусната сума. Не изпускайте и предложенията при промоциите за избрания от вас онлайн букмейкър.

Компаниите, които предлагат онлайн залагания, са на пазара от доста време
Повечето от компаниите с онлайн сайтове за залагания са добре познати на пазара и предлагат услугите си от повече от десетилетие. За това време те са утвърдени и познати със сигурността, която предоставят за залагащите. Добре познати са и другите им предимства. 

От почти 20 години на пазара е Bet365 – фирма, която предлага онлайн залагания в целия свят, с лицензи за такива залагания. Не случайно Bet365 са популярни сред залагащите на спортни събития – това е най-добре развитата секция на онлайн букмейкъра. Както ще прочетете в ревюто на Efbet в Machovete.com, това е първата компания с лиценз за онлайн залагания за България. Efbet е български бранд, познат от 1993 година, и привлича с едни от най-високите коефициенти, които могат да се намерят онлайн в сайтовете за залагания. Още едно познато отдавна име е Betfair, функционираща от 2000 г. и известна с борсата за спортни залози, първата такава и досега най-голямата борса от този тип. От 2014 година Betfair има лиценз и за онлайн залагания за България. 
Освен базираните в Западна Европа букмейкърски компании има и източноевропейски, които функционират от доста години и предлагат много добри условия и промоции, като 1xbet. Това е руски онлайн сайт за залагания, който набира популярност и сред играчите от Западна Европа. 1Xbet има едно несравнимо предимство, наред с другите стандартни стимули за играчи – повече от една възможност за регистрация.


Залагания на живо
Вече трудно можем да си представим правенето на залози в онлайн сайтовете без залозите на живо. Предлагат ги всички популярни букмейкъри, които знаят колко голямо е изкушението да залагаш по време на събитието и да прилагаш знанията си от статистиката и от неотдавнашната игра на състезателите и отборите. А с предаването на живо, познато като лайв стрийминг, всеки се доближава до реалното присъствие на спортното събитие и може да изпита всички вълнения, които обземат и реално присъстващите на него. 

Известно е качеството на преките предавания на спортни срещи на Bet365, с много голям брой събития, предавани по време на провеждането им, всеки ден. 
В Efbet ще ви привлекат особено предаванията на живо на почти всички футболни мачове, както и на други спортни срещи. Приемането на залозите се извършва бързо, за секунди. 
Добре познати са и много добрите възможности за залози от този тип в Winbet. Визуализацията в секцията На живо на този букмейкър е впечатляваща, а опциите в тази секция са повече, отколкото в спортната секция за залагания преди началото на срещите, тъй като по време на протичането на срещите Winbet добавя още опции.
Betfair също е познат с много добрата визуализация на срещите на живо, както и с добрите пазари и коефициенти в тази си секция.
И в 1xbet в секцията На живо ще намерите пряко предаване на срещи, много голям брой пазари за основните спортове, като футбол, тенис, баскетбол. 

Удобно депозиране и теглене с най-популярните методи
Онлайн плащанията отдавна са удобство. Това е практика и за онлайн букмейкърите, които предлагат най-често използваните и удобни начини за плащане на клиентите си. За България освен чрез банкова карта може да се плати чрез сайта ePay, чрез електронни портфейли като световно използваните Neteller и Skrill, както и чрез EasyPay – но за последния метод трябва да се посети пункт на EasyPay. Освен тези методи можете да намерите и още – прегледайте предложенията за начини на плащане в избрания от вас онлайн букмейкър.

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ