Скандално: Блокират българите, желаещи да купят билети за мача Пулев-Джошуя

За това съобщи лични Кубрат Пулев в социалните мрежи

От вчера следобяд всички български IP адреси са с блокиран достъп до единствения официален сайт, оторизиран да продава онлайн пропуски за битката за световната титла в тежка категория между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа. Това е британският сайт stubhub.co.uk.

Това става ясно от съобщение на Кубрат Пулев, публикувано в социалните мрежи. Така на практика българите, които все още искат да закупят билети за мача между Каобрата и Джошуа на 28-ми октомври в Кардиф, са лишени от тази възможност.

Въпреки че вече има останали много малко билети за двубоя на "Принсипалити стейдиъм", линкът за онлайн продажба работи безотказно от всяка друга държава в Европа, с изключение на България, показа наша проверка.

"Обръщам се към всички хора, които искат да ме подкрепят в мача срещу Антъни Джошуа. Днес научих за този проблем и съм много озадачен! Не искам да си мисля, че българите, които обичат бокса в България и искат да бъдат на този исторически мач, са дискриминирани нарочно! Ще направя всичко възможно тази долна постъпка да бъде коригирана веднага! Чакам ви на стадиона! 28-ми октомври, Кардиф", коментира ситуацията със забранения достъп до продажбата на билети от България Кубрат Пулев.