В Русия предупреждават жените да не правят секс с чужденци, може да родят дете от друга раса

В нашата страна трябва да се женим по любов, независимо от коя националност, но да са граждани на Русия, обяснява Плетньова

Тамара Плетньова

Тамара Плетньова

Председателката на парламентарната комисия по въпросите на семейството, жените и децата Тамара Плетньова предупреди руските жени да не "влизат в интимни отношения с чужденци по времето на световното по футбол.

"Подобно поведение на сънародничките ни води до раждане на деца в непълноценни семейтва. В нашата страна трябва да се женим по любов, независимо от коя националност, но да са граждани на Русия", обяснява Плетньова пред "Говорит Москва".

Тя напомня, че след Олимпиадата през 1980 година в Русия се появили много самотни майки.

"Тези дечица след това страдаха, особено ако са от друга раса. Ние сме длъжни да раждаме "наши" деца", заявила тя, но подчертала, че не е националистка.

Припомняме, че Плетньова стана печално известна в медиите след като редица репортерки, акредитирани в Държавната дума обвиниха депутата Леонид Слуцки в сексуален тормоз. Тогава тя заяви, че журналистките "сами са си виновни, защото ходят с голи пъпове".

Междувременно стана известно, че преслужбата на сахалинските правоохранителни ортани е получила указание по време на Световното да не съобщава в медиите каквато и да било негативна информация, съобщава ИА Sakh.com.