Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (13 -19 февруари)

Овен

Изненадат тази седмица по някакъв начин ще има връзка с пари. Това особено силно важи за мъжете над средна възраст.
Преди всичко през тази седмица се пазете от прибързани или нереалистични обещания.
Внимавайте с примамливи предложения и оферти най-вече такива свързани с пътуване, с работа в чужбина или живот зад граница, бързи печалби и др.
Пазете се от всякакви форми на измама, манипулация свързана с хора, организации или фирми, който не са във вашия град или държава.
Емоционално седмицата ще бъде динамична и променлива за вас. Това важи за семейния ви и любовен живот. Ще си имате своите моменти на паника, на успокоение, на радост или тъга.
Седмица, която мнозина могат да запомнят с началото на неочаквана нова любовна връзка или неочаквано признание в любов.
През тази седмица ще усетите липсата на хора, които вероятно са ваши роднини или много близки приятели.
В работата или в бизнеса си ще имате повод за радост, удовлетворение. Има голяма вероятност обаче да възникне напрежение в отношенията ви с колега или клиент вследствие на завист, егоизъм, търсене на лична изгода и др.

Телец
За родителите родени под знака на Телец изненадата на седмицата ще бъде свързана с пари, които ще имат връзка със собственото ви дете или внуче.
Сега може да очаквате важно събитие в семейството или покана за събиране от семеен характер.
За мнозина от вас тази седмица ще бъде време за конкретни решения и промени. Ще възникне необходимост да разговаряте сериозно по финансови въпроси свързани с човек от близкото си обкръжение.
Възможно е да възникне необходимост от уреждане, подготовка на документ от финансов характер.
Благоприятна седмица за съдебно, юридическо уреждане на финансови въпроси, ангажименти и задължения.
Неприятна новина свързана с човек, когото познавате: съсед, далечен роднина, колега, приятел от детството ви, съученик и др.
Действията на човек, на когото сте се доверили за нещо ще ви предизвикат да сложите край на вашите отношения.
Неприятности в дома ви поради прехвърляне отговорностите и задълженията само върху един човек. Конфликт, в който ще се кажат някои неприятни неща. Време е за осмисляне на допуснати досега грешки в брака ви, преди да е станало късно.
През тази седмица може да очаквате интересни събития свързани с хора от професионалното ви обкръжение.

Близнаци
Изненадата за вас тази седмица ще бъде свързана с новина или информация, които ще получите и които ще ви дадат надежда за нещо, което ви е създавало притеснение напоследък.
Важни за вас отношения през седмицата с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион.
Младите мъже ще имат малко време за да вземат важно решение.
Като цяло тази седмица ще ви се наложи да посетите определени хора или инстанции по финансови въпроси, уреждане на недоразумения свързани с пари, плащания, кредити и др.
Седмицата ще е стабилна във финансов план и могат да се очакват конкретни финансови постъпления, както от вас самите, така и от страна на останалите членове на семейството ви.
Седмицата може да се окаже по-емоционална в отношенията ви със син, внук, брат, племенник и друг млад мъж от семейството ви.
Ако сте родители на пораснали вече деца ще имате затруднения в общуването си с тях. Възможно е на самите деца да им бъде трудно да обяснят, отстоят свои желания и цели.
През тази седмица любимия човек ще намери начин да ви изненада с нещо.
Важни събития може да очаквате в понеделник и в събота. Бъдете щедри тази седмица, но и разумни.

Рак
Изненадата за вас тази седмица ще е свързана с мъж от семейството ви или от близкото ви роднинско обкръжение. Най-вероятно това ще касае събитие от неговия личен живот, което ще бъде вас основен ангажимент или предпоставка за бъдеща промяна.
Благоприятни за вас събития, срещи или разговори с жена родена под знака на Близнаци, Везни или Водолей.
През седмицата ще имате събиране или важно събитие свързано с жена, която е ваша роднина или приятелка.
Тази седмица може да очаквате всякакви приятни изненади. В повечето случаи те ще имат връзка с пари, финансови документи, кредити, печалби.
Някои от вас ще имат възможност да договорят по-добро заплащане, по-добра сделка или да имате повече продажби, ако сте търговци.
Любовния живот на мъжете може да се окаже твърде интересен тази седмица. Бъдете активни в търсене на патньор, ако сте несемейни.
Като цяло тази седмица ще имате интересни възможности за създаване на нови приятелства.
Някои от вас ще очакват развитието на важна промяна в живота на дъщеря или внучка.
Ако сте в процес на съдебно или юридическо дело очаквайте благоприятна за вас намеса или съвет на жена.
Събития, решения и действия в петък ще имат някакво продължение през следващите седмици.

Лъв
Изненадата тази седмица ще е свързана с шанс или късмет, който ще споходи човек от семейството ви или близкото ви роднинско обкръжение.
Изненада може да се окаже и едно предложение за брак или новина свързана с годеж, сватба.
Тази седмица като цяло може да очаквате промяна в личния си живот или в семейството, която ще има връзка с неочаквана новина, предложение или покана. В живота на мнозина от вас ще възникне една нова благоприятна ситуация, възможност.
Бъдете отворени за новите неща, за една по-голяма смелост и активност, за да не изпуснете своя шанс.
Възможна е неприятна новина свързана с човек от приятелското ви или професионално обкръжение. Възможен е инцидент или лична житейска драма в живота на такъв човек.
В работата си бъдете по-предпазливи спрямо вниманието и благосклонността на една жена към вас. Възможно е тя да има своя лична цел за подобно отношение към вас.
През седмицата е възможно неочаквано пътуване на кратко разстояние.
Може да очаквате непредвидени събития в понеделник свързани с пари.
В любовния ви живот ще настъпи момент за сериозен разговор по важна тема.

Дева
През тази седмица изненадите за вас могат да възникнат ако работата ви е свързана с пари, ако сте в процес на договаряне на нова заплата или нови финансови условия по важен за вас договор.
Изненада може да бъде и една новина свързана с бебе или с малко дете.
Пред вас е седмица, която ще бъде запомнена с едно пътуване или с различни по характер събития свързани с хора и новини от друго населено място или държава.
Предстоят ви разговори, които ще ви зарадват или дадат надежда за по-добри времена в професионален и финансов план.
Възможно е получаване на пари, както и изпращане на пари с определена цел.
Емоциите ви свързани с финанси ще са повече положителни, отколкото обратното.
Пазете се от любовни тайни от настоящето или от миналото си, които неочаквано могат да изплуват и да доведат след себе си непредвидими действия и решения било за вас или за партньора ви. Възможно е едно такова събитие да не засяга вас, а човек който е ваш роднина или приятел.
През седмицата ще се разговаря относно имот, който е настрани от вас. Може да е притежание на родители или ваш собствен имот, който обаче в момента не използвате поради различни причини. Разговорът ви ще бъде провокиран от едно конкретно събитие.
Нова покупка за дома, разход за дома или нововъведение с цел по-добър комфорт.

Везни
Изненадите и неочакваните събития като цяло тази седмица ще имат връзка с личния ви бюджет и доходи, с личния ви и любовен живот.
Ново приятелство, което тепърва ще ви донесе някакви облаги, привилегии, протекция в една важна за вас професионална или бизнес среда.
Голяма част от родените под знака на Везни ще имат особено настроение тази седмица. Ще имате и различни поводи за събирания свързани с лични празници на приятели или роднини. Възможен повод за празнуване може да се окаже ваш личен успех или успех, признание на близък роднина.
Може да очаквате повече от обичайното срещи, покани, предложения.
Уреждане на важен за вас документ или получаване на важно предложение, информация, което всъщност няма да е изненада за вас.
Тази седмица може да получите пари, които да дойдат по линия на роднински, приятелски или професионални контакти с хора отблизо и далеч.
Избягвайте конфликтите с трудни по характер хора или с хора, които не познавате.
Бъдете предпазливи с новите любовни запознанства и не бързайте с решенията си свързани с любовния ви живот.

Скорпион
Неочакваните събития за вас през тази седмица ще дойдат от страна на хора Лъв, Овен, Стрелец или ще имат конкретна връзка с тях. Определено става дума за нещо хубаво за вас, независимо от усещанията ви в настоящият момент.
Тази седмица мъжете и жените ще могат да изживеят радост или приятна изненада свързана с мъж.
Ще имате успехи в планове и начинания, с които ще се ангажирате през седмицата.
Ще имате определен повод за събиране в семейството или с роднини. Възможни поводи са: рожден ден, имен ден и др. Събитие свързано с бъдещ годеж или сватба.
През тази седмица могат да ви изненадат действията на ваши приятели отблизо и далеч. Възможно е и начало на ново приятелство, романтична връзка или авантюра.
Ще възникне конфликт или напрежение около едно пътуване, но ще се намери най-добро разрешение на проблема. Нещата ще се наредят по най-добри за вас начин.
Внимание ще изискат действията ви в понеделник. В събота ви очаква малка изненада.

Стрелец
Седмицата вещае кратки срещи, разговори или парични дела с човек роден под знака на Козирог, Дева или Телец.
Изненадата за вас може да дойде чрез едно пътуване, чрез хора, които са надалеч от вас или новини, които ще получите отдалеч.
През седмицата ще имате важна и полезна за вас среща, разговор или кореспонденция с мъж, която ще определи ваши бъдещи действия.
Жените родени под този зодиакален знак ще имат своя личен късмет и шанс през тези седем дни.
Не очаквайте изненади в любовта през тази седмица. По-скоро вие самите ще се опитате да изненадате партньора си с нещо.
Самотните души има вероятност да пропуснат един шанс за запознанство с подходящ човек.
През тази седмица ви предстои да получите или изпратите подарък, пратка, документ и др.
Може да очаквате важни новини, събитие свързани с ваши или семейни материални, имотни интереси и планове.
Вероятност за получаване на пари в семейството ви или получаване на известие за пари.
Ще получите неочаквана новина, събитие свързано с неприятности или с раздяла в семейство от роднинското ви или приятелско обкръжение.
Пазете през седмицата семейното си имущество от инциденти, повреди или чуждо посегателство.

Козирог
Изненадата за вас тази седмица може да има връзка с една промяна или събитие в живота на момиче или млада жена. Събиране, което може да има връзка с нея, но вие може да имате тази седмица и други поводи за срещи и събирания по приятни или важни за вас поводи.
Тази седмица очаквайте преди всичко радостна новина свързана с момиче или млада жена. Седмицата ще бъде успешна и продуктивна за жените родени под 35 годишна възраст.
Ще имате важни и успешни за вас отношения с хора от друго населено място или държава.
Тази седмица трябва да сте много внимателни и предпазливи. Особено когато ви се дава важна информация, когато ви се предлага нещо, което е твърде примамливо за вас. Пазете се от измама, манипулация, да бъдете използвани за реализиране на нечии користни цели и др. Тази седмица това може да се окаже вашата слабост или грешка, а именно предоверяването или приемането на нещо, само защото е изгодно за вас.
Неприятно събитие или новина от друго населено място.
Ще имате важен разговор или ангажимент свързан с мъж, който дори да е ваш роднина не живее с вас в един дом.
Седмица, в която ще трябва да опазите и съхраните себе си и близките си хора.

Водолей
Интересните събития тази седмица ще са в живота на момчетата и младите мъже Водолей, особено що се отнася до любовния ви или интимен живот.
Може да очаквате гости в дома си или неочаквано посещение по важен, спешен повод.
Очаквайте тази седмица успех, който ще дойде при вас въпреки негативното въздействие или намеса от страна на жена.
Благоприятна във финансов план седмица, както чрез хората, с които живеете заедно, така и по линия на някакъв късмет или шанс.
Може да направите импровизирано празненство в дома си, свързано с някаква печалба, успешна сделка и др.
Ще се готвите за важно събиране или гостуване в близките седмици.
Предстои ви важно откъм събития време и вие ще започнете своята подготовка още през тези седем дни.
Покана за гостуване свързано с важно събитие в дома на роднини или приятели.
За мъжете родени под знака на Водолей тази седмица е време за изчистване на заблуждения, илюзии свързани с момиче или млада жена. Така ще си дадете шанс нещо хубаво да ви зарадва още тази седмица.
Ваши действия от изминалата седмица сега ще имат възможност да се развият или приключат успешно. Използвайте максимално шансовете си в петък.

Риби
Като цяло тази седмица вещае интересни, важни, полезни новини свързани с пари, с финансов документ или предложение, което ще ви донесе някакви дивиденти за в бъдеще.
Може да ви изненада новина свързана с нечий годеж или сватба.
През тази седмица ще имате доста ангажименти, но не забравяйте хората, които ви обичат. Тази седмица всеки жест на внимание от ваша страна ще бъде особено важен за тях.
Седмица, в която ще имате добри доходи и печалби от работа или бизнес, обществени или благотворителни изяви и др.
Получаване на пари чрез банка, финансова институция, паричен превод и др.
Ще очаквате важно събитие, среща или гостуване на жена, която вероятно ще дойде от друго населено място.
Пътуване за младите жени, което ще има връзка с един специален за вас човек.
Преди всичко тази седмица очаквайте пари или печалба, както и радостни новини свързани с такива.
Ако очакванията ви не се реализират сега, вината за това ще е в бюрократични проблеми или необичайни обстоятелства.
Ще ви изненада едно телефонно обаждане или имейл отдалеч.

Източник:astro.velida.net