Синът на Майкъл Джексън претърпя инцидент с мотора си

Младежът се е отървал без сериозни контузии

Принс Джексън

Принс Джексън

Принс Джексън, най-големият син на покойния Крал на попа Майкъл Джексън, е бил откаран в болница след инцидент с мотоциклет. Младежът не е получил сериозни наранявания и бил пуснат скоро след това, съобщават Асошиейтед прес и Контактмюзик.

Инцидентът е станал на 2-и ноември сутринта в Лос Анджелис. Според сайта TMZ, цитиран от БТА, 20-годишният Принс Джексън е управлявал мотоциклета си на път към университета "Лойола Меримаунт" в лек дъжд, когато е изгубил контрол над возилото. След подаден сигнал на мястото е пристигнала линейка, която е откарала младежа до близката болница, където е бил прегледан.

При прегледа лекарите не са установили счупени кости или сериозни наранявания. Принс Джексън е бил пуснат и е поел към учебното заведение. Синът на Майкъл Джексън и бившата му съпруга, медицинската сестра Деби Роу, лично е информирал феновете си за инцидента, споделяйки в сайта Инстаграм снимка на краката си, направена в линейката. От публикациите не става ясно от колко време Принс Джексън управлява мотоциклет, но младежът е започнал да качва снимки и клипове в Инстаграм на своя "Харли Дейвидсън" през септември.