Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (20 - 26 февруари)

ОВЕН

За вас представители на знака Овен изненадите тази седмица ще дойдат чрез ваши стари и нови приятели и познанства. Един разговор, предложение или обяснение ще ви накарат да се замислите сериозно за вашите ответни действия или решения.

Сега може да очаквате една интересна и динамична седмица. Преди всичко ще имате възможност да се запознаете с нови хора, да създадете нови лични или бизнес контакти.

Родените под знака на Овен могат да очакват важна среща с човек, който живее в същото населено място. Дори да не е планирана, да е инцидентна, тя не е случайна и тепърва ще има своето развитие и влияние във вашия живот.

Вероятност за пътуване свързано с приятни емоции, придобивка, награда и др. Тази седмица е възможно е да получите пратка или подарък от път.

Очаквайте разходи за дете или заради човек от семейството си. Възможно е да получите немалка сума пари заради или от дете, млад човек от семейството ви.

През седмицата може да празнувате с приятели техен финансов успех или печалба и др.

Не забравяйте и не омаловажавайте разговори или обещания в понеделник.

ТЕЛЕЦ

За родените под знака на Телец изненадите тази седмица ще циркулират около работата, образованието, бизнеса и контактите, които имате с различни хора отблизо и далеч.

Може да очаквате всичко, но може и нищо от това, което очаквате да не се случи, а съвсем други събития да имат развитие.

Тази седмица може да се окаже доста противоречива и напрегната за вас. Преди всичко се опитайте да разгадаете смисъла, целта на всяко едно събитие в нея, защото нищо няма да бъде случайно.

През седмицата ваши колеги, клиенти или ръководители на работното място ще създават напрежение с неуместни коментари, изказвания. Възможни са спорове или конфликти на професионална основа, но в тях неминуемо ще се намесят и личните ви чувства.

Предстои ви разговор или получаване на обяснение относно предишни събития, действия, интрига. Възможно е разкриване на една тайна, задкулисни действия и др.

Седмицата ще е съдбоносна за младите представители на знака. Бъдете максимално предпазливи, разумни независимо за какво става дума.

Събитията през тази седмица ще определят в голяма степен живота ви. Може да си мислите, че някои неща са незначителни, но скоро ще разберете грешката си...

БЛИЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци тази седмица изненадата може да има връзка със събитие, новина или гостуване на жена над средна възраст, която живее или работи в друго населено място или държава.

Помнете, че всяко действие, новина или предложение тази седмица ще маркира важни за бъдещето ви събития и промени.

През тази седмица нови хора ще се появят в семейното ви, приятелско или професионално обкръжение.

Може да очаквате нова любов, нова любовна авантюра или флирт, особено ако търсите подобна емоция.

През седмицата по една или друга причина ще имате повече натоварвания. Ще възникне напрежение свързано с финансови отношения с хора отблизо и далеч. Възможни са по-малки или твърде несигурни парични постъпления и печалби.

Пътуване, което ще направите без желание или за което ще имате предварителни негативни очаквания, притеснения.

Може да възникне неочакана заблуда, интрига, манипулация на работното ви място, която ще ви постави в деликатна, сложна ситуация. Не обръщайте внимание на клюки и всякакви коментари на работното си място. Не допускайте такава информация да ви влияе или да определя ваши действия и решения.

Ще имате възможност да възстановите свои планове свързани с дом или жилище, с имот или други скъпоструващи материални ценности.

Успех в планове и очаквания свързани с дома и семейството ви.

РАК

За родените под знака на Рак седмицата вещае нова придобивка или покупка за дома, която ще направи живота ви по-удобен или ще е техника необходима за работата или за бита ви.

Неочаквани пари или документ, новина свързана с пари, които ще получите в близко бъдеще.

Жените Рак сега ще имат една подходяща седмица да разрешат проблеми, които им създават притеснения в момента (включително и здравословни).

Мъжете ще имат причина, повод да се зарадват на един успех, който ще определи в голяма степен някои ваши планове за бъдещето ви.

Добра новина свързана с възстановяване след лечение на близък роднина или приятел.

Тази седмица ще се вземат важни решения във връзка с партньори, които са далеч от вас. Решенията ще са различни и ще касаят както близкото ви бъдеще, така и ще се обсъждат въпроси свързани с една по-далечна перспектива.

Сега бъдете реалисти в това, което искате от хората и в това, което им обещавате.

Неочакван подарък или предложение, което ще ви задължи с положителен отговор, избор на подходящ подарък като обратен жест и др.

Изненадите тази седмица ще повишат градуса на настроението ви.

ЛЪВ

Родените под знака на Лъв ще могат да се зарадват тази седмица с една непланирана покупка за дома си или лично за себе си. Дори това да е нова дреха в гардероба ви пак ще е достатъчен повод за по-добро настроение.

Предстоят интересни събития в дома, като за някои от тях няма да имате обяснение защо и как се случват.

Пред вас е една силна и успешна седмица, в която ще възникнат различни възможности или шансове, които ще са важни предимно за личния ви живот, за любовта, която имате или която търсите. Седмица, в която може да поставите началото на едно ново приятелство или любов.

Очаквайте важни телефонни обаждания в дома си, важни разговори, гости, решения.

През тази седмица е възможно е да се обсъждат действия, касаещи жилището, където сте в момента.

Повече разходи през седмицата, някои от тях непланирани или нежелани.

Тази седмица може да имате финансови отношения с човек, който живее в друго населено място.

Интересни клюки ще привлекат вниманието ви тази седмица. Все пак не бъдете прекалено любопитни, за да не си създадете нежелани проблеми.

Не отлагайте плащането на важни сметки или задължения.

Важен за вас ден ще бъде понеделник, особено по отношение на ваши решения или споразумения свързани с други хора.

ДЕВА

Каквито и да са изненадите тази седмица (хубави или лоши) за представителите на знака Дева, те определено ще са свързани с пари, с финансов документ, договор и др.

Изненадите сега ще са повод за философски размисъл относно думите, че ако искаш да накараш Бог да се смее, кажи му какви са плановете ти.

Тази седмица може да ви изненада с неочаквани разходи за дома, за семейството и др. Ще има едно напомняне на пропуснати плащания или забравени такива. Възможно е да имате неотложно плащане или разход свързан с наследствен имот или починал родственик.

Възможно е получаване на пари от мъж или заради момче, мъж от семейството ви.

Мъжете ще имат благоприятна седмица във финансов план. Ще можете да се освободите от напрежението свързано с определен паричен ангажимент.

Тази седмица може да получите новина или телефонно обаждане, което първо ще ви натъжи или разстрои, а след това ще се ядосате на конкретна личност или институция.

Възможно е да сте съпричастни към сериозен конфликт, проблем в живота на близки хора или приятели.

Ще следите с интерес любовния живот на близка жена роднина или приятелка.

В работата или бизнеса ви ще възникнат благоприятни за вас ситуации или предложение, което ще има връзка с мъж.

Ако пътувате тази седмица, вероятно това ще е свързано с командировка или ще бъде пътуване с определена цел.

ВЕЗНИ

През тази седмица една от интересните изненади ще дойде чрез мъж от приятелското ви или съседско обкръжение. За всеки може да е различно: новина, среща, предложение, общ план за някаква кауза и др.

Седмицата може да бъде запомнена и с интересно събитие в любовта, особено ако партньора ви е Везни, Близнаци или Водолей.

Тази седмица любовния ви живот ще е една от основните важни теми за разговори. Може да ви се наложи да вземете решение или да обмисляте връзката си като цяло. Това в голяма степен важи и за семейните представители на знака.

Възможно е ново романтично запознанство чрез Интернет или чрез посредничеството на приятели, роднини.

През седмицата може да възникне конфликт или да чуете неприятен коментар свързан с подарък, покупка, вид собственост или притежание. Ситуацията няма да има връзка с ваш роднина.

Проблем със здравето на мъж, когото познавате и който ще трябва по-сериозно да се ангажира с лечение, диета и др. Възможни са телефонни разговори по темата, посещение в дома на този човек или в болницата, където е на лечение.

Може да възникне притеснение и напрежение при мъжете във връзка с важно решение или промяна, които предстоят в близко бъдеще. Избягвайте да се натоварвате с много съвети от различни хора, защото хаоса в мислите ви ще стане още по-голям. Разчитайте повече на собствената си интуиция и избягвайте рискови или криминални прояви.

През седмицата ще проведете неочакван телефонен разговор или ще получите неочаквано предложение от човек, който не е ваш роднина. Има вероятност тази личност да живее в друго населено място или държава.

СКОРПИОН

За родените под знака на Скорпион през тази седмица основните очаквания ще са свързани с пътуване или с хора, които са в друго населено място или държава. Най-вероятно ще сте в очакване на някаква новина, телефонен разговор, документ и др.

В работата ви център на внимание поради някаква причина ще бъде жена: ваша колежка, ръководителка или клиентка.

През тази седмица ще се зарадвате на благоприятното развитие на една ситуация свързана с промяна в план за пътуване. Нещо, което сте смятали, че няма да се реализира поради различни обстоятелства, сега ще има своя шанс за ново раздвижване в посока на осъществяване като план, идея.

Ще се зарадвате на новина или събития свързано с хора отдалеч, за която сте изгубили надежда или не сте имали очакване за положително развитие.

Новина свързана със събитие в живота на приятел, който е надалеч от вас ще ви натъжи или разстрои.

През тази седмица обаче ще имате определен дразнител в лицето на колега, клиент или ръководител. Може да възникне неприятна ситуация в комуникацията помежду ви. Възможно е грешка в действията на една от двете страни също да провокира някакви неприятности или проблеми.

СТРЕЛЕЦ

Седмицата може да изненада жените над 35 годишна възраст с неочаквани събития в любовния живот. Те могат да имат връзка с брака ви, с ваша любовна връзка или с ново запознанство.

Очаквайте събития или промени в работата или в бизнеса си, които като идея са за хубаво, но резултатите или ефекта, който ще имат ще е различен за всеки един от вас.

През тази седмица планове свързани с далечни връзки ще са по-скоро разочароващи, в застой или без движение тази седмица.

Сега може да очаквате важен разговор или новина свързана с мъж от фамилията ви.

Ще има опити за създаване на напрежение в дома ви от човек, който има интерес за това.

Благоприятна седмица за ангажименти и задачи свързани с имот или имущество. Определена доза предпазливост няма да ви е излишна.

Загуба, кражба или сериозна неприятност в живота на жена от роднинското ви, приятелско или съседско обкръжение. Възможно е вие да чувствате някаква вина за тези събития или тази жена да ви обвини за нещо.

Очаквайте покана или предложение от страна на жена, което ще ви зарадва, ще ви даде надежда за нещо хубаво в близкото ви бъдеще.

През седмицата е възможна новина свързана с раждането на момиче.

Следете събитията в края на седмицата. но не бързайте да си правите изводи за тях.

КОЗИРОГ

За мнозина от вас хубавите новини и събития, успехите и новите възможности ще дойдат от друго населено място или държава или ще имат връзка с пътуване.

Ще имате повод да се зарадвате в дома си или да приключите с проблем, който касае жилището ви.

Внимавайте тази седмица с личната си поща и конфидициалната информация, за която отговаряте.

През седмицата са възможни са проблеми със здравето на момиче или жена, която живее в друг дом или в друго населено място.

При младите жени ще възникне отлагане реализирането на едно очакване или желание, което ще предизвика емоционален или здравословен дискомфорт.

Очаквайте събиране свързано със събитие в живота на мъж.

Предстои ви важна среща или разговор с човек от друго населено място.

Интересни емоционални, романтични и интимни приключения може да имат жените над 35 годишна възраст.

Тази седмица е възможно пътуване по работа или предложение свързано с работа в друго населено място.

Пътуване през почивните дни за удоволствие е възможно при мъжете Козирог.

ВОДОЛЕЙ

Седмица, в която трябва да сте отворени към новите неща и хора, които ще се появят в живота ви. Предстоят незначителни събития или новини, които няма да ви направят впечатление, но те ще се окажат много важен момент в една предстояща за вас промяна.

Може изневиделица да получите нов шанс или да срещнете нови важни за бъдещето ви хора. Запомнете, че всяко ново запознанство сега ще е с някаква мисия в живота ви: за хубаво или за лошо.

Ще може да достигнете, да се зарадвате на един успех, но затова ще ви трябва голяма доза късмет и помощ от други хора.

Пред вас е седмица, която определено ще постави важен знак в календара ви.

През седмицата може да преживеете изненада свързана с провал или загуба, която ще има връзка с мъж от близкото ви обкръжение.

Пазете се от любопитството на мъж към вашите професионални или лични дела. Пазете личната си поща и информацията, която искате да запазите в тайна.

Може да възникне неочакван момент на здравословно неразположение, високо кръвно, силна мигрена и други, което ще ви покаже, че стреса в живота изиска подобаващ начин за отмора и почивка.

РИБИ

За вас представители на зодиакалния знак Риби седмицата вещае интересно събитие или среща с мъж над 35 годишна възраст. Това може да е важно събитие за вашия личен, професионален, обществен или политически живот.

Възможно е получаване или подписване на важен документ, договор от финансов характер.

Тази седмица ще е важна по отношение на решение, което трябва да се вземе за едно пътуване. То може да е наложително или желателно от ваша страна, но може да касае и друг човек и неговото пътуване към вас.

Внимавайте с новите си контакти с хора от други градове и държави.

През тази седмица ще се ядосате на някой, който действа неблагоразумно и във ваша вреда. Действията на тази личност засягат личния ви или семеен бюджет, доходите ви от работа, бизнес и др.

Възможно е ваша грешка да предизвика нежелателен разход на пари през седмицата.

Може да решите да купите нещо или да направите подарък на син, внук или друг млад мъж, но въпреки добрите маниери може да усетите разочарование от вашия избор. Ако сте в подобна ситуация избягвайте изненадите и потърсете предварително мнението на тази личност.

Битови или транспортни проблеми през седмицата за мъжете Риби.

Източник: astro.velida.net