Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 27 ноември - 3 декември)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен през тази седмица вниманието ви ще бъде насочено към реализирането на ваши очаквания или обещания свързани с хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева.
Малките неприятности или тревоги ще ви накарат да размислите относно причините за тяхното възникване. Ще ви се наложи да направите и малки разходи за тяхното разрешаване.
Внимателно следете финансови отношения с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец.
Като цяло седмицата ще бъде благоприятна за финансовите ви дела, но не са изключени спорове или конфликти свързани с пари.
Има вероятност, макар и малка за получаване на неочаквани пари, което ще предизвика нечия завист или злобни коментари.
През седмицата ще получите някаква облага от приятелски отношения или семейна връзка с жена, родена под знака на Везни, Водолей или Близнаци.
През тази седмица бъдете внимателни с личните си документи, поверителна информация или личната ви кореспонденция, които са заплашени от някакъв вид загуба, посегателство и др.
Любовният ви живот не вещае големи събития или промени. Една стара връзка обаче, прекъсната преди седмици или години, ще е повод за разговор или друго събитие, ангажимент.
Жените над 35 години ще могат да реализират много добре шансовете и възможностите, които тази седмица ще им предостави.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец тази седмица може да ви изненада с една неочаквана придобивка за дома или семейството. Възможно е тя да дойде чрез роднинските ви връзки, но не е задължително.
Сега може да ви изненада събитие или новина свързана с годеж, брак или друго голямо събитие от семеен характер.
През седмицата ще се обсъжда или ще се преживее събитие свързано с хора отдалеч, с които ви предстои да се срещнете.
Възможно е едно такова събитие да има връзка с предстоящите декемврийски празници, но може и да в листа ви за планове през 2018.
През седмицата може да преживеете интересно или важно събитие свързано с дете или млад мъж роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.
През седмицата могат да възникнат неочаквани или по-големи разходи свързани с дъщеря или внучка.
През тези седем дни на изпитания ще бъдат подложени ваши приятелски отношения. Неприятности или емоционално събитие ще покаже кой кой е в тази връзка, на каков може да се надявате и на какво може да разчитате.
В професионален и бизнес план тази седмица ще е доста деликатна и напрегната за мъжете над 35 години. Избягвайте хитрости, нелоялни или задкулисни действия или хора с подобна репутация.
Младите мъже Телец ще имат ангажименти, ще преживеят изненада или друго събитие свързано с бебе или дете най-вероятно от семейството или кръга от роднини.
Във финансов план седмицата ще е сложна, непредсказуема и проблематична за младите жени, които ще трябва да разчитат предимно на парите, които в момента имат в банковата си сметка.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци през тази седмица ще имате ангажименти или ще трябва да вземете решение свързано с някакво имущество.
Възможно е сега да се откажете от една своя покупка или имот, поради нови обстоятелства в живота ви.
През седмицата една неприятна новина или ситуация ще изиска от вас много бързо решение или действие, което ще е против разбиранията или волята ви.
Седмицата ще бъде неблагоприятна за действия свързани със съдебна или юридическа институция.
Сега мнозина ще поставят край на едни отношения или ангажимент, поради желанието си да започнат нещо ново. В този смисъл седмицата може да бъде твърде контрастно време между хубавото и лошото, между началото и края.
Някои от вас могат да се облагодетелствуват по някакъв начин от наследство: имот, пенсия, наем и др.
Стар приятел отново ще ви ангажира със своите неприятности, които са едни и същи от много време насам. Вашите съвети не помагат, защото той или тя не ги приемат за изпълнение.
Съгласни са с вашата гледна точка, но искат да живеят според собствените си разбирания.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътувания по семейни причини, за любовни или романтични преживявания.
Младите жени могат да получат много от едно ново познанство: като информация, знания, възможности. Бъдете обаче по-внимателни в новите си контакти с хора родени под знака на Водолей, Везни или Близнаци.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица ще възникне неочакван ремонтх в дома ви или ще се сблъскате с битов проблем, който сте игнорирали досега.
Вашата работа или работата на човек от дома ви ще е повод за разговори поради напрежението, което съществува на работното място.
Тази седмица мнозина ще могат да се зарадват на информация или документ от финансов характер.
Ще ви зарадват новини или ще се облагодетелствувате по някакъв начин от действията на човек роден под знака на Риби, Скорпион или Рак.
През седмицата може да очаквате пари свързани с дете или други събития от финансов характер.
Седмицата ще бъде благоприятна и доходоносна ако работата ви е свързана по някакъв начин с деца.
Конфликтите през тази седмица могат да ви донесат успех или задоволство поради факта, че правото е на ваша страна, но впоследствие ще осъзнаете грозотата на своите думи или действия.
Изненадващи събития могат да очакват жените над 35 години.
Младите мъже ще се опитат да изненадат или впечатлят една жена със своя постъпка или жест.
Мъжете над 35 години ще имат повод за специална радост, неочаквано предложение или покана.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица ще ви изненадат различни събития или ситуации на работното ви място. Може да възникне неочаквана необходимост да отидете в някаква институция, банка, фирма или учреждение. Има голяма вероятност да получите предложение, което е добре да обмислите внимателно, независимо колко примамливо изглежда.
Някои от вас ще реализират среща или контакт с мъж, който живее или работи в друго населено място.
Възможно е тази седмица да имате повече домашни задължения или ремонти на повредена техника и др. Здравето на близък човек може да изиска специално лечение или престой в болнично заведение.
През тази седмица внимавайте в действията си или очакванията, които ще имате свързани с пари или финансов документ. Събитията не вещаят загуба, но е възможно разочарование или грешка, която да ви отнеме време да я поправите.
В любовния ви живот може да се натоварите с неприятностите на партньора си и това да предизвика моменти на несъгласие или раздразнение.
Някои от важните неща през тази седмица ще се случат чрез различни предложения или покани, които ще получите от различни хора или институции. Ще има нещо, което ще ви зарадва и даде надежда за успешното развитие на план, който е ваш приоритет в момента.
Мъжете до 35 годишна възраст да не натоварват отношенията си с любимата жена с професионалните си или финансови проблеми. Това ще направи връзката ви доста нервна и нестабилна.
Мъжете над 35 години ще отложат една среща или събиране поради възникването на друго някакво събитие.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева една от важните ви цели тази седмица ще бъде да разрешите проблем свързан с пари: плащане, получаване или изпращане на пари и други. Може да имате притеснение около една вече възникнала ситуация свързана с пари или документ, чието развитие ще очаквате през тази седмица.
Сега може да ви зарадва щедростта или вниманието на жена: майка, сестра, баба и др.
В семейството ви нечии необмислени действия или думи могат да ви наранят емоционално или да създадат друг някакъв дискомфорт в дома ви или в роднинските ви взаимоотношения.
Възможно е проблемите в брака ви да се задълбочат, особено ако има някаква намеса на трето лице по един или друг начин.
През седмицата може да ви разстрои новина свързана с приятели на ваше дете или с ваши приятели, които са по-млади от вас.
Може да получите неприятна новина свързана с нечия бременност или трудно (проблематично) раждане на дете.
Прояви на ревност в любовните отношения ще отшуми след сериозен разговор или среща с човек, виновен за подобно съмнение или напрежение.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване и дори може да имате късмет в една ситуация (ако пътувате с определена цел, по работа).
Младите жени ще са твърде чувствителни и сприхави тази седмица, което обаче няма да е извинение за лошото или грубото отношение към други хора.
Жените над 35 година ще направят важни покупки за дома или за себе си. Може да ви зарадва успешното развитие на юридически казус свързан с имот или вещи.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни тази седмица може да се окаже доста непредсказуема откъм събития ако имате дете, което живее в друго населено място или ако детето ви пътува през тези седем дни.
Може да ви изненада новина отдалеч, свързана с бъдещо майчинство или с раждането на дете.
През тази седмица различни събития, новина или предложение може да ви накара да размислите или вземете решение свързано с ваша предишна работа или професия.
Възможно е подобни събития да ви провокират да обмислите някои промени в професионалните си планове за 2018 година.
През тази седмица ще се обсъждат бъдещи действия свързани с пари или финансови отношения с хора, с които най-вероятно нямате семейна връзка. Възможно е предложение свързано с бизнес или допълнителна работа да е повод за разговор с приятели.
Ако имате ангажимент със съдебно дело през тази седмица, не разчитайте на обещания или информация, която ще получите от мъж.
През седмицата ще ви зарадва новина или събитие свързано с млада жена, най-вероятно родена под знака на Водолей, Близнаци или Везни.
През седмицата може да получите пари или да дадете пари на млад мъж, като това ще стане чрез някакъв договор, споразумение или друга легална форма.
Младите жени ще получат покана или предложение, което ще е стъпка към реализиране на едно желание или цел.
Мъжете над 35 годишна възраст да бъдат внимателни, ако през тази седмица трябва да вземат важно решение. Проверете всички детайли и клаузи (ако става дума за договор).
Някои от младите мъже Везни ще се опитат да разговарят тази седмица по въпроси свързани с по-високо заплащане, с финансова сделка или за преразглеждане на вече получен заем.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион тази седмица някои от по-важните ви очаквания или приоритети ще са свързани с любовния ви живот. Като цяло обаче по-скоро ще възникват конфликтни ситуации, отколкото нещо градивно или положително за връзката ви. Седмицата не изключва нови познанства, но тяхното развитие ще е твърде емоционално за вас.
През седмицата може да изживеете разочарование от качеството на техника или мебел, които сте закупили преди време.
Може да имате неприятности свързани с гаранция на такава покупка, с намиране на сервиз за нейното ремонтиране и др.
През седмицата важно събитие свързано с майка, баба, сестра или друга близка жена може да бъде повод за събиране в дома ви или с роднини и приятели.
През тази седмица е възможна раздяла в семейството поради различни причини: пътуване, преместване и др. Възможна е кражба или загуба на пари в кръга ви от роднини.
Ако някой вземе решение през тази седмица за раздяла с брачния си партньор, то няма да има връщане назад.
През седмицата внимавайте в отношенията си с непознати хора или с хора родени под знака на Козирог, Телец, Овен или Стрелец.
Неочакван инцидент свързан с човек, когото познавате ще ви разстрои много.
Тази седмица ще бъде важна за развитието на здравословен проблем и започнато вече лечение на човек от кръга ви близки родственици.
Жените над 35 години ще имат повод за радост в дома си, свързана с приключването на важен проблем или с успех на човек от семейството. Ще имате благоприятна седмица за реализиране на планове свързани с жилище или имот.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец през тази седмица ще имате повече емоционални проблеми или друг вид натоварващи ви ангажименти в семейството. Някои от тях ще са последица на предишни събития или решения, които само са усложнили конкретния проблем.
За тези, които са в процес на развод седмицата вещае трудни моменти разговори или срещи.
Любовният ви живот може да ви изненада приятно с едно ново познанство с човек от друг град или държава. Може да ви изненада и предложение, което ще получите от настоящият си интимен или брачен партньор.
Ако имате някакви конкретни планове или очаквания свързани с имот или жилище, то тази седмица всичко ще се развие точно по този начин, без изненади или излишен стрес.
Ако имате планове за някаква покупка може да отложите нещата за известно време. Вероятно ще възникне нещо, което ще ви създаде разочарование, проблем или друго усложнение.
В работата ви ще възникне напрежение вследствие пропуск, грешка направена преди време, чиито последици сега ще са много ярки и неприятни.
Конфликт в работата може да ви провокира към вземане на твърде емоционално решение или напускане.
През седмицата ще ви зарадва среща или информация, която ще получите чрез мъж.
През седмицата ще успеете да намерите решение на проблеми или неприятности, които имате с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева.
Едно ново познанство може да е ключа към решаването на важен за вас проблем.
Мъжете Стрелец над 35 годишна възраст ще се зарадват на новина, която ще е важна за бъдещите ви планове. Тя може да има връзка с някакъв договор, документ или друга важна цел за вас.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог през тази седмица ви предстои пътуване или контакти с приятели, които живеят в друг град или държава. Причината за подобни събития може да е свързана с важен за вас план, който ще искате да реализирате до края на тази година или в началото на 2018.
Новите ви познанства с хора от други градове или държави ще имат благоприятно за вас влияние: полезна информация, нови познания за различни неща и др.
През седмицата може да получите неочаквана подкрепа или предложение от страна на жена.
В случай, че сте ангажирани със съдебно дело ще може да очаквате благоприятни за вас резултати.
Възможно е млада жена (дъщеря, сестра, племенница и др.) да има финансов проблем и да поиска помощ от вас.
Седмицата ще изиска конкретни действия и ангажименти свързани със син или внук.
Като цяло тази седмица ще бъде по-сложна по отношение на пари и като цяло за семейния ви бюджет. Не всичко ще може да се предскаже, затова вниманието ви ще трябва да бъде максимално изострено в този план.
Преди всичко избягвайте лесно дадени ви обещания, предложения свързани с пари и др. Дори да познавате конкретните хора, някои неща могат да получат непредсказуемо развитие.
Жените над 35 годишна възраст ще имат важна седмица, в която различни събития или решения ще определят някои от по-важните приоритети и планове за развитие през 2018.
Жените до 35 годишна възраст ще имат по-големи разходи през седмицата или ще възникне друго някакво притеснение свързано с пари.
Младите мъже Козирог ще се наложи сериозно да обмислят своите действия до сега и стъпките, които предстои да предприемат през следващите 2- 3 месеца. Това в никой случай няма да е случайно!!!

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей през тази седмица може да останете разочаровани от покупки, които сте направили за дете или внуче. Възможно е тяхното невнимание да е причина за повреда или счупване на вещ, която е важна или ценна за вас.
На работното си място ще сте под голямо напрежение, но като цяло ще може да очаквате положителни резултати, успехи, късмет в нови договори, клиенти и др.
През седмицата ще имате перспективни за вас отношения с жена, с която ще обсъждате различни планове, свързани с пари, инвестиция, покупка или продажба и др.
Сега може да ви зарадва една клюка или нечий опит за измама, който ще се обърне във ваша полза или интерес.
През седмицата избягвайте да се хвалите за успехи, които смятате, че сте постигнали, защото тези неща все още имат време за развитие. Пазете себе си от попадане в неловка ситуация или да бъдете обект на присмех, подигравка.
Многото хора в ежедневието ви през тази седмица ще ви донесе и много информация, която ще трябва добре да обмислите и разгледате, за да прецените кое е важно за вас и кое може да ви бъде от полза за в бъдеще.
Не бързайте да реагирате на лошите новини, защото те могат много бързо да имат противоположно, положително развитие.
Сега повечето от вас ще имат достатъчно кураж да се разделят с хора „пиявици“, които само вземат, но нищо не дават в замяна: чувства, време, грижи, пари и др.
Една новина свързана с кражба или загуба в живота на човек, когото познавате няма да ви изненада, тъй като знаете предварително с какво се занимава тази личност.
Младите жени Водолей може да се зарадат на новина свързана с пари, които предстои да получите до края на тази година.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби през тази седмица основните ви притеснения или грижи, неприятности за разрешаване ще имат връзка с пътуване или с хора, които живеят в друго населено място.
Седмицата ще е сложна, по-скоро непредсказуема, ако на вас самите ви се налага да пътувате.
Любовният ви живот ще се развива нормално, независимо дали живеете с партньора си под един покрив или сте на разстояние един от друг. Ще имате важни разговори за бъдещето си, като за всеки ще са различни като насока: семейство, деца, жилище, работа и др.
През седмицата ще ви разочарова или разстрои новина свързана с жена, която познавате (по-скоро е ваша приятелка, колежка, съседка и др.)
През тази седмица може да ви посети някой, когото вие не сте виждали или чували от много време насам или този човек ще ви потърси по телефона.
Ако имате разделено семейство през тази седмица може да имате срещи и разговори свързани с търсене на помирение, завръщане назад.
През седмицата ще ви зарадва новина или успех свързан с момче или млад мъж.
Ще успеете да постигнете успех или да реализирате едно успешно представяне, изпит благодарение помощта на мъж.
Жените над 35 годишна възраст ще преживеят раздяла с човек от кръга приятели, поради различни житейски причини.
Мъжете Риби до 35 годишна възраст ще получат интересно предложение или покана, които не бива да отказват.
Мъжете над 35 годишна възраст може да се зарадват на неочаквани пари или печалба.

Източник: astro.velida.net