Чернокожи в армията, гейове и затворени тоалетни-предизборна агитация за руснаци

"В Youtube се появиха няколко професионално заснети видеоклипа призоваващи руснаците да гласуват на изборите. 

В най-драстичния от клиповете се твърди, че ако руснаците не гласуват активно на изборите, то всички мъже ще бъдат взети в армията, в домовете им ще се настанят хомосексуалисти, а синчето им иска от от родителите си милиони. А допълнителното плашило са мигрантите. 

В кратката историйка мъж и жена спорят, защото съпругът не иска да гласува. През нощта мъжът сънува, че на власт е дошъл президент, който е повишил възрастта за служба в армията и героят на видеото, който е на 52 трябда да отиде да служи. Междувременно е издаден закон, според който всеки руснак трябва да приеме в дома си за една седмица гей, напуснат от гаджето си, а посещенията в тоалетната са ограничени. Синът пък, за да може да продължи да учи трябва да събере милиони рубли за вноска в училище.

В друг клип пък младеж и девойка, които се готвят да правят секс задават въпроса дали партньорът е навършил 18 години. Но...девойката отблъсква младежа, защото е навършил 18, но не е гласувал на изборите.

В третият клип бременна жена настоятелно подканя шофьорът на такси да кара бързо към родилното, но е откарана пред секцията за гласуване.

Идеята на серията е да повиши интереса към изборите, което е основната задача на руската администрация, поставена от Кремъл.

Според предварителни данни около 70% от руснаците са решили да гласуват на изборите, а близо 80% от тях за саявили готовност да гласуват за Путин.

Въпреки това опасенията са, че активността на изборите ще бъде ниска, особено след призива на основния руски опозиционер за бойкот.

Затова и политтехнолозите на Кремъл измислиха редица трикове да закарат избирателите до урните като провеждането на важни местни референдуми заедно с изборите или дали да се учи и в събота.(