Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 1 – 7 юли, 2019)

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, в началото юли ще ви изненадат новини или документ, който ще определи вашите планове за този месец.Възможно е получаване на пари или на забавени документи, пратки и др. През тази седмица ще ви зарадват новини, срещи или разговори с приятели от близо и далеч.

Възможни са нови познанства или неочаквани срещи. Определено вие няма да търсите такива, а те ще се случат по естествен път. През тази седмица ще се ангажирате с плащането на забавени битови или банкови сметки или ще имате ангажименти с други финансови документи.

Като цяло финансово седмицата ще бъде благоприятна за вас, но действията ви ще имат връзка със събития, чието развитие вече е започнало и с тяхното приключване.
През тези седем дни ще обмисляте различни свои идеи и планове и ще се стремите да изпълнявате всяка ежедневна задача без отлагане. Причината за това ще е в осъзнаването важността им и ограничеността във времето за тяхното изпълнение.
През тази седмица някои от вас ще очакват развитие на юридически или съдебен казус.

Жените Овен ще са настроени оптимистично и позитивно за събитията през тази седмица. Ще сте уверени в своите действия и решения и няма да сте склонни да пилеете времето си за незначителни неща.

Мъжете ще са склонни да действат бързо, дори прибързано на моменти. Ще искате нещата да се случват с максимална бързина и търпението ви често ще бъде поставяно на изпитания.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица бъдете внимателни в отношенията си с непознати хора и най-вече с жени. В отношенията ви с тях могат да възникнат различни недоразумения. Възможни е да бъдете обект на някаква интрига или манипулация.

През седмицата бъдете внимателни във финансови отношения свързани с жени.
В професионален план тази седмица може да очаквате по-добри доходи или печалби, ако сте търговци или имате дейност свързана с продажби. През тези седем дни може да очаквате заплащане свързано с извършена от вас работа или пари от различни източници.

Ако пътувате тази седмица бъдете сигурни, че имате достатъчно средства да покриете разходите си, ако възникнат неочаквани ситуации. В любовния си живот бъдете по-скоро разумни, отколкото емоционални.

През седмицата ще сте склонни да планирате и действате спрямо реалната ситуация в любовната си връзка, а не да живеете в някаква романтична еуфория.
През тази седмица ще имате приятни преживявания в дома и в семейството си. Повод за това може да бъде една нова придобивка или друго приятно събитие от материален характер. За някои от вас седмицата вещае събиране в дома свързано с личен празник.

Жените Телец ще бъдат натоварени с търсенето на бързи и успешни разрешения на различни неприятности в дома или в семейството си.

Мъжете ще очакват новини или действия на други хора преди да продължат с реализацията на свои лични или професионални планове.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, тази седмица ще имате повече работа. Очаквайте нови и интересни бизнес или професионални ангажименти. Повече отговорности ще имат тези от вас, чиято работа е свързана с клиенти. През седмицата ще възникнат проблеми с човек от кръга ви роднини, които може да са от всякакво естество.

Тази седмица ще бъде важна вас и не я пропилявайте.
Това ще бъде подходящо време за промени свързани с работа (преместване на нова работа), други ще се преместят в нов дом или в друг град.

Каквито и да са конкретните промени, те определено ще отворят една нова страница в живота ви. Неочакваните ситуации и предизвикателства не бива да ви плашат, защото има смисъл те да се случат сега.

В повечето случаи те ще разчистят пътя ви към едно по-добро време за развитие. Ще ви освободят от хора или ангажименти, които са приключили своята мисия във вашия.
През тази седмица има голяма вероятност за напрежение в отношенията ви с човек, който живее в друго населено място.

Жените ще имат неочаквани, а може би и странни преживявания или съновидения свързани с мъж.

Мъжете Близнаци да обърнат по-сериозно внимание на здравословните си неразположения и да избягват екстремни преживявания.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ви предстоят няколко неотложни ангажимента, които ще са важни за вашето здраве или за разешаването на проблеми, които са неотложни за вас.

През седмицата може да имате контакти с роднина или приятел, който има здравословен проблем или се нуждае от морална помощ в труден житейски момент.
През тази седмица ще се случат приятни, изненадващи събития свързани с пътуване или с хора, които живеят на далеч. Самите вие може неочаквано да се наложи да пътувате, като то ще бъде специално за вас по някаква причина.

За тези от вас, които ще очакват пари тази седмица чрез документ или договор могат да възникнат допълнителни неща за уточнение или забавяния.
Конфликт с мъж ще създаде напрегната обстановка в дома ви или на работното ви място.  Може да имате правилно виждане за конкретната ситуация, но не налагайте своето мнение.

През тази седмица ще преживеете приятно събитие или събиране свързано с жена.
Едно ново познанство с жена, ще създаде приятни емоции или ще ви обогати с интересна, полезна информация.

Жените Рак ще имат повод за радост, за вътрешно удовлетворение от постигнат успех или добре свършена работа.

Мъжете ще преживеят неочаквани събития и изненади, които ще са в основата на промени в живота им.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, това ще бъде една много интересна, но и много напрегната седмица за вас. През тези седем дни ще ви изненадват неочаквани събития, новини или промени в ежедневните ви планове. Ще има повече стрес в ежедневието ви, но ще може да постигнете успехи или да реализирате важен за вас план.

Не гледайте назад към миналото си и приемете философски всяка загуба или раздяла през тази седмица.  Някои успехи ще се постигнат наистина трудно, но ще оставят трайна следа в живота ви.

Като цяло тази седмица за вас ще бъде важно да запазите спокойствие, да имате търпение и да не се поддавате на провокации на завистливи хора. Възможно е да имате понякога подтиснато настроение, като в такива моменти бъдете повече време навън с приятни хора или занимания.

Седмицата вещае контакти с млади хора от близо и далеч.
През седмицата ще имате повече домашни ангажименти, разходи за дома си или други семейни задължения. Любовният ви живот може да се развие позитивно, с приятни срещи или контакти.

Жените Лъв, не бива да живетя с миналото си през тези седем дни, използвайте натрупания опит и започнете да правите нови планове за живота си.

Мъжете ще имат късмет, но не бива да се съмняват в преживяванията, които ще им бъдат дадени през седмицата. Нито от едно от тях няма за цел да ви нарани.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще възникне напрежение в отношенията си с жени роднини или приятелки. Вероятно подобни събития ще са свързани с ваши минали преживявания или неразрешение проблеми, сложни отношения и др.

Тази седмица ще бъде сложна за изпълнение на професионалните ви задължения, тъй като ще бъдете натоварени с най-различни отговорности. Проблеми или неприятни отношения с колеги или ръководители ще бъдат отново актуални.

Възможно е да бъдете във въвлечени в някаква интрига или да ви злепоставят поради неуместни коментари свързани с работата ви. Седмицата ще изненада мнозина от вас с различни новини или събития свързани с пари.

Може да направите неочаквана покупка на изгодна цена или да продадете нещо с по-голяма печалба.
Любовният ви живот ще е напрегнат, вероятно поради различия и противопоставяне с партньора ви. Може да възникнат грижи със здравето на роднина от страна на партньора ви.

Жените Дева ще срещнат нови и интересни хора в реалния си живот или онлайн. Може да ви въодушеви идея, която те разпространяват или да ви заинтригува споделена от тях информация.

Мъжете ще са по-концентрирани в работата или в бизнес задълженията си. Това ще бъде благоприятна седмица за постигане на реални резултати в кариерата ви, и вие интуитивно ще усещате това.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще имате важни професионални ангажименти или проблеми за разрешаване свързани с човек от семейството ви. През тези седем дни може да ви се наложи да посетите държавна, банкова или данъчна институция, във връзка с ваши семейни дела.

През седмицата ще имате повече разходи и по-малко приходи, затова добре балансирайте финансовите си действия.
Бъдете разумни и пестеливи с ресурсите, с които разполагате. През седмицата мнозина ще имат ангажимент свързан със събитие в живота на майка, баба, сестра или друг близка родственица.

През седмицата вашето здраве ще изиска повече внимание или грижа свързана с едно неразположение. Предстоят ви решения или действия, свързани с промени или подобрения в дома, в който живеете или на собственост, която притежавате.

Жените Везни да се пазят от грешки поради наивност, предоверяване, липса на опит или достатъчно знанич в дадена област. Внимавайте с какви хора контактувате и не се поддавайте на неискрени усмивки и комплименти.

Мъжете ще заложат в действията си на съветите или помощта на приятели, което ще се окаже правилен избор.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, тази седмица ви очакват събития свързани с ваши стари приятели. Възможни са и нови познанства с хора от близо и далеч, които ще са краткотрайни. На мнозина от вас ще се наложи да помогнат на приятели, които са в процес на важна промяна или преместване в нов дом или в нов град.

Една новина свързана с работата ви може да ви разстрои и обърка за кратко. През тази седмица на мнозина им предстоят разходи свързани с жена. Като цяло тази седмица ще бъде време за благоприятно развитие на ваши планове, за приключване на проблеми, които сте имали напоследък.

Изненадите тази седмица ще са приятни и ще са причина за оптимизъм и добро настроение.
През седмицата избягвайте неприятни хора или овладявайте навреме ситуации, които могат да се развият в неприятна посока.

Жените Скорпион ще имат желание за романтични приключения, флиртове и повече интимност. Сега дори и да сте щастливи в любовта, ще изпитвате любопитство относно живота на ваш бивш приятел или партньор.

Мъжете ще планират и определят своите действия на база финансовите си възможности или интереси. Трудно ще реагирате емоционално по финансови въпроси и трудно ще правите компромиси свързани с пари.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще не пренебрегвайте дадени от вас обещания свързани със срещи, услуга и др. Постарайте се да изпълните всичко, за което не сте успели да намерите време досега. Тази седмица ще бъде много важна за човек от вашето семейство.

През тази седмица избягвайте да се впечатлявате от промоции или специални предложения свързани със стоки за общо потребление. Може да ви изненада пропуснато от вас досега плащане на кредит, данък или нещо друго.

Седмицата ще бъде благоприятна за работа с пари или за получаване на доходи от различни източници.
Може да възникне нещо ново в този план, но добре обмислете всичко, преди да вземете решение. Ще имате повод за срещи и събирания свързани с личен празник на човек, когото познавате.

Жените Стрелец ще преживеят уплаха свързана с неочаквано събитие, стресова ситуация, инцидент или житейска драма на човек, когото познават.

Мъжете ще са сприхави, докачливи, нетърпеливи и лесно ще предизвикват конфликти или недоразумения с поведението си.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще имате повод за събиране или приятно преживяване най-вероятно свързано с човек от семейството ви. В работата си може да изживеете напрежение свързано с по-голямо натоварване, спешен ангажимент или друга стресова ситуация.

През тази седмица ще ви зарадва новина свързана с бъдещето ви професионално развитие, с възникването на нови възможности за развитие в кариерата.
В работата си ще срещнете подкрепа и съдействие от страна на хора извън вашия колектив.

Финансово седмицата ще е благоприятна за почти всички, с възможност за получаване на пари, за повишение на доходите, за намиране на по-добре платена работа или позиция и др.
В любовния ви живот нещата ще са по-сложни, особено ако работите заедно с партньора си. Ще имате различни мнения относно събития на работното ви място.
През тази седмица ще се преживят различни събития в семейството и в кръга ви роднини свързани с момче или с мъж.

Жените Козирог ще прекарат приятни моменти с жени от кръга си роднини или приятели. Ще се забавлявате така, както най-добре умеете.

Мъжете ще са зависими в решения и действия от предложения или информация, която ще получат във връзка с работа или с личния си живот.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще вложите цялата си енергия и внимание в разрешаването на неприятности, които имате в семейството. Ще имате благоприятни за това обстоятелства или ще получите нужната ви подкрепа от страна на близките ви хора.

През седмицата колеги ще ви създадат емоционален дискомфорт или вътрешно напрежение с коментарите си, с прояви на злоба, завист, лицемерие и др.
През тази седмица ви предстои среща или събиране свързана с важен повод в живота на мъж.

През седмицата ще имате различни ангажименти свързани с финансови или други важни документи.
Жените Водолей ще се стремят да направят нещо хубаво и освежаващо за дома си. Ще отделите повече време за грижи за имот, който вие или семейството ви притежавате. Ще сте склонни да похарчите пари за вещи, които ще дадат удобства в дома ви.

Мъжете ще дадат превес на детинското в себе си. Ще искате да се забавлявате или да се занимавате с неща, които са ви били хоби в детството. Ще имате желание да прекарате повече време с деца или с млади хора.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица вниманието ви ще ангажират събития свързани с жена, която най-вероятно живее в друг дом или в друго населено място. Събитията в нейния живот може да са сложни и проблематични. Каквото и да преживява ще и трябва време и търпение за стабилизиране.

През тази седмица ще осъзнаете безсмисленността на ваше желание или идея.
Това ще ви даде шанс да насочите вниманието и енергията си към други по-перспективни неща. Като цяло тази седмица вещае за родените под знака на Риби, приятни контакти и срещи.

Интимните ви и романтични отношения ще се развият в желаната от вас посока.
Седмицата ще бъде благоприятна за работа свързана с физически труд, градинарство, селсо стопнаство, земеделие, животновъдство и др.

В работата си избягвайте несигурни или нелоялни клиенти, колеги или партньори.
Избягвайте да си губите времето или авторитета, който имате с коментари свързани с проблеми в работата ви, защото те могат да бъдат приети като интрига.

Жените Риби ще направят всичко възможно за по-добри си външен вид: нови дрешки, посещение при фризьор или козметик и др. За вас сега ще бъде важно да се харесвате на партньора си или на хората около вас.

Мъжете ще поемат повече семейни отговорности и ангажименти, вероятно поради тяхното естество. Ще ви бъде приятно да бъдете повече време в дома си, с хора, с които ще имате за какво да разговаряте, без да се притеснявате от недоразумения или злонамерени действия.

Източник: astro.velida.net