​Евангелски пастор забрави бог, демонстрира любов към СССР и комунизма

Вярващи са възмутени от скандална снимка на духовния си водач

Шокираща снимка на евангелския пастор Румен Борджиев, позиращ със знамето на СССР хвърли в потрес вярващите в София.

Скандалната снимка бе разпространена в социалната мрежа от блога Apostolos.bg

Пастор Румен Борджиев е усмихнат и щастлив до знамето на СССР – символ на комунизма, безбожието и терора!

Знамето на СССР, сърпа и чука са символи на ТЕРОР, УБИЙСТВА, ГРАБЕЖИ, ГУЛАГ, КГБ, военна агресия срещу България, ограбване на народа ни, промиване на мозъци, путинизация и преследване на християните.

Какво е толкова смешно? Защо пастор Румен Борджиев от Втора Петдесятна Църква в София се държи по такъв странен и неадекватен начин? Комунизмът е обявен за престъпен чрез закон. Защо въпреки това е избрал да позира толкова засмян и щастлив до знамето на сатанинският комунистически терор? Как биха се почувствали страдалите и гонените от комунизма и техните близки и роднини при вида на такава гледка, пита възмутен от действията на духовника вярващ.

Румен Борджиев ръководи Евангелската петдесятна църква в кв. Подуяне, която се представя за общество от покаяни и новородени вярващи, които приемат основните истини на Божието Слово и се стремят да ги прилагат в своя личен и обществен християнски живот.

„Църквата ни се стреми да изповядва публично принципите на Христовото учение, като по този начин изпълнява заповедта на Господа да бъде “сол и светлина на света” около себе си“, казва пасторът, който явно е и таен поклонник на комунистическата идеология.