Седмичен Хороскоп

Какво вещаят звездите ( 29 април – 5 май 2019)

Овен

Ако сте родени под знака на Овен през тази седмица ще ви бъде трудно да разрешите неприятности с жена или да хармонизирате отношенията си с нея. Причината за това може да бъде факта, че тя е от вашето семейство или е по-възрастна от вас. През тези седем дни ще имате срещи или виртуални контакти с дете или с млад човек, които ще ви натъжат или разстроят по някаква причина. рез седмицата ще получите подкрепа или важно за вас съдействие от страна на мъж, който не живее във вашия дом и който най-вероятно не е ваш роднина. Той може да е част от работния ви екип, да е публична фигура, приятел или съсед.

Като цяло седмицата ще има с какво да ви зарадва, тъй като ще възникнат няколко важни шансове и възможности за вас.
Следете внимателно отношенията си с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. Може да опитате късмета си в някаква игра, но не прекалявайте. Отношенията ви с мъж роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей ще бъдат поставени на някакво изпитание

Телец
Ако сте родени под знака на Телец през тази седмица ще ви изненадат решенията или действията на млад мъж, който в момента не живее във вашия дом. За вас тези събития са свързани с една бъдеща загуба или провал за него, но вие нямате да имате никакво влияние или въздействие върху неговите решения.

През тези седем дни ще обмисляте или ще разговаряте относно едно предстоящо пътуване,
което може да бъде на дълго разстояние или да бъде за по-дълъг период от време. През седмицата ще ви натоварят психически, физически и емоционално, проблеми или затруднения на работното ви място или от битов характер. Бъдете внимателни, ако работите с техника или със специфични, рискови машини и пособия. През седмицата любовният живот на млада жена ще предизвика раздразнение у вас или желание да и кажете някои истини, свързани с нейни грешки, неправилни действия или илюзии.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци през тази седмица очаквайте една голяма промяна в дома си, която всеки един от вас може да изтълкува или да приеме по различен начин. Важното послание е, че за всяко събитие си има причина и вие трябва точно по този начин да приемете нещата. Разбира се, ако те са позитивни няма да има нужда от някаква вътрешна борба у вас, и много по-трудно ще бъде ако те са негативни или вие първоначално ги приемете като такива.

През тези седем дни ще имате много контакти със стари и нови приятели,
както и ще създадете нови познанства с хора които ще обогатят вашия мироглед и познания за живота като цяло. Особено важни и интересни за вас ще бъдат познанства с хора родени под огнените или земни зодиакални знаци. През седмицата мнозина от вас ще се зарадват на пари, които ще са добре дошли в семейния бюджет или на документ, който узаконява бъдещи приходи или по-високи доходи. През седмицата прояви на нелоялност, измама или манипулация ще предизвикат много бързи и категорични решения у вас за приключване на отношенията ви с тази личност, институция или фирма, като в някои случаи може да се стигне и до съдебно дело.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица различни събития или спомени ще ви върнат към ваша стара любовна връзка или предишен брак. Събитията не вещаят възобновяване на тези отношения, но ще имат свой замисъл, който остава на вас да бъде разбран.

През тези седем дни ще ви изненадат гости в дома ви, срещи на обществени места
или други контакти, които няма да са случайни и ще имат някакво значение за вашето настояще или бъдеще. През тази седмица избягвайте финансови отношения с млада жена, независимо дали тя е част от семейството ви, роднина или приятелка, тъй като впоследствие ще възникнат обстоятелства, които ще създадат напрежение помежду ви. Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, тъй като ще имате възможност да се срещнете с интересни хора, да създадете нови познанства и да разширите кръга си от приятели. През седмицата важна роля в живота ви ще има човек роден под знака на Телец, Дева или Козирог, който живее в друго населено място.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще възникне напрежение в отношенията ви с мъж, който е ваш роднина или част от семейството ви, независимо дали живеете под един покрив или не. Причината за конфликтите могат да бъдат най-различни, но тяхното задълбочаване няма да ги разреши и няма да ви помогне по никакъв начин. През тези седем дни ще се забави важно за вас писмо, информация или документи от жена, както е и възможно жена да придобие важни за вас документи или информация без ваше знание и съгласие.

През тази седмица едно от важните събития в дома ви ще бъде свързано с момче или с млад мъж,
което може да бъде свързано с рожден ден, с успех в училище някаква публична изява и други. Тази седмица ще имате късмет и успех във финансовите си дела, но това не бива да ви прави непредпазливи, тъй като вероятността от загуба или провал е напълно реална.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева пред вас е една благоприятна седмица за развитие на вашите професионални или бизнес дела. Използвайте максимално новопоявилите се шансове или търсете нови възможности за вашето развитие. Внимателно следете отношенията си на работното място с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, но не приемайте моите думи като евентуална опасност от техни негативни действия срещу вас.

През тези седем дни ще ви зарадват събития свързани с раждането на дете,
с рожден ден или друго специално събитие, свързано с приятни емоции, преживявания и подаръци. През седмицата бъдете предпазливи в отношенията си с хора, които са родени под въздушни и огнени знаци, тъй като неприятностите с тях могат да предизвикат нежелани за вас проблеми и усложнения в реализацията на ваши планове. Тази седмица внимание ще изиска здравето ви, като е възможно да приемете несериозно едно неразположение или да предприемете самолечение, което да се окаже погрешно.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще получите пари от една институция, банка или друг източник. В повечето случаи това ще бъде преживяване, което ще ви изненада. Това ще бъде благоприятна седмица за разговори свързани с по-високо заплащане, подписване на проект, от който ще очаквате добри приходи и други. През седмицата уязвими за вас ще бъдат семейните ви отношения, където може да възникне стресова ситуация, с трудно прогнозими последствия. Невъзможно е да се каже откъде ще тръгне конфликта или с какво ще бъде свързан проблема, но бъдете много внимателни, когато възникне нежелано напрежение във вашето собствено семейство или в близкия ви кръг от роднини.

През тази седмица ще имате благоприятно време за пътуване,
за завръщане от ваканция или туристическо пътешествие. Някои от вас обаче може точно тази седмица да предприемат такова, след като са го отлагали досега поради различни причини. През тези седем дни може да ви притеснява здравето на близък човек или да имате притеснения свързани с отношенията ви с хора родени под знака на Водолей, Везни или Близнаци.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица някои от приятните събития ще бъдат свързани с дете или с млад човек роден под знака на Козирог, Дева или Телец или с такъв асцедент. Тази седмица може да ви зарадва с новина за раждане на бебе или бъдещо майчинство в семейство, което ще приеме това събитие като благословия.
През седмицата внимавайте във финансовите си отношения с жена, по-възрастна от вас или на по-висока позиция в работата или в обществото. Възможно е да ви даде обещание, което няма да изпълни, да допусне грешка в работата си с вас и др.

През тези седем дни, деликатни ще бъдат отношенията между мъже,
тъй като желанието за налагане на воля ще бъде голямо, трудно контролируемо и ще предизвика нежелано противопоставяне. На изпитание ще бъдат поставени и отношенията между бащи и синове. През седмицата ще ви натъжи новина свързана с човек от кръга ви приятели, която ще касае неуспех или загуба в неговия или нейния живот.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец през тази седмица ще имате интересни, специални, емоционални и романтични преживявания, които ще ви дадат надежда за едно перспективно развитие на вашите отношения. Това е напълно възможно, но и нищо няма да ви бъде дадено като даром. Дали ще развиете тази връзка или ще е попарите с вашия темперамент, зависи изцяло от вас.

През седмицата очаквайте появата на нови шансове и обстоятелства, за развитие на важни за дома ви дела,
включително такива свързани с купуване на нов дом, преместване в ново жилище, по-големи ремонти и др. Изрично е да подчертавам, че конфликтите през тази седмица са нежелани, и могат да завихрят буря от трудно контролируеми емоции. Действията на човек, роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще ви разгневят, но си дайте време да премислите това, което се случва. Тази седмица вещае събитие свързано с момиче или с млада жена, което може да изиска да купите подарък, или да се облечете специално.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще възникне причина за мнозина от вас да пътуват по семейни причини или със семейството си. Възможни са всякакви по характер контакти с роднини отблизо и далеч, включително сватба в друг град или държава. През тази седмица ще възникнат битови проблеми или проблеми с техника, с личен автомобил или сложна апаратура, които ще изискват по-дълго време за тяхното разрешаване. Бъдете внимателни в действия от материален характер свързани с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

През седмицата ще имате дългочакан шанс или възможност за постигане, реализиране на нещо,
което е важно за вас и което може да се случи благодарение съдействието на жена, която тепърва ще срещнете. При възникване на конфликт мислете преди да реагирате, защото ако имате едни определени очаквания, резултатите могат да се окажат напълно противоположни. Жените на 35 годишна възраст да не разчитат на късмета си през тази седмица, защото могат да попаднат в много неприятна ситуация.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е седмица, в която ще се зарадвате на пари от мъж, или на идея (предложение), което ще дойде от страна на мъж. Напълно е възможно това да бъде човек от собственото ви семейство, но това не е задължително. През тези седем дни ще имате контакти, разговори или други сериозни ангажименти свързани с дете или млади хора, които ще изискат от вас потвърдително планиране на действията ви.

През тази седмица важна роля в живота ви ще изиграят хора родени под въздушни или земни зодиакални знаци,
които ще имат важно влияние върху вашите действия и решения, или ще имат специална роля в една промяна в живота ви. Бъдете внимателни с емоционалните си решения, защото тяхната промяна ще е почти невъзможна или ще има дълготрайно значение. През седмицата не бързайте да се впечатлявате от предложение на жена, свързано с евентуална печалба или финансова изгода за вас.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица може да възникне неприятен момент свързан с документ или неправилно изпратена ви информация, фалшива новина. Само поради факта, че не разбирате някои неща, не бива да влизате в спор или да създавате напрежение, а спокойно да разговаряте с хората и да изискате по-внимателно да ви обяснят това, което ви притеснява.

Седмицата като цяло ще бъде, запомнена с много променливи събития
чието развитие може да бъде много динамично и напълно вероятно да се развива в рамките на часове, което ще създаде затруднения при правилно реагиране или организиране на вашите реакции. Това напълно важи и за настроението ви, което може да се сменя по няколко пъти в рамките на един ден. През тази седмица ще имате благоприятно време за развитие на вашите професионални или бизнес проекти, в повечето случаи обаче, осланяйки се на знанията или контактите на хора, които вече познавате. Възможно е да възникне шанс за нова работа, чието естество да ви удовлетворява, но финансово, като заплащане, нещата могат да бъдат различни. Тази седмица ще бъде сложна за любовните ви и романтични отношения, особено ако се опитвате да съживите една разпадаща се връзка или да възобновите отношенията си с човек, който вече е тръгнал по нов път.

Източник: astro.velida.net