Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 27 май - 3 юни 2019)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще ви ентусиазира едно предложение или нова възможност, но бъдете реалисти дали имате достатъчно умения, познания и ресурси за една такава промяна или новост в живота ви.
Парите, които повечето от вас ще получат през тази седмица ще дойдат предимно чрез работа, различни бизнес сделки, банкови преводи, пари от наем, пенсия, рента и др.
През тези седем дни може да очаквате гости в дома си, които могат и да нямат повод за да ви посетят. Вие също може да получите покана да гостувате в дома на приятели или роднини.
Тази седмица ви предстоят няколко сериозни разговора, тъй като ще възникне необходимост да вземете неотложни, но важни за бъдещето си решения.
Очакванията ви свързани със събития в живота на роднина могат да ви направят нервни, нетърпеливи, раздразнителни и несигурни.
Ще ви се наложи да се погрижите или да обсъждате здравословното състояние на роднина. Възможно е той или тя да предприемат лечение през тази седмица заради здравословен проблем.
През тази седмица вашето внимание ще бъде насочено предимно към нещата, които са важни за семейството ви.
Сега ще имате една благоприятна седмица за пътуване и за развитие на полезни за вас контакти с хора от друго населено място или държава.
Мъжете Овен ще имат големи надежди и очаквания за постигане на важни резултати и успехи през седмицата.
Жените ще преминат през важен перидо от живота си. През тези седем дни ще вземете поне едно важно решение или ще приключите важен за вас ангажимент свързан със съдебна, юридическа или държавна институция.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, избягвайте да правите предварителни планове за тази седмица. Най-доброто за вас през тези седем дни е да оставите нещата да се развиват по естествен начин. 
В края на седмицата определено ще останете изненадани от хубавите неща, които сте преживели.
През седмицата обаче ще ви разочарова или разтревожи една неприятна новина, която ще касае човек, когото познавате.
Тази седмица ще бъде неблагоприятно време за покупка на битова техника за дома, смяна на мебели и др.
Вероятно ще възникнат пролеми, които ще ви причинят различни негативни емоции и преживявания.
През седмицата избягвайте да давате личните си вещи на други хора или да вземате такива за временно ползване.
Любовният ви живот не вещае изненади. Приемането на реалността във вашите отношения ще е особено важно, ако искате да си осигурите хармония и мир вътре в себе си.
През седмицата (предимно несемейните представители на този зодиакален знак) могат да получат покана за среща, любовно обяснение или да създадат нов романтичен виртуален контакт, чието развитие предстои през следващите дни и седмици.
Моят съвет към вас Телци, е да оставите събитията през тази седмица да се развиват по естествен начин, без натиск или манипулация от ваша страна. Така ще дадете възможност на някои приятни моменти да ви изненадат.
Мъжете Телец ще преживеят една ситуация, в която ще им бъде трудно да приемат, че са губеща страна или че влагат напразни усилия в нещо, което няма бъдеще.
Жените ще са по-твърди и неотстъпчиви при разрешаването на неприятности, които отдавна трябва да са ги приключили.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица може да останете разочаровани от покупки, които сте за семейството си или за някой от кръга ви роднини. Възможно това да има връзка с лошо качество, изтекъл срок на годност и др.
В работата си ще бъдете под голямо напрежение, но като цяло ще може да очаквате положителни резултати, успехи, късмет в нови договори, клиенти и др.
През седмицата ще успеете да развиете важни за вас професионални отношения с хора, с които ще обсъждате различни планове.
Сега може да ви зарадва информация, който ще е във ваша полза или интерес.
През седмицата избягвайте да споделяте свои успехи, които смятате, че сте постигнали вече. Някои от тези събития все още са в процес на развитие.
Многото контакти, които ще имате в ежедневния си живот през седмицата ще ви донесат много полезна информация, която може да ви бъде от полза за в бъдеще.
Не бързайте да реагирате емоционално на лошите новини, защото те могат да имат и положително развитие.
Сега повечето от вас ще имат достатъчно кураж да се разделят с хора, които само вземат от вас, без да дават нищо в замяна.
Една новина свързана със загуба в живота на човек, когото познавате няма да ви изненада.
Мъжете Близнаци ще трябва добре да обмислят през седмицата своите решения.
Жените да избягват всякакви хитрости, както и да внимават да не бъдат обект на нечий опит за измама или манипулация.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица основните ви лични ангажименти или проблеми за разрешаване ще имат връзка с пътуване или с хора, които живеят в друго населено място.
Седмицата ще е сложна и ще изиска по-голямо внимание от ваша страна, в случай че пътувате. Любовният ви живот ще се развива нормално, независимо дали имате партньор или сте в търсене на такъв.
През седмицата ще обсъдите с роднини или с приятели важни теми от личния си живот или планове за бъдещето си.
През седмицата ще ви притесни новина свързана с жена, която познавате, тъй като смятате, че тя е на път да направи голяма грешка в живота си.
През тази седмица може да имате контакт с някой, с когото сте изгубили връзка поради различни житейски промени и преживявания.
Ако имате разделено семейство през тази седмица ще имате благоприятно време за събиране и живот заедно.
През седмицата ще ви зарадва новина или успех свързан с човек, когото уважавате или обожавате.
Мъжете ще имате повече контакти или преживявания свързани с дете или с по-млади хора. Това ще ви зареди с позитивна енергия или ще възкреси спомени от вашето собствено детство.
Жените ще имат важен разговор с мъж, който може да бъде човек от семейството, роднина или приятел. Ще сте склонни да давате с лекота съвети, когато вашия собствен живот се намира в хаос.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще създадете или развиете полезни за вас контакти и отношения, които вероятно ще ви помогнат да постигнете един успех или да реализирате един свой план.
През седмицата поради някаква причина ще бъдат важни отношенията ви с майка, дъщеря, баба, сестра или друга близка роднина.
През тази седмица една непланирана среща или разговор ще ви накара да размислите за евентуална промяна в личния или професионалния ви живот
с цел по-добра реализация или по-добър начин на живот.
През тези седем дни ще търсите причината за нечие специално отношение към вас.
Отношенията ви в бизнеса в голяма степен ще са на база финансови интереси, сделки или друг вид парични ангажименти, дори това да изиска от вас нововъведения или някакви промени в дейността, с която сте ангажирани в момента.
Ще следите внимателно действията на приятел, чийто начин на живот ви озадачава напоследък.
Мъжете Лъв ще се влияят твърде много от емоциите си и ще се оставят те да определят в голяма степен решенията и действията им.
Жените ще се наложи да се откажат от една своя надежда, и да търсят нова цел или нов начин за реализиране на свое желание.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, в края на май ще преживеете събития, които ще ви изненадат приятно. За някои от вас те могат да имат връзка с нови хора в кръга от роднини, приятели или колеги.
През тази седмица ще имате благоприятно време за начало на интимно или романтично запознанство.
През тази седмица може да преживеете разочарование свързано с нереални очаквания или недоразумения свързани с пари или с финансов документ.
Избягвайте да се надявате на неща, които имат връзка с пари и се опитайте да контролирате максимално семейния си бюджет.
През тази седмица ще имате повод да се срещнете с роднини или с приятели, които ще бъдат за кратък период от време в града, където вие живеете.
Любовните срещи и романтичните преживявания ще имат специално място в живота ви, но се опитайте да съхраните и да обгрижвате хубавите неща в живота си.
Възникването на една неприятност през последните дни ще изиска от вас да вземете трудно решение.
Мъжете Дева ще имат важна за бъдещето си седмица, затова не разпилявайте времето и ресурсите си с незначителни неща или с хора, които нямат сериозни цели в живота си. Жените ще имат по-благоприятно време във финансов план от мъжете от този зодиакален знак. Може да опитате късмета си в някаква лотария, но не прекалявайте.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица, която имате много динамични контакти, размяна на имейли или текстови съобщения и най-различни поздрави.
Може да поканите гости в дома си през почивните дни или вие да пътувате за да посетите интересни места.
Ще преживеете различни приятни моменти или изненади с нови хора, които ще срещнете през седмицата.
През тези дни може да изненадате един човек с неочакван подарък или покана.
През тази седмица може да получите добри новини или пари чрез държавна, банкова, съдебна или друга институция.
През тази седмица ще търсите начин да разрешите свои семейни или домашни проблеми, дори с готовност да направите трудни за вас компромиси.
Мъжете Везни ще имат силна и продуктивна професионална седмица, с възможности да бъдат забелязани от висшестоящи ръководители в организацията или компанията, в която работят.
Жените ще бъдат по-изнервени и сприхави, тъй като няма да имат достатъчно време за почивка след изпълнение на професионалните си и ежедневни задачи. Опитайте се да прехвърлите някои от отговорностите си на колеги или роднини.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион в края на май на някои от вас може да им се наложи да се погрижат за здравето на роднина.
През седмицата ще имате трудни отношения с хора, които ще създадат нежелано напрежение в ежедневието.
Седмицата ще бъде благоприятна във финансов план и ще може да реализирате важни за вас планове или очаквания свързани с пари.
Възможни са обаче неочаквани неприятности поради инцидент или злополука поради разсеяност или липса на достатъчно професионални умения.
През седмицата може да ви развълнува една неприятна новина или събитие в страната, където живеете в момента.
На работното си място ще преживеете различни приятни изненади или ще имате интересни преживявания в колектива, в който работите.
През седмицата може да ви зарадва новина или предложение свързано с нова работа или нова дейност в настоящия ви бизнес.
През седмицата ще възникне напрежение или спор с роднина, който/която не живее при вас.
Мъжете Скорпион ще имат повече ангажименти от битов характер в дома си или ще помогнат за разрешаването на такива в дома на родители или деца.
Жените ще са склонни да отделят пвоече време за арзговори или срещи с приятели, игнорирайки на моменти своите семейни или професионални задължения.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, тази седмица ще ви изненада една непланирана придобивка за дома или семейството. Възможно е да я получите благодарение на ваши роднини, но това не е задължително.
През тези седем дни ще ви изненада събитие или новина свързана с годеж, брак или друго голямо събитие от семеен характер.
През седмицата ще се преживее събитие или ще правите планове с хора отдалеч, с които ви предстои да се срещнете през това лято.
През седмицата ще преживеете интересно събитие свързано с дете или млад човек от кръга ви роднини или приятели: рожден ден, успех в училище или в кариерата и др.
През седмицата могат да възникнат неочаквани или по-големи разходи свързани с важни за дома ви неща.
През тези седем дни на изпитание ще бъдат подложени ваши приятелски отношения, с хора които в момента живеят в друго населено място.
Мъжете ще имат благоприятно време за уреждане на различни важни административни или финансови документи. Сега може да обсъждате ваш бъдещ професионален или бизнес договор и др.
Жените ще имат една изпълнена с комуникации седмица с хора от различните краища на света. Предстои ви да научите много интересни неща или да получите конкретна покана, на която трудно ще откажете.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица вашите срещи или контакти ще се определят основно от интересите ви. Няма да сте склонни да си губите времето или ресурсите за неща, които не представляват интерес за вас.
Това ще бъде благоприятна седмица да купите или продадете нещо, да се ангажирате с имотен документ, да отдадете вещи под наем и други подобни действия.
През седмицата ще получите покана за събиране, което ще изиска покупка на подходящ подарък. Бъдете не само практични, но и изненадайте с нещо интересно.
През тази седмица може да се ангажирате с проблеми от най-различен характер на човек, който живее на село или далеч от града, в който живеете вие.
Не са изключени грижи или разходи свързани със здравето на роднина.
Ако възникнат финансови проблеми тази седмица, не изпадайте в паника тъй като нещата ще имат по-добро развитие за вас през следващите дни и седмици.
Мъжете Козирог ще се наложи да се справят адекватно с различни неочаквани или стресови ситуации. Пазете се от инцидент поради самонадеяност.
Жените ще преживеят приятни и неприятни изненади, но дори и в неприятните ще има нещо, което тепърва ще ви бъде от полза.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще имате емоционални контакти с хора, които живеят или работят в друго населено място или държава. Някои от вас ще посрещнат гости в дома си, включително от далечно разстояние.
През седмицата може да ви зарадва жест на внимание или подарък от страна на приятели.
През седмицата може неочаквано да изгубите или забравите някъде пари или лични вещи. Може да направите необмислен разход или да вложите пари в нещо, което ще получите със закъснение.
През тези седем дни ще преживеете изненади, които ще имат връзка с вашето минало.
През седмицата ще ви зарадват новини, които ще има връзка със семейството ви.
Възможна е покана за годеж, сватба или друго събиране.
Мъжете Водолей ще намерят с лекота разрешение на всяка заплетена ситуация или проблем. Ще сте склонни да гледате по-оптимистично на бъдещето си въпреки някои затруднения или проблеми през седмицата.
Жените ще имат най-различни поводи за радост в семейството, в работата или в любовта. Бъдете щедри и обичащи и нека всичко добро само намери път към вас.

Риби
Ако сте родени под зодиакалния знак Риби, през тази седмица ще имате ангажименти свързани с подготовката на едно или друго събитие, събиране, изпълнение на важно обещание или друг ангажимент.
Действията или думите на ваш роднина ще ви накарат да се замислите за някои свои планове или лични отношения.
Възможни са малки парични приходи в семейния ви бюджет.
Конфликти или напрежение, които ще възникнат през тези седем дни, сега ще намерят своето естествено разрешение. Ще осъзнаете, че късметът в живота ви са хората, които имате около себе си.
Недоволството ви ще провокира недоволство, обичта ви към другите ще ви носи любов.
Тази седмица може да се зарадвате на действията или думите на човек, за когото сте имали съмнение или недоверие в неговата/нейната лоялност.
На работното ви място може да възникне неприятна ситуация или събитие свързано с колега или клиент.
Мъжете Риби ще са склонни да отделят повече време за интимни или романтични преживявания, независимо от семейното си положение. Това ще бъде благоприятна седмица за предложение за брак или сватба.
Жените ще са твърде фокусирани върху личния си живот, личните си интереси или желания, което може да ги направи да изглеждат егоистки в очите на другите хора.

Източник: astro.velida.net