Мустафа Карадайъ като Нинова, стяга се за управлението

Българите са гледали този филм, определено не го понасят

Снимка: Канал 3

Снимка: Канал 3

В края на месеца ще направим заявка за промяна на управлението на нашата страна. Това каза председателят на ДПС и водач на листата за евроизбори Мустафа Карадайъ по време на предизборен митинг в село Вълнари.

Интересно, това е заявката и на лидера на БСП Корнелия Нинова. Какво излиза, канят се пак да управляват заедно. Ала българите са гледали този филм, определено не го понасят.

На митинга в Никола Козлевското село Карадайъ поясни важността на предстоящите избори като каза, че поради ситуацията в Европа с тези избори ще се начертае, поне за 20 години напред, посоката за развитие на ЕС. От едната страна стои национализма, противопоставянето и омразата към различните, а от другата демокрацията, толерантността, уважението към различните и силата от това обединение на различните, за да има и единство в ЕС, подчерта той.

В края на месеца ще направим заявка за промяна на управлението на нашата страна, обяви лидерът на ДПС. Освен че ще кажем, че не може да продължава национализма да е политика в нашата страна, е крайно време да променим формулата за управление в Българ