Признаха за невинна адреналинка от "Господарите" по дело за клевета с "похотлив професор"

Проф. Колев отрече пред камерите на Нова ТВ да е участвал в подобна авантюра

Адреналинката Ваня от телевизионното шоу "Господари на ефира" по Нова ТВ окончателно бе призната за невинна по дело за клевета, заведено от проф. Колев от Националната спортна академия.

Темида се е произнесла в полза на Ваня Георгиева по делото за клевета, което уволненият професор Николай Колев заведе срещу адреналинката. 

През 2016 г. репортаж на "Господари на ефира" разказа как проф. Колев злоупотребява с позицията си на преподавател, като предлага на студентката Ваня Георгиева вземане на изпит срещу интимни услуги.  

Преди време адреналинката разкри, че отправеното от професора секс предложението било брутално и безпардонно, Колев обаче отрече да е имал подобна авантюра. 

След като Ваня беше оправдана окончателно, в ефира на Нова ТВ тя обясни, че развръзката на това дело показва, че истината възтържествува. Затова тя смята, че жените не трябва да се страхуват или чувстват неудобство, ако попадната в ситуация като нейната. И вместо да премълчават неуместните сексуални предложения, да си търсят правата в съда.