"Левски" ще се изправи срещу Байерн Мюнхен II на Рицарския остров

Момчетата на старши треньора Делио Роси ще играят общо 5 контроли.

Футболният отбор на "Левски" ще се изправи срещу "Байерн"-Мюнхен II по време на зимната си подготовка, която за първи път в историята на клуба ще се проведе в Малта. На Рицарския остров момчетата на старши треньора Делио Роси ще играят общо 5 контроли. „Сините" пристигат в Малта на 9 януари и ще останат там четири седмици.
На този етап са ясни 4 от съперниците на отбора. Първо Левски ще се изправи срещу шампиона на Малта - Хибърниънс. Следват мачове с осмия в украинското първенство Олександрия и втородивизионния Оренбург, където играе бившият български национал Благой Георгиев.
Името на четвъртия съперник на Левски още не е известно, но в последния си мач на малтийска територия „сините" ще играят срещу втория тим на Байерн. 
В състава на баварците е Феликс Гьотце - по-малкият брат на германския национал Марио Гьотце от Борусия (Дортмунд), който вкара победния гол за Бундестима във финала с Аржентина на световното първенство през 2014 г. в Бразилия.
В отбора е и 19-годишният Никлас Тарнат - син на бившия немски национал Михаел Тарнат. Помощник-треньор пък е Тобиас Швайнщайгер - брат на Бастиан Швайнщайгер.