Жириновски бълнува: Путин ще се разбере с Тръмп за подялбата на света

После щерка му още два мандата и зетят два мандата. До 2040 година семейството ще управлява САЩ и ще влезе в историята като най-добрият президент. Ще видите, че така ще стане, прогнозира той

Владимир Жириновски

Владимир Жириновски

"Президентът на Русия Владимир Путин може да се споразумее с държавния глава на САЩ Доналд Тръмп за разделяне на света", заяви лидерът на крайно наицоналистическата партия ЛДПР и депутат в руската Дума Владимир Жириновски в ефира на държавната телевизия "Россия 1".

"Корейците все пак са Далечния Изток, сирийците - Близък Изток... А за какво да се договаряме (с Тръмп)? Украйна! Украйна е Лвов и още пет района. Отделяме ги. И тя да влиза ако иска в НАТО, ако иска на друго място. Но цяла Новорусия - той (Доналд Тръмп) се съгласява или, по-точно, не възразява - да минат под руски флаг, като Крим и Донбас. И така ще има нормални отношения с Русия и с Китай. При това ще продължи да дои Европа, да я души, защото я ненавижда", заяви Жириновски.

Така, според него, Тръмп ще бъде преизбран за още един мандат.

"После щерка му още два мандата и зетят два мандата. До 2040 година семейството ще управлява САЩ и ще влезе в историята като най-добрият президент. Ще видите, че така ще стане", прогнозира той.

Превод: Faktor.bg