Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (17 – 23 юни 2019)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която ще преживеете събитие свързано с ваш роднина и неуспех или загуба в неговия/нейния живот.

През седмицата ще преживеете различни изненади свързани с неочаквани срещи, телефонни разговори или съобщения. Всяка от тях ще е като нишка към нещо ново, което се задава в живота ви през следващите месеци до края на годината. Възможно е събитията през тези седем дни да ви предизвикат да вземете важно решение.

Така ще ви се наложи да насочите енергията и вниманието си към неговото изпълнение в кратък срок от време, независимо дали е лесно или не. Изненадите през тази седмица ще бъдат интересни, защото ще са свързани с ново развитие на някои събития, които са възникнали през изминалата седмица.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване и за развитие на контакти с хора от близо и далеч.
През седмицата успехи ще могат да постигнат тези от вас, които работят в сферата на търговията, комуникацията или са производители. Ако имате допълнителен имот в друго населено място, сега може да възникне необходимост от грижи и стопанисване.

Жените Овен ще постигнат трудни успехи или важните им ангажименти ще имат много по-бавно развитие.

Мъжете ще бъдат въвлечени в неприятен спор или конфликт с момче или с друг мъж, от който няма нокий да излезе победител.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще преживеете трудни моменти във вашите семейни, приятелски или професионални отношения. Лесно ще възникват недоразумения или прояви на нетърпимост и липса на търпение.

Ваши минали грешки, неизпълнени обещания и други, сега ще се окажат в основата на събития с неприятно развитие. Избягвайте да правите големи планове за тази седмица. Опитайте се да следвате спокойно и мъдро събитията през тези дни.

През седмицата ще имате специални очаквания свързани с човек, който живее в същото населено място като вас и които ще се реализират благоприятно за вас.
Седмицата може да се окаже по-сложна за тези представители на зодиакалния знак Телец, които ще имат ангажимент с юридическо дело. През седмицата ще следите медицинското лечение на мъж, който е ваш роднина или приятел.

През тази седмица ще обсъждате с близките си хора неприятности в живота на момиче или жена. Като цяло въпреки по-големите си притеснения или страхове за бъдещето, може да преминете през една успешна и продуктивна седмица.

Жените ще бъдат изненадани от действията на хора, които ще реагират неочаквано или непредсказуемо в една ситуация.

Мъжете ще имат много силни и променливи емоции, които бързо ще се сменят или влияят и това може да провокира моменти на нестабилност в седмичното им ежедневие.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, вероятно през тази седмица ще имате възможност да се насладите на едно приятно и продуктивно време за вас.

През тази седмица може да отсъствате от работа поради най-различни причини, но едва ли те ще са свързани с неприятни ситуации или проблеми. Тази седмица ще следите събитие в живота на човек, с когото работите заедно или който живее в близост до вас.

Сега може да възникне по-сериозно притеснение или напрежение в отношенията в семейството ви поради финансови разходи, документи свързани с пари и др. Може да възникне неочакван разход или друг паричен проблем, който също да бъде причина за неприятен спор. През седмицата ще се срещнете с хора от близо и далеч или ще поканите гости в дома си.

Това е седмица, в която ще имате динамичен социален живот с възникване на възможности за създаване на нови познанства.
Внимание за мнозина от вас ще изиска собственото ви здраве поради по-големия стрес в живота ви през последните седмици.

Жените ще трябва да следват съветите или желанията на мъж от семейството си, което на моменти може да предизвика противопоставяне поради усещане за ограничаване на личната свобода.

Мъжете ще имат неприятни, но неотложни домашни задължения и ангажименти.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица определено ще дадете преднина на положителните емоции, като за някои от вас те могат да имат връзка с лятната ваканция.

През тази седмица ще се радвате на различни жестове на внимание, на малки удоволствия или радостни новини. Тревогите или притесненията, които имате за бъдещето си няма да изчезнат, но тяхното разрешаване едва ли зависи от вас, точно сега.

През тази седмица ви очакват по-големи финансови разходи или действия свързани с голяма сума пари. Бъдете внимателни в действията си през тези седем дни, за да не направите излишен разход за за ненужни или маловажни неща. В професионалните си ангажименти не допускайте лесни спорове, конфликти и всякакъв вид напрежение.

През седмицата може да възникне здравословен проблем свързан с дете или млад човек от кръга ви роднини или приятели.

Жените Рак ще преживеят седмица, която ще бъде запомнена със специални преживявания.

Мъжете от този зодиакален знак ще са по-нестабилни емоционално, склонни към прояви на тъга, неудовлетворение или песимизъм.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще бъде добре за вас да създадете и развиете повече контакти с хора от близо и далеч. Тази седмица новите ви познанства ще са много емоционални, вълнуващи и дори непредсказуеми като развитие.

През седмицата ще възникне напрежение в отношенията ви с жена, която ще се опита да ви манипулира или да наложи волята си върху ваши желания или в работата ви. Възможно е тя да предизвика един умишлен конфликт с вас, за да ви злепостави пред други хора.

Тази седмица в много отношения ще има едно неясно, напрегнато или натоварващо ви развитие, но не всички дни през нея ще бъдат облачни.

През тази седмица мнозина от вас ще могат да се зарадват на успешното развитие на свои планове. Това обаче ще се случи само ако вие по-разумно и търпеливо сте преживели предизвикателствата и натиска, на които сте подложени през тези седем дни.

Жените ще се сблъскат с неочаквано лицемерие или двуличност от страна на хора, с които са имали досега много добри отношения.

Мъжете ще насочат голяма част от усилията си в търсене на нови или по-добри източници на доходи.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще възникне неочаквано развитие на ваш план, свързан със семейството ви.

Ще преживеете неочаквани събития с ваши роднини, които живеят в друг дом в момента.
В материален план сега може да изживеете разочарование свързано с ваши придобивки, подаръци, покупки, които ще направите през седмицата. Може да се ядосате на повреда с домакинска техника или друг инцидент на работното ви място.

Ако имате очаквания свързани с някакви обещания за услуга или съдействие, през тази седмица ще останете разочаровани. Някои от основните планове за близкото ви бъдеще ще изискат по-пестеливо планиране. Това особено важи ако ви предстоят и други по-сериозни разходи.

Ако очаквате парични постъпления тази седмица, то нещата би трябвало да се развият така, както сте информирани предварително. Седмицата може да бъде запомнена с едно неприятно събитие свързано с човек от кръга ви приятели.

Жените ще преживеят събития с особено знаяение, които ще имат връзка с баба, майка или сестра.

Мъжете ще са раздразнителни, чувствителни и лесно ще прехвърлят вината за проблемите си върху други хора. От вас зависи да избегнете подобни негативни прояви, които само ще ви навредят.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, през седмицата ще преживеете различни моменти на напрежение или безпокойство свързани с предстоящи през това лято събития.
Неприятна новина свързана с човек, когото познавате може да ви разстрои и обърка как да реагирате в съответната ситуация.

През седмицата очаквайте важни срещи, разговори или събиране от семеен характер, предимно с ваши родственици от близо и далеч.
Вероятно ще ви се наложи да вземете важни решения свързани с определени действия в семейството ви или с конкретно събитие от живота на роднина, което предстои през тази седмица или до края на юни.

Тази седмица ще ви даде повече възможности за пътуване, за развитие на важни контакти с хора от различни градове и села или за развитие на нови бизнес контакти.

Жените ще могат да се зарадват на парични приходи или добри новини от финансов характер. Може да опитате еднократно късмета си в лотария.

Мъжете ще са склонни към по-голямо безпокойство или несигурност за бъдещето си, поради определени промени, които в момента се развиват в личния им или професионален живот.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще ви развълнуват различни събития свързани с развитие на вашите лични дела и планове. Това ще бъде седмица изпълнена с всякакви събития в семейството, свързани с деца или млади хора.

На мнозина от вас през седмицата ще им се наложи да купят подарък свързан с личен празник на човек от кръга приятели или роднини.

През тази седмица ще ви зарадва новина или събитие, което ще има връзка с жена, която живее близо до вас или работите заедно.
Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване предимно в страната, където живеете.
Ще имате важни разговори или ангажименти с хора, които в момента се намират в друго населено място.

Жените да се пазят от злонамерените действия на хора, които проявяват нежелано любопитство за личния им или интимен живот.

Мъжете ще се учудят на една покана или предложение, но не търсете лоши намерения в това, а приемете спокойно и следете естественото развитие на събитията.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, тази седмица ще ви донесе силни емоционални преживявания. Те ще оставят трайна следа в живота ви. Може да изживеете тъга или разочарование свързано с човек, когото познавате. Мнозина от вас ще очакват разговор свързан с бъдещето на млад мъж.

През тази седмица могат да ви разстроят новини свързани с хора, които познавате и лични драми в техния живот. През тези седем дни може да се зарадвате на подарък от жена.

Седмицата вещае предложение, документ, покана или друга важна информация, важна за вашия професионален живот.
Жените ще създадат интересни и полезни приятелства и познанства, които ще имат развитие в бъдещето им. Те ще се отразят благоприятно на личния или професионалния им живот.

Мъжете ще се сблъскат с хора, които ще предизвикат подозрителност със своето държание или начин на общуване. Неприятелите ви през тази седмица ще имат най-чаровната усмивка.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще ви разочароват действията на човек, с когото работите заедно. Може да се окаже, че сте били излъгани, подведени от невярна информация и др.

Ако пътувате тази седмица бъдете много внимателни с лични документи и всичко останало, което ще определи комфорта на това пътуване.

Тази седмица непременно избягвайте домашните конфликти, които ще създадат нежелано напрежение в семейните ви отношения. Много голяма е вероятността вината за тяхното възникване да е ваша.

Говорете предварително с близките си хора за разходите или приходите през седмицата в семейния бюджет. Планирайте заедно всяко действие свързано с пари.

През тази седмица повод за радост, събиране, срещи и разговори ще бъде бебе или малко дете.
Седмицата ще бъде благоприятна за разходки и излети навън сред природата или посещения на интересни места. Тази седмица вещае изненада свързана с роднина, която ще е свързана с успех или промяна в неговия/нейния живот.

Жените ще имат благоприятно време за намиране на изход от заплетени ситуации и хармонизиране на сложни отношения.

Мъжете ще са по-нетърпеливи, понякога груби в отношенията си с хората от ежедневния им живот.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще ви зарадва успех, свързан с конкретни резултати на ваши дела започнати преди няколко месеца. Тяхното благоприятно развитие сега може да се дължи на най-различни обстоятелства, включително и на помощта на важни хора.

Може да възникне една нова възможност, чието развитие ще започне през това лято.
През тази седмица може да възникне напрежение в отношенията ви с мъж, който има сприхав характер. Неговата емоционалност ще нарани вашата чувствителна душа.

През тази седмица ще преживеете приятна изненада свързана с подарък или придобивка.
Сега може да получите информация от страна на приятел или познат, която обаче ще се окаже невярна или силно променена.

Жените ще са много по-отговорни и ангажирани със семейството и с роднините си. Възможно е това да има връзка с организацията на важно събитие от семеен характер.

Мъжете ще насочат вниманието си към уреждането на различни финансови документи, договори или други парични дела.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, пред вас е седмица, която може да запомните с любовни преживявания. Това ще бъде благоприятно време за стабилизиране на една романтична връзка или за създаване на семейство.

Седмицата ще благоприятства и новите запознанства с хора от близо и далеч, които ще имат интересно развитие в бъдеще.
През тази седмица може да очаквате гостуване на роднини в дома си. През тази седмица могат да ви изненадат тайни или интриги свързани с хора от дома ви или с други роднини.

Бъдете внимателни с техниката и битовите уреди в дома си. През тази седмица трудно ще намерите решение на домашните си проблеми. Това особено важи ако решите да разчитате само на себе си за това.

Жените да използват тези седем дни за преценка на постигнатото досега и начертване на новите цели и приоритети в живота ви.

Мъжете ще имат интересни срещи и разговори с други мъже. Не са изключени грижи за собственото здраве.