Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (3-9 септември 2018)

Овен

Ако сте родени под знака на Овен през тези дни се пазете от прибързани действия, които биха могли да ви навредят за дълго време напред. Бъдете сдържани в действията и решенията си. През седмицата ще проведете важни за вас делови срещи, които ще ви помогнат за разрешаването на финансови или професионални въпроси. През седмицата една неуместна шега ще ви обиди или разочарова от някого. Избягвайте продължение на ситуацията със спор или конфликт. Внимание ще изискат отношенията ви с представителите на знака Водолей и Телец. Старайте се преди всичко да бъдете точни и справедливи с тях. На мнозина тази седмица им предстои подготовка за едно пътуване (вероятно в чужбина). Тази седмица ще постави на изпитание ваши приятелски връзки, но такава проверка определено ще е полезна за вас. Тази седмица вещае получаване на пари, които чакате от дълго време. Ще ви зарадва нещо, което ще има връзка с брачната ви половинка. В здравословен план са възможни проблеми със стомаха и болки в крайниците.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец сега е моментът да насочите вниманието си към финансовата сфера и да уредите въпроси, които все още са неразрешени и ви създават притеснения. Тази седмица ще ви даде възможност да постигнете печалба от различни дейности, от търговия на дребно, от реклама и всякаква интелектуална дейност.
Успехи може да постигнете ако работите в сферата на търговията, ако пътувате в чужбина или ако имате контакти с публична личност. През седмицата ще ви бъде приятно да си бъдете в дома, да четете интересни книги, които да ви помогнат да обогатите своите знания. Мнозина от вас ще имат желание да направят промени в дома си. В желанието си да се изфукате, внимавайте да не похарчите много пари. Несемейните представители на Телец ще започнат един лек флирт, който ще се превърне в многообещаващо начало на една силна любовна връзка. През седмицата пазете кръста си, не носете тежко, не вдигайте големи предмети в къщи.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци през тази седмица ще преживеете моменти на подтиснатост, в които ще се самоизолирате от околните. Освен това ще имате грижи и около здравето или професионалните проблеми на близък човек. От духовна гледна точка това ще бъде един благоприятен период, както и ако имате работа или занимания свързани с научна дейност, литература, журналистика и др. Седмицата вещае пътуване по работа или с определена цел. Ще имате благоприятно време за финансовите си дела, както са и възможни малки печалби от хазарт. Ако ви се налагат контакти с учреждения или инстанции, делата ви ще се развиват според вашите очаквания. През седмицата ще получите нужната подкрепа от роднини, когато имате нужда от такива. Бъдете внимателни със съвети или предложения от страна на приятели, които могат да ви предизвикат към неразумни действия или разходи. Ако започнете нова интимна връзка, тя няма да продължи дълго. Нови познанства с хора от различни разстояния също ще продължат за кратък период от време.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак ще запомните тази седмица с едно важно събитие. Може би за него по-късно ще разказвате на своите роднини или приятели. Тази седмица от вас ще се изиска да направите паралел между нужното и ненужното за вас в любовта и бизнеса. Това ще бъде бкагоприятно време за откровени разговори с хора, с които работите заедно или с брачната ви половинка. Тази седмица ще отвори за вас един нов шанс за разитие, с по-големи възможности да покажете своите способности и познания.
Ако някой трябва да ви отстъпи позицията си за да може вие да реализирате своите заложби, вие няма да почувствате угризения за това. Това ще бъде седмица, в която ще трябва да вземете поне едно важно решение за живота си в бъдеще. Всичко ще зависи от вашата амбиция и инициативност, въпреки че конкретни събития също ще ви подтикнат към подобни действия. По възможност не пътувайте тази седмица, освен ако неотложни ангажименти не изискват това от вас. Срещите, които ще имате тази седмица нека бъдат с хора, които умеят да ценят своето и вашето време.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица смело ще разчиствате пътя си за да продължите напред. Бъдете внимателни и не се подвеждайте по исканията или натиска на ваш родственик, тъй като това ще обърка неприятно вашите лични планове и желания. Дните ви ще минават в напрежение и много работа. Не споделяйте важните си планове и се опитайте да действате без много шум докато не постигнете конкретни резултати. През седмицата ще имате интересен разговор с човек, който живее в друго населено място. Седмицата ще бъде благоприятна за важни бизнесразговори и за срещи със знаещи и можещи хора. През седмицата бъдете внимателни в отношенията си с хора Водолей или Овен, като не е задължително да очаквате от тях само лоши неща. В конкретна ситуация ще ви се наложи да потърсите помощта на приятели. През тази седмица добре обмисляйте нещата, с които ще се ангажирате без да се отклонявате от правилната посока. Съветите на един Телец могат да ви отворят нови проблеми. През седмицата се пазете от простуда на дихателните пътища. Като цяло здравето ви ще е нестабилно.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева ще започнете тази седмица спокойно и това може да ви накара да се отпуснете прекалено много. Надявам се, че няма да допуснете да се отнасяте небрежно към важните ежедневни и професионални задачи. Ако все пак това се случи , това ще ви коства излишни притеснения, които с повече разум бихте могли да избегнете. През седмицата роднина или приятел ще ви изненада с един сериозен разговор. Може да се окажете неподготвени за това, което те ще искат от вас или това, което ще научите чрез тях. Това ще бъде седмица, в кято ще трябва да внимавате за какво давате съгласието си или какво обещавате. Повечето от вас ще пътуват в края на седмицата, като поводите за това ще бъдат най-различни: на почивка, с цел туризъм, на гости на роднини и др. Хората, с които ви предстои да бъдете заедно ще са интересна и приятна компания за вас.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни през тази седмица ще преживеете няколко щастливи събития. Пред вас е един много деен период, който обещава работа и пак работа.
Предстоят ви важни разговори и събития, особено през втората половина на седмицата. Поради по-голямата натовареност ще бъде добре да помислите и за пълноценна почивка.
На мнозина от вас ще им бъде предложен проект за нова дейност или нова работа. През тази седмица паричните ви постъпления ще са на приливи и отливи. Нови контакти ще ви помогнат да уредите благоприятно ваши финансови или материални въпроси. Хора, които работят в държавна институция, банка или са ваши ръководители ще ви зарадват с добра новина. През седмицата една неприятна среща ще ви накара да се замислите за някои ваши познанства. Жена, която е ваша приятелка или роднина ще ви създаде проблеми. Бъдете внимателни и в личния си живот. Седмицата вещае кратко успешно пътуване.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион през тази седмица една ситуация на работното ви място може да ви постави в центъра на конфликт, за който всъщност вие няма да имате никаква вина. Не бързайте с обясненията, докато не съберете нужните доказателства за невинността си или докато събитията сами не разкрият истинския виновник.
Въпреки тази напрегната обстановка в работата си ще имате добри отношения с няколко колеги, които ще останат лоялни с вас, ще ви подкрепят или ще ви дадат умни съвети.
Тази седмица вещае известие от хора от друг град или държава. Ще бъде важно да отделите повече време за семейството си. Някои проблеми свързани с дете или роднина ще се нуждаят от вашата намеса. Като цяло обаче тази седмица съдбата ще закриля всичко свързано с дома и семейството ви. Неприятности от друго населено място или свързани с пътуване ще ви покажат, че на някои ваши планове още не им е дошло времето за реализация.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец през тази седмица ще имате тревоги свързани със собственото или на близък човек здраве. През седмицата е вероятна кратка раздяла с дете или внуче поради пътуване или друга важна причина. Ще развиете във важна за вас посока едно приятелство с мъж, но не допускайте хитрости или тайни да помрачат добрите тенденции. В любовта не бива да имате особени надежди, което не означава, че ще имате проблеми. Ще ви зарадва новина или събитие от кратко разстояние свързано по някакъв начин с пари. Седмицата вещае за родените под знака на Стрелец успехи в паричните и материални дела. През тези седем дни са възможни трудности с работа, която трябва да завършите в рамките на работната седмица. Трудни взаимоотношения със съседи, могат да са причина за неочаквани битови проблеми или контакти с хора от държавна институция. Мнозина ще имат среща свързана с родители, която ще има важно значение като информация за предстоящи събития. Новина, която ще получите от жена от друго населено място ще касае развитието на неприятности в нейния личен живот.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог не изпадайте в паника от погрешно направени стъпки през миналата седмица. Осъзнайте, че финансовите ви дела са твърде нестабилни. Спокойното обмисляне и планиране на нещата, ще ви извади от тази объркана ситуация. В работата си може изцяло да се доверите на ваши колеги или ръководители. Ще имате късмет през тази седмица, но по-голяма роля ще изиграе вашия личен чар. С него ще можете да впечатлите нови делови или бизнес партньори, клиенти и др. През тази седмица бъдете взискателни към себе си и не се отдавайте на крайности в търсенето на удоволствия. Ще имате благоприятно време за любовни авантюри и нови познанства. Сега обаче ще разберете някои важни неща за партньора си и те ще ви накарат да се отдръпнете или да преосмислите вашите отношения. Пазете се от представител на собствения ви зодиакален знак, който ще ви създаде проблеми. Мъжете ще търсят лесно, но вероятно погрешни пътища за измъкване от една трудна ситуация. Жените ще получат много добри съвети или помощ от Скорпион.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей предстоят ви дни на много труд и усилия, които ще ви помогнат да постигнете желаните резултати. Сега ще бъде важно да търсите помощ и подкрепа от доверени хора. Избягвайте да споделяте със всекиго своите планове. През първата половина на седмицата ще ви се случи нещо хубаво или ще получите очаквана новина. През тази седмица ще бъдете подвластни на една по-изострена чувствителност, което ще ви предпазва от опасности и ще ви помага в любовта. За да бъдете щастливи в интимен план, инициативата за запознанство, среща или забавление, трябва да излезе от вас. Сега наложете своите емоционални потребности. Мъжете ще са склонни да мечтаят, но всъщност почти нищо няма да направят, за да осъществят амбициите си. Няма нужда от някаква саможертва, просто трябва да се поработи малко повече за да постигнете всичко, към което се стремите. За жените Водолей през тези дни всичко свързано със семейството и интимния им живот, ще придобие по-голяма стойност. Независимо с какво се занимавате, мислите ви ще бъдат насочени само в тази посока.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби пред вас са дни изпълнени с дребни, изнервящи ви докрай неприятности, свързани с финанси и хора, на които сте имали доверие. Трудно ще си простите грешката, че сте се доверили на човек роден под знака на Телец, Дева или Козирог. През седмицата бъдете внимателни в отношенията си с жени родени под знака на Овен, Лъв или Козирог. Вие сте хора, които обичате реда и трудно бихте допуснали в този неблагоприятен за вас период анархия. През седмицата ще бъдете пренатоварени в семейството и в работата си. На мнозина ще им се наложи пътуване или среща свързана с получаването на пари или уреждането на финансов проблем. Мъжете Риби да се пазят от измама. Не допускайте непознати хора до себе си. Бъдете по-решителни, защото всяко колебание е минус за вашия професионализъм. Жените родени под този зодиакален знак ще трябва да сепреборят с една интрига по техен адрес. Ще се появи временно затруднение в работата ви поради действията или решенията на жена.
През тази седмица не си позволявайте разточителство.

Източник: astro.velida.net