Руската армия с нетрадиционни методи за борба с врага: Делфини-телепати и четене на секретни документи през стената

Списанието на Министерството на отбраната на Русия "Армейски сборник" публикува статия за нетрадиционните методи за "борба с враговете" сто на "резервите на психиката". 

В статията със заглавие "Супервойниците за войните на бъдещето" авторът твърди, че руските спецчасти са използвали парапсихологически бойни техники в двете чеченски войни. В частност, с помощта на технологията на "метаконтактите" можело да се провежда "невербален разпит".

"Достоверността на разпита е практически 100%. Владеещите тези техники могат да откриват засади, складове, тайници на противника, а също така на научават чужди езици и да облекчават болките на ранените в бойни условия", се казва в статията.

В нея се твърди, че руските спецназовци са усвоили телепатията, работейки с делфини: мислено давали заповеди на животните и те се подчинявали.

"Методиката е приложима и към хора. Освен това може да се оказва въздействие и върху техника. С усилие на мисълта могат да бъдат блокирани компютри, да се разтапят кристалите в генераторите, да се подслушват разговори или да да бъдат нарушавати телевизионни и радиопредавания", пише изданието.

Превод: Faktor.bg