Журналистът Волгин си спечели "Златен скункс" след успеха на Гришо

Опитът на радиоводещия да замаже гафа обаче изглежда фалшиво и глупаво

Журналистът Петър Волгин, известен със своите русофилски пристрастия, се оказа поредния номиниран за емблематичния приз "Златен скункс" на "Господари на ефира" по Нова ТВ.

Заслужено наградата се връчва на радиоводещия заради думите му, че е изключително досадно постоянно да ни занимават с Григор Димитров и че няма абсолютно никакво значение дали въпросният Гришо е спечелил, загубил или завършил реми на турнира в Лондон

Веднага след победата на първата ни ракета на турнира на шампионите снощи, в социалните мрежи се отприщи вълна от подигравки по адрес на Волгин, появиха се и смешни картинки с текст, на които главни герои са Гришо и журналиста.

Опитът на Волгин днес да замаже гафа си с нещо като покаяние спрямо най-големия ни талант в мъжкия тенис в историята, обаче звучи фалшиво и глупаво.

"Григор Димитров заслужава да бъде поздравен по същия начин, по който заслужава да бъде поздравен всеки лекар, учител, композитор, учен, актьор, инженер, певец, свършил прекрасно своята работа. Що се отнася до вманиачените му фенове....там всичко е ясно и няма какво да се коментира:)))", написа радиоводещият русофил на страницата си във фейсбук.

Тази вечер се очаква да бъде излъчен епизодът на Господарите с връчването на емблематичния символ на Петър Волгин.