Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (20 – 26 ноември)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен през тази седмица ви предстои „голямо чистене“ на безперспективни планове или отношения. Ще имате достатъчно кураж за подобни кардинални решения и действия.
Мнозина ще очакват пратка или документ от друго населено място. Някои ще изпратят Коледен колет с подаръци за близки приятели или роднини, за да се избегнат нежелани забавяния.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване до място, където имате собственост (къща, вила или нещо друго).
През тези седем дни може да ви натъжи или разочарова новина свързана с човек, който е бил или е в момента в кръга ви от приятели.
Възможна е раздяла с приятел, поради различни житейски събития в неговия или нейния живот.
Любовният живот на родените под знака на Овен ще е интересен, особено за тези от вас, които са в началото на една романтична връзка. Непознатото ви привлича, особено ако този човек е от друга държава или националност.
Седмицата ще е сложна за вас ако се ангажирате с домашни или битови проблеми. Причините за това ще са най-различни, но като цяло ако можете отложете подобни действия за следващите седмици.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец през тази седмица следете внимателно всяка информация, новина или предложение, което ще дойде чрез мъж. За вас ще възникне една нова възможност или приятно преживяване именно чрез подобно събитие.
Тази седмица съвсем няма да бъде сива или безлична, напротив. Предстоят ви няколко важни събития или срещи, като поне една от тях ще ви даде надежда за разрешаване на важен за вас проблем.
Седмицата ще бъде благоприятна за съдебни или юридически дела свързани със сложни брачни или междуличностни отношения.
Вашето здраве или здравето на близък човек ще е притеснение за вас поради неяснотата на конкретния проблем или невъзможността да получите адекватно лечение в настоящия момент.
През седмицата ще възникне конфликтна ситуация с жена, чието нелоялно или зловредно за вас поведение ви е донесло някакви щети или провал.
Възможно е тази жена да е имала съвсем други намерения или самата тя да е била измамена, манипулирана в действията си.
Това ще бъде една благоприятна седмица за работа и за семейният ви живот. Възможно е професионален успех на човек от дома ви да бъде повод за малко празненство.
Мъжете над 35 години да бъдат отворени за всякакви нови възможности за развитие или контакти.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци през тази седмица може да очаквате всякакви събития, новини или преживявания свързани с дете. Седмицата ще зарадва мнозина с раждането на момиче в кръга ви от роднини или приятели.
През тази седмица ви предстоят няколко или поне едно интересно преживяване свързано с пари или с финансов документ. Изненади за вас могат да възникнат сега по всяко време и по най-неочакван начин.
Някои от вас могат да получат предложение за по-добро заплащане, допълнителна работа или сезонна такава.
Всяко едно събитие през тази седмица ще е предвестник на нещо ново в живота ви.
Моментите на тъга, несигурност, безпокойство за бъдещето ще ви навестяват от време навреме. Според възможностите си излезте навън сами или с приятели, за да изчистите от главата си такива негативни мисли.
През тази седмица ще имате контакти с хора от близо и далеч, с институции или с банка, където ще разговаряте или ще действате по важен за вас въпрос от финансов характер.
Несигурността в живота на младите мъже Близнаци може да се разсее от една среща, разговор или новина, които ще се случат през тази седмица. Ще имате благоприятно време да сложите в ред и личните си отношения.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева през тази седмица ви предстои нова подредба в дома ви, разчистване на стари или счупени вещи, непотребни дрехи и др. За някои от вас обаче има знак за загуба или забравяне на вещ, документи на публично място. Вероятността да ги намерите ще бъде минимална.
Едно от основните ви очаквания сега ще бъде свързано с получаването на пари, с финансов документ, който да ви осигури такива в блзико бъдеще и др.
Тук не става дума за някакви големи пари, така че не разглеждайте това предсказание като възможност за печалба от хазарт.
През седмицата ще имате срещи или контакти с интересни хора. Те по-скоро ще бъдат ваши съмишленници, с които имате общи интереси или хоби.
Тази седмица ще създаде интересни възможности за младите жени за пътуване, което може да стане още през тези седем дни или да се планира за декемврийските празници.
За жените над 35 години седмицата вещае повече ангажименти с роднини и приятели. Ще искате да имате повече време за себе си, но това трудно ще стане през тези седем дни.
Младите мъже ще имат нужда от помощ или съвет на жена с опит или възможности в определена област на живота.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни седмицата ще ви принуди да разрешите спор, неприятна ситуация или друг вид проблем с момче или млад мъж. Ситуацията независимо каква е тя (защото ще бъде индивидуална за всеки един) ще е сериозна и едва ли може да бъде отложена за друго време.
Много хора ще се появят в живота ви през тези седем дни. Много сънища ще ви напомнят за хора, които не сте виждали отдавна.
В този смисъл живота ви ще бъде много динамичен поради голямото разнообразие на емоции и преживявания.
Здравето на мъж от семейството ви, от кръга роднини или близки познати ще е грижа или притеснение през тази седмица.
Като цяло седмицата вещае повече позитивни преживявания отколкото обратното. Това в пълна степен важи и за любовния ви живот.
Сега може да ви зарадва предложение или идея на любим човек. Може самите вие да го изненадата с нещо.
Седмицата може да се окаже в някаква степен уникална за жените над 35 години, които могат да опитат (разумно) късмета си в лотария, в някакво ново начинание или да приемат един дълго обмислян риск за нещо ново в живота си.
Някои мъже над 35 годишна възраст ще бъдат принудени да направят компромис за да разрешат най-безболезнено един домашен проблем.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион тази седмица любовният ви живот ще е по-напрегнат или ще преживее въздействие от други събития свързани с ваши роднини и приятели.
Някои от вас, които преживяха наскоро една раздяла все още ще търсят своите грешки за този провал. Това е добре донякъде, стига да не пропилеете една нова възможност, която ще се появи през тези седем дни.
Във финансов план седмицата ще ви донесе твърде противоположни преживявания. Може да се зарадвате на едно нещо и да се ядосате на друго. Да спечелите едни пари и да загубите други. Затова съвета ми е да бъдете по-внимателни в паричните си дела.
През тази седмица може да очаквате новини свързани с дете. Ако имате собствено дете или внуче, което живее настрани от вас, тази седмица може да имате по-динамична комуникация.
Кое е най-важното за вас през тези седем дни? Преди всичко пазете себе си от чуждо посегателство, манипулация, кражба. Не допускайте подобни действия и от ваша страна. Същото важи за всякакви форми на хитрост или измама. Подобни действия ще заплатите по неприятен за вас начин.
Семейството, бъдещ годеж или сватба ще са част от важните събития в живота на някои млади жени Скорпион. Разбира се, когато става дума за годеж и свтба, те могат да бъдат ваши лични или да са събитие в живота на роднини и близки приятели.
    
Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец тази седмица може да ви изненада с различни събития, срещи или друг вид контакти с млад мъж или мъже. Причината за тези събития ще е по-скоро емоционална, по празничен повод, споделяне на успех и др.
Предстои ви важен разговор с жена, който ще определи ваши или нейни бъдещи действия и ангажименти.
През тази седмица ще възобновите ваши действия или ангажименти свързани с момиче или млада жена. Може да възобновите с нея прекъснати отношения поради различни причини.
Като цяло седмицата ще е позитивна и успешна за вас, особено ако не допуснете намесата на други хора в живота си, когато става дума за вземане на важни решения. Опитайте се сами да определяте посоката си на развитие.
Седмицата ще бъде благоприятна за съдебни или юридически действия, различни промени за жените над 35 годишна възраст.
Младите мъже Стрелец ще имат седмица на възможности за напредък и изпълнение на важни цели и планове.
Младите жени Стрелец ще имат благоприятна седмица да осъществят отложено преди време пътуване или да възобновят приятелски, бизнес или обществени контакти с хора от друго населено място.
Следете информацията, която ще получите от хора, с които се познавате отскоро или сте само виртуални познати.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог през тази седмица ви предстоят разговори или действия от финансов характер с друг мъж или с мъже.
Въпреки финансовите ви приоритети през тази седмица внимание ще изискат и семейните ви отношения, където ще възникне проблем или ситуация от неочакван характер.
Ако сте семейни не допускайте конфронтация в отношенията си с брачния партньор, тъй като те могат да доведат до отказ или провал на ваши планове.
През тази седмица интересни събития могат да възникнат около дете, което ще се роди в друго селище или държава. Може да имате друг важен повод за празнуване или събиране свързано с дете.
Седмицата  ще бъде благоприятна за тези от вас, които ще пътуват за лечение с цел бъдещо майчинство.
През тези седем дни ще имате много повече контакти с нови и стари приятели. Ще обсъждате с тях различни идеи за среши или събирания, най-вече такива, които ще имат връзка с декемврийските празници.
Ново виртуално приятелство ще направи ежедневието ви интерсно поради новите неща, които ви предстои да научите.
През тази седмица финансовите интереси на мъжете над 35 години ще определят почти всички техни действия и решения.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей по-добре не правете предварителни планове за тази седмица. Оставете нещата да се развият по естествен начин. В края на седмицата може да останете изненадани от хубавите неща, които сте преживели.
Въпреки всичко има знак за една неприятна новина, която ще касае човек, когото познавате.
Тази седмица едва ли ще е най-удачното време за покупка на вещи, подаръци, смяна на мебели или техника в дома. По-скоро могат да възникнат проблеми с такива неща, отколкото обратното.
Избягвайте да давате вещи под наем или да искате такива за временно ползване.
Любовният ви живот ще се развие според очакванията ви. Това е различно от желанията ви, които може и да си останат желания…. Приемането на реалността във вашите отношения ще е особено важно през тези седем дни.
Сега обаче може да получите покана за среща, любовно обяснение или нов романтичен виртуален контакт, чието развитие ще следите и очаквате през следващите дни и седмици.
Както написах по-горе оставете през тази седмица събитията да се развиват по естествен начин, без натиск от ваша страна. Така някои приятни моменти ще могат да ви изненадат.
Включително едно предложение, покана или среща могат да променят цялата ви идея за бъдещето ви развитие през 2018.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби тази седмица може да бъде доста напрегната и непредсказуема за вас. Ще сте склонни лесно да предизвиквате нечие раздразнение или неприязън с начина си на поведение или необмислените си коментари. Вероятно подобно емоционално състояние от ваша страна ще се дължи на напрежението през последните седмици, но това не би трябвало да бъде оправдание. Наложете си по-строг самоконтрол в начина си на поведение през тази седмица.
Ако останете разочаровани в очакванията си за парични приходи през тази седмица, то осъзнайте по-бързо, че това е временна ситуация. За всяко забавяне или отлагане ще си има конкретна, разумна причина.
В професионален план седмицата ще благоприятства различни контакти с партньори или колеги. Добри резултати може да очаквате от разговори с тях, както и при съвместното изпълнение на важни и за двете страни задачи.
Сега може да срещнете нови потенциални клиенти, партньори, да попаднете в среда която да ви даде по-големи възможности за реализация.
През седмицата ще посетите няколко институции за да уредите важни за вас ангажименти или задължения.
Въпреки по-голямото напрежение през тези седем дни, постигнатите резултати ще са важна база за вашите бъдеши действия. Това обаче най-вероятно ще го осъзнаете по-късно във времето, през следващите няколко седмици или месеци.

Източник: astro.velida.net