Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 6 – 12 май 2019)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще отделите повече време да завършите неща, които касаят ваши деца или млади хора от семейството ви. Възможна е раздяла с някой от тях, поради преместване в ново жилище или поради пътуване. През тази седмица трудно ще налагате мнението си или ще контролирате деца и млади хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Тази седмица обещава да бъде интересна за вашия любовен живот, независимо от семейното ви положение.
През седмицата са възможни романтични виртуални контакти или реални срещи и интимни преживявания. Седмицата ще бъде благоприятна за развитието на ваши професионални и бизнес планове, за стабилизирането на работното ви място и за постигане на по-високи продажби, ако работите в такава област. Тези от вас, които ще получат предложение за по-добре платена работа, нека не прибързват със своето решение и отговор, само заради финансовата част на тази оферта. През седмицата ще получите важни новини свързани с млад мъж, който може да бъде ваш син, внук, племенник и др. Младите мъже Овен ще се наложи да дадат отговор на едно важно предложение, което носи със себе си големи промени в живота.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е седмица, в която ще имате променливо настроение. Ще преминавате през състояния на тъга и на радост и нестабилното ви емоционално състояние може да бъде в основата на необясними от практична гледна точка решения.

Силно въздействие върху вас ще имат събития или действия на хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.
През тази седмица противоречия в отношенията ви с жена от семейството, могат да прераснат в неприятен конфликт, който да охлади отношенията ви за известно време. През тази седмица са възможни неочаквани здравословни неразположения, или новини свързани със здравето на хора, които познавате. Не са изключени инциденти по невнимание, прибързаност или прекалена самоувереност. Отношенията ви с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец, ще са нестабилни поради различни причини. През тази седмица внимавайте във всичко свързано с пари, оферти които може да получите по телефона или чрез някакъв вид реклама и др.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще ви зарадват различни придобивки, подаръци или развитието на важни за вас материални дела.
В този план ще ви зарадват действията или помощта на хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева.

Един от важните съвети, които искам да ви дам за тези седем дни е да избягвате да се натоварвате с някакви специални очаквания, за развитието на събития,
които могат да имат важно значение за вас, но да са маловажни за другите хора. Неприятна новина свързана с човек, когото познавате, определено няма да ви изненада. През тази седмица могат да възникнат недоразумения или да имате неприятно преживяване свързано с човек от кръга ви приятели. Това едва ли ще развали вашите отношения, но като цяло ще се запомни като един неприятен момент. През тази седмица мнозина ще пътуват поради различни причини или ще имат контакт с хора (предимно мъже), които живеят или работят в друго населено място.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще имате повече контакти с жени, които ще са важни за изпълнението на вашите лични планове. Присъствието в живота ви на хора родени под водните или земни зодиакални знаци ще има благоприятно въздействие върху вас. Новите познанства ще ви облагодетелствуват някакъв начин, но преди всичко с нови и полезни знания.

През тази седмица ще имате благоприятно време за лечение и възстановяване,
ако сте имали здравословни проблеми през последните седмици и дни. Проблематични отношения с хора родени под знака на Водолей, Везни или Близнаци ще имат възможност да се хармонизират отново. През тази седмица ще ви изненада информация, свързана със събития или хора от миналото ви. Възможно е забавяне или застой в развитието на ваши планове през седмицата, но това ще се случи поради възникването на неочаквани обстоятелства и няма да бъде по ваша вина. Финансови ангажименти свързани с дете или с млад човек от семейството ви ще имат успешно развитие, а някои от вас могат да бъдат изненадани с пари от дете или заради дете.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица бъдете внимателни в личните си отношения с мъж, който преживява криза в отношенията си с човек, който има важно значение в неговия живот. Вероятно разочарование или емоционална болка, която в момента той преживява ще го направи мнителен, чувствителен и избухлив.

През тези седем дни на мнозина ще им се наложи да направят услуга или да купят подарък на млад мъж.
През седмицата на мнозина ще им се наложи да прекарат повече време извън дома си, поради по-сериозни професионални ангажименти, ангажименти с роднини или поради пътуване. Внимавайте на кого давате достъп за дома си и ако усетите липса на някаква вещ, бъдете внимателни с обвиненията и подозренията си. За съжаление мнозина от вас ще запомнят тази седмица с едно неприятно събитие, което може да има връзка дори с раздяла (загуба) на човек, когото познавате. Тази седмица няма да благоприятства любовния живот на мъжете над 35 годишна възраст, така че избягвайте да правите каквито и да е било експерименти с любимата жена.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, пред вас е седмица, в която ще очаквате развитието на събития или промени на работното си място. Възможно е там да се случат някои нововъведения, нова дейност или нови клиенти, временна ангажираност на друга позиция и др.

Ако сте подали документи за нова работа, през тази седмица може да ви зарадва получаването на нов професионален договор или да бъдете извикани за интервю.
По-голямата ви натовареност през седмицата ще се отрази на семейните ви отношения, където по-лесно и почти безпричинно ще възникват конфликти и противоречия. Проявите на ревност (там където съществуват такива) могат да се задълбочат и дори да имат нежелани последствия. През тези седем дни избягвайте важни разговори с дъщеря или друга млада жена, която трудно ще приеме вашите съвети или вашата позиция по въпроси, които смята, че имат значение единствено за нейния личен живот. През седмицата ще коментирате и следите интересни събития в живота на приятели или роднини, които работят или живеят в друго населено място (държава) или са на почивка на интересно туристическо място. Младите жени Дева да внимават с промените в живота си, тъй като зад едно добро ваше намерение може да се крие неприятност, загуба или провал.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица на интересни или важни преживявания, които ще обхванат вашия личен, любовен или обществен живот. Сега с много оптимизъм ще чертаете планове за бъдещето си и ще сте склонни да приемете предложения за нови професионални или обществени ангажименти. Присъствието в живота ви на хора родени под знака на Рак, Риби или Скорпион ще бъде положително и ще има съдбовно значение върху вас при вземане на важни решения. Вашите очаквания свързани с момче или с млад мъж (най-вероятно от кръга ви роднини) ще могат да се реализират, най-вероятно без спънки или излишно напрежение. Изненадите на работното ви място тази седмица могат да ви сварят неподготвени за адекватна реакция и това може да ви постави в деликатно положение, да изглежда на околните, като проява на непрофесионализъм или липса на увереност в способностите ви.

Бъдете подготвени за всичко!
Здравословното състояние на ваш роднина вероятно ще продължи да бъде притеснение, без видимо подобрение или да се преживее седмица на застой. Младите мъже Везни ще имат седмица на очаквана успешна реализация на предварително подготвени планове и срещи.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е една седмица, неблагоприятна или предполагаща спънки при пътуване, ако планирате такова. Възможни са затруднения или технически проблеми с транспортното средство, което ще използвате или неуспех относно целта на вашето пътуване. Някои от вас ще са ангажирани с грижи или уреждане на документи, които касаят наследствен имот или имот на родители, който се намира в провинцията.

През тези седем дни ще успеете да уредите или развиете в благоприятна за вас насока важни за вас финансови дела,
да подпишете финансов, банков или кредитен договор и др. Финансовите ви отношения с хора, родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци, ще се развият във ваша полза. През седмицата ще ви се наложи да проведете среща с дете (млад човек) или заради тях, която ще бъде по неочакван повод (проблем) или ще има неочаквано развитие. Внимание ще изискат отношенията ви с дете, родено под знака на Овен, Лъв или Стрелец, които ще са много емоционални. Тази седмица ще може да ви зарадва с много неща, но приятните ви преживявания ще бъдат предимно с хора от кръга ви приятели. Не са изключени малки неочаквани доходи или печалби.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, тази седмица вашата емоционалност ще ви предразположи към прибързани реакции от всяка новина, която ще получите през тези седем дни.

Понякога може да се окаже, че имате пълно основание да се зарадвате за нещо,
но също така е възможно да изпаднете в деликатна ситуация поради фалшива новина или недостатъчно добре проверена информация. През седмицата ще възникне неприятен спор с жена, който може да се превърне в яростен конфликт, размяна на обиди, и да бъде в основата на бъдещи злонамерени клюки и коментари против вас. Бъдете разумни и предпазливи! Влиянието върху домашните ви и семейни отношения на човек роден под знака на Телец, Дева или Козирог, тази седмица може да „премине границата“ и вие да реагирате много категорично против подобен вид поведение. Тази личност може да бъде ваш роднина, но също така може да бъде и човек от съседското ви обкръжение. Събитията през тази седмица по един или друг начин ще облагодетелствуват младите жени и мъжете над средна възраст. Надявам се ще усетите правилно късмета, който ще ви бъде даден и няма да го пропилеете неразумно, с идеята че ще ви бъде даден и друг.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще преживеете събития, които ще ви покажат много ясно ваши грешки, илюзии или злонамерени действия на други хора срещу вас, в близкото ви минало или в настоящето. Всички тези събития ще са с определена цел и ще ви провокират както към сериозен размисъл, така и към вземането на конкретни решения. През тези седем дни са възможни здравословни неразположения, чиято цел е да ви алармират за ваши грешки в начина ви на живот, хранене или липсата на физическа активност. Отношенията ви с хора земни или въздушни зодиакални знаци ще са сложни и ще изискат дипломатичност и такт от ваша страна.

През тази седмица присъствието на момиче или млада жена в живота ви ще е причина за положителни емоции и интересни преживявания.
Мнозина ще се наложи да присъстват на събитие свързано с мъж над средна възраст, което ще изисква избор на подходящ подарък или друга специална подготовка. Младите жени Козирог ще имат много интересни възможности за развитие, както и благоприятна седмица за постигане на успехи. Мъжете над 35 годишна възраст (или поне повечето от тях) ще се зарадват на една важна покупка или придобивка.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е седмица, в която ще трябва да вземете бързи решения и да имате бързи реакции като цяло, тъй като ще възникват различни неочаквани събития, с динамично развитие. Седмицата вещае неочаквано пътуване или неочаквани контакти с хора от други градове и държави. През тези седем дни ще ви зарадва новина или събитие свързано с дете, което в някои случаи може да има връзка с негов личен или професионален успех (в случай, че собственото ви дете е пораснало и има самостоятелен начин на живот).

Мнозина ще се зарадват на новина свързана с дълго чакана бременност или с раждането на дете.
През тези седем дни събития в живота на млад мъж (най-вероятно роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец) ще ви натъжат и дори разплачат, поради неразумност в неговите действия, въвличането му в неприятни и дори застрашаващи живота му ситуации. Седмицата ще бъде благоприятна за вашата работа, за изпълнение на професионалните ви задължения или за развитието на бизнеса ви, ако имате такъв. Предложение или идея от страна на жена ще се окаже интересно и перспективно за развитие. Жените над 35 годишна възраст ще мога да реализират една благоприятна промяна свързана с работата си.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, използвайте тази седмица за създаване или развитие на романтични или любовни отношения, без да ги ограничавате в рамките на населеното място, където живеете или по отношение на националност или религия. Понякога човек трябва да следва собствената си съдба, без да прави умишлени опити да я коригира.

Седмицата ще ви покаже приятните страни на живота,
но също така и неприятните, които в повечето случаи ще са вследствие на ваши прибързани категорични решения и заключения. Избягвайте да разрешавате през тези седем дни големи проблеми и неприятности, защото все още няма да имате нужната подкрепа, енергия или средства. През седмицата внимавайте във финансови отношения с хора, които са ваши приятели, или които сте приели като такива, защото съществува реална опасност от разочарование и дори загуба на пари. Конфликтите в семейството през тази седмица ще са свързани основно с битови проблеми, с липсата на желание на член от семейството ви да изпълнява своите отговорности и задължения в дома.

Източник: astro.velida.net