След 9-годишен брак Ръсел Кроу разпродава имоти, за да плати развода си

Търгът е в Sotheby's, на връх неговия 54-годишен рожден ден

Докато Ръсел Кроу и Даниел Спенсър бяха щастливи

Докато Ръсел Кроу и Даниел Спенсър бяха щастливи

След деветгодишен брак и две красиви деца (Чарлз и Тенисън), връзката между Ръсел Кроу и Даниел Спенсър окончателно се разпадна, информират световни медии. Въпреки многократните опити на звездата от "Гладиатор" да спаси брака си, майката на децата му го отпраща, демонстрирайки, че не желае повече да живеят заедно.

Запитан за плановете си веднага след обявяването на развода си, Ръсел Кроу спомена за проблеми и трудността да съжителства с съпруга, която живее на австралийска земя, докато професионалните му ангажименти го задължават да прекарва по-голямата част от годината си в Лос Анджелис.

"Веднага след като свърша работата и мога да се прибера вкъщи, приоритетът ми е да се опитам да събера отново семейството си", заяви Гладиаторът през декември, след като се примири, че вече не е възможно да имат брак с Даниел Спенсър.

Ръсел Кроу и неговите адвокати трябваше в продължение на доста време да се справят с тромавия въпрос за разделянето на имуществото. Жена му го беше предупредила, че няма да му прави никакви подаръци. Пет години, по-късно, в края на 2017 г., актьорът и бившата му съпруга най-после се споразумяха, като актьорът отстъпи пред всички претенции на бившата си, в това число и предостави и луксозната вила на Роуз Бей, на шикозния бряг на Сидни.

За да финансира всички останали разходи по развода, Ръсел Кроу организира търг в Sotheby's за част от имота си в Австралия. Той е тази събота, на неговия 54-ти рожден ден, когато е и годишнина от сватбата му. 

(източник: Канал3)