Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (11 – 17 март 2019)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще имате контакти предимно с по-млади от вас хора, като е възможно те да живеят, работят или учат в друг град или държава.
Седмицата вещае новина свързана с раждането на дете в семейството на ваши приятели или познати.
Някои от вас ще имат ангажимент свързан с уреждането на документ, който касае дете или млад човек от семейството. През тази седмица избягвайте финансови отношения с жени, които са по-възрастни от вас или бъдете нащрек в техните действия или обещания. През тези седем дни ще сте склонни към песимистични настроения или ще изпитате нестабилност в емоционален план, като тези ваши състояния ще се дължат на една предстояща промяна в живота ви. Тази седмица ще бъде неблагоприятна за развитие на съдебно или юридическо дело. През седмицата ще имате среща или разговор с хора, от които ще очаквате някакви проблеми или размяна на неприятни обвинения или обиди. Жените над средна възраст да очакват повече или по-големи разходи през седмицата.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е седмица, която ще запомните с важна промяна или с много силно преживяване. Това ще бъдат дни, в които ще се сложи край на някакви отношения, работа, планове или ще се приключи важен ангажимент. От моя гледна, това ще бъде преломен период в живота ви, като край на един етап на развитие и начало на нов, независимо от неговото време на действие. През седмицата ще възникнат неочаквани проблеми или ситуации, свързани с някакво безпокойство и притеснение, което би било добре да се избегне. В противен случай ще възникнат предпоставки за възникването на здравословен проблем: безсъние, мигрена, нестабилно кръвно налягане и други.
Тази седмица мнозина от вас ще запомнят с важно събитие или събиране свързано с момче или с млад мъж.
Ако през тази седмица възникне необходимост да пътувате, преди всичко изчистете всичко, което ви се струва несигурно, фалшиво или има вероятност да бъде измама. В едно такова събитие само вие може да се предпазите от евентуална загуба. Младите мъже до 35-годишна възраст, които вече са създали сериозна връзка или семейство ще преживеят важно събитие в този план, тоест седмицата ще бъде благоприятна за годеж, сватба или друго важно семейно събитие/събиране.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, пред вас е седмица, в която ще разрешавате различни проблеми свързани с човек от дома ви или от семейството ви. На моменти напрежението ще бъде доста голямо и от вас ще се изиска стабилност в емоциите, при възприемането на събитията и разум при вземане на решения. Като цяло тази седмица основните събития или промени ще се случват в дома ви или ще засягат семейството ви. През тази седмица няма да има само напрежение в ежедневието ви, а определено ще преживеете и много приятни моменти. Ще се зарадвате на един подарък или придобивка за дома си или лично за вас.
Ще имате възможност да създадете нова романтична връзка или да развиете вече създадена такава.
Ако ви предстоят финансови отношения с жена (предимно такива свързани с документ или договор) ще възникне момент на напрежение или спор, в който ще бъде добре да търсите бърз компромис или разрешение. През тази седмица добро развитие ще имат ваши професионални или бизнес отношения с мъже. Някои от вас могат да получат ново предложение за работа от страна на мъж или за работа свързана предимно с мъже.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, пред вас е седмица в която ще очаквате новина или развитие на събитие свързано с дете или с млад човек от кръга ви роднини. Ако имате дете, което живее в друг град или държава, през тази седмица ще ви зарадва или развълнува новина, която ще получите оттам.
Седмицата ще бъде благоприятна за развитие на финансови дела, с участието на ваши приятели или бизнес партньори.
Тук става дума за вече проверени отношения, а не за новосъздадени такива. Любовните отношения на някои от вас могат да прераснат в бизнес отношения или обратното. През тази седмица ще ви изненада едно спречкване или по сериозен конфликт с жена, с която досега сте имали много добри отношения. Възможно е тази ситуацията да се дължи на по-голямото напрежение във вашия или в нейния личен живот. Като цяло добре е да знаете, че тази седмица ще благоприятства развитието на ваши планове или идеи, но моментите на напрежения или стрес са неминуеми. Жените над 35 годишна възраст ще преживеят много променливи събития през седмицата, което понякога ще ги затрудни да вземат правилни или навременни решения.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще ви изненада предложение или идея, която ще дойде от страна на мъж и която ще ви облагодетелствала по някакъв начин, предимно финансово.
Като цяло тази седмица ще погали с различни прояви на късмет представителите на зодиакалния знак Лъв,
особено ако сте ангажирани с разрешаването на по-сериозни неприятности от предишните няколко седмици. Различни обстоятелства ще ви помогнат да се предпазите от нови проблеми, но преди всичко ще действате на база предишен житейски опит. Надявам се, че повечето от вас са усвоили голяма част от житейските си уроци и се разбрали, че няма нищо по-добро от това да се оставят на естествено развитие някои събития. Ако все пак не сте успели да приемете тази житейска истина и решите, че трябва да притиснете определени хора или събития да заработят по-бързо във ваш интерес, то стреса или загубите ще се окажат реални за вас. В работата си бъдете предпазливи в отношенията си с млад мъж, който може да ви подведе с невярна информация, съвет и други. Мъжете над 35 годишна възраст ще имат благоприятна във финансов план седмица, в която някои събития определено ще успеят да ги изненадат. Младите мъже Лъв да изпълняват стриктно своите професионални ангажименти и да избягват селектиране на задачите си, избирайки по-лесните, което ще предизвика гнева на другите колеги.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева ще се ангажирате с реализацията на задачи или обещания от предишните няколко седмици, които имат важност за вашето семейство или роднини. Ще мислите как по-бързо да приключите с незавършени дела от семеен характер. Не губете обаче чувството си за реалност и не допускайте създаването на допълнителни затруднения или хаос. През тази седмица ще получите неприятна новина свързана с някакъв вид загуба в живота на човек, когото познавате. Седмицата ще бъде подходяща за пътуване по най-различни причини, но ще изживеете приятни емоции ако пътувате за да посетите свои приятели или роднини. Като цяло през тази седмица бъдете по-активни и прекарвайте повече време навън с приятни хора или сред природата.
През седмицата ще имате причина да купите подарък или да поздравите някого по специален повод (най-вероятно това ще бъде една млада жена). Жените родени под този знак ще се зарадват на една покупка, награда или друг материален успех.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще сте по-решителни в приключването на различни задачи или задължения, за да имате по-голяма свобода на действие през следващите седмици. През тези седем дни бъдете внимателни и не се поддавайте на натиска на роднина, който ще ви притиска да направите неща, които вие не одобрявате или не влизат във вашите планове. Седмицата вещае повече напрежение на работното ви място и много повече работа. През тази седмица бъдете предпазливи в споделянето на личните си планове и действайте по тяхната реализация без да коментирате действията си с други хора, докато не постигнете конкретни резултати.

През седмицата ви предстои интересен или полезен разговор с някой, който живее в друго населено място.
Трябва да отбележа, че седмицата ще бъде благоприятна за професионални или бизнес разговори с хора от различни населени места. Жените Везни ще се зарадват на предложение, информация или събитие свързано с пътуване, което носи бъдещи приятни емоции или благоприятна промяна. Мъжете от този зодиакален знак ще проведат един неприятен разговор или среща, който ще остави неприятен спомен след себе си.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица по-важните задачи и ангажименти ще са свързани с търсене на разрешение на възникнали вече конфликти или влошени отношения. Това ще бъде благоприятна седмица за подобрения в дома, за организиране на различни ремонти преди летния сезон или закупуване на нови вещи за дома.
През тази седмица ще ви се даде възможност да реализирате една своя идея, като затова ще получите помощ от страна на други хора или институция.
Сега обаче бъдете внимателни да не се натоварите с твърде много задачи и времето да не ви стигне да приключите поне една успешно през тази седмица. Тази седмица вещае събитие или новина свързана с ваши стари приятели. Седмицата ще бъде благоприятна за създаване или развитие на различни контакти с хора извън вашия град или държава. Новите познанства през тази седмица ще продължат за в бъдеще поради общите интереси или хобита, които и двете страни ще имат. Мъжете Скорпион ще имат по-големи разходи през седмицата и ще бъде добре предварително да планират личния си бюджет. По-голяма част от жените (специално тези които имат деца) ще се ангажират с тяхното образование или занимания извън дома, където ще възникне непредвидена ситуация.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще обмисляте важни за вас решения, които ще засягат вашия личен или любовен живот.
Възможни са трудни решения или необходимост да вземете такива под натиска на други хора.
През тази седмица ще имате благоприятни за вас професионални или финансови отношения с мъже.
Ще имате много планове за тази седмица, за чието изпълнение няма да ви стигне времето. Ще се наложи да направите някои компромиси, като отложите част от тях за следващата седмица и това ще се окаже едно добро решение от ваша страна. В противен случай рискувате да се натоварите твърде много, а здравето ви да пострада. Тези от вас, които са родители и имат вече пораснали деца ще се сблъскат с проява на неискреност или някакъв друг вид тайна в техния живот. Жените Стрелец ще се зарадват на финансов успех или придобивка, която ще дойде чрез техния партньор. През тази седмица някои жени могат да преживеят симптоми на фалшива бременност, или да бъдат изненадани от неочаквана, непланирана такава.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, пред вас е една натоварена с работа седмица, както на работното ви място, така и в дома ви. През тази седмица ще ви се наложи да се фокусирате по-сериозно върху начина на живот на вашите близки (хранене или активни занимания) поради някои проблеми които ще възникнат при тях, предимно от здравословен характер. Това ще бъде важна седмица за тези от вас, които са в процес на съдебно дело от имотен характер.
През седмицата мнозина ще проведат разговори свързани жилище или имот, който притежават, или за който имат ангажимент.
Новина свързана с жена над средна възраст ще ви разтревожи за развитието на събития в нейния личен живот. Възможно е те да касаят нейното собствено здраве. През тази седмица избягвайте договаряне или подписване на документи от финансов характер, освен ако работните ви ангажименти са свързани с това.Младите жени Козирог ще имат очакване свързано с промяна в работата, като преместване на нова позиция, възлагане на нови задачи или отговорности и други.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица не бързайте да изпадате в паника или в депресия от някои на пръв поглед неприятни новини или събития. Повечето от тях ще имат развитие в близките няколко дни и са възможни всякакви обрати. През седмицата ще имате възможност да уредите благоприятно за вас плащания или финансови документи, които са важни за семейството ви. Възможно е някои от семейството ви да се зарадва на допълнителен доход или по-добре платена работа.
През седмицата ще преживеете приятни събития или ще имате специални отношения с близка жена, която най-вероятно е ваша майка, сестра, баба и др.
През седмицата може да ви натъжи отношението на мъж към вас, неговото пренебрежително отношение или склонността му да ви критикува и да ви създава различни проблеми. Жените на 35 годишна възраст ще имат емоционална седмица, с различни събития в любовта или преживявания с настоящия си романтичен партньор. Мъжете над 35 години ще преживеят разочарования от хора, за които са имали по-добро мнение.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще имате планове да свършите важна за вас работа, която касае дома ви или друг имот, за което се грижите. Вероятно нещата ще стават бавно или ще се наложи да отложите някои неща за по-благоприятно време. Това ще бъде неблагоприятна седмица за вземане на важни решения в този план или ангажирани са юридически дела от имотен характер. През седмицата ще разчитате много на помощта или обещание, което сте получили от страна на ваш приятел. Няма причина нещата да не се случат, затова избягвайте песимистични мисли или проявена подозрителност. През седмицата някои от вас ще изживеят стресова ситуация свързана с неочаквано събитие в живота на млада жена, която живее в друго населено място.
През седмицата ще ви зарадват успехи и постижения на мъж от кръга ви роднини или приятели.
Младите жени Риби да внимават по време на пътуване, независимо дали шофират личния си автомобил или използват друг вид транспорт. Младите мъже ще имат възможност да постигнат успешни финансови резултати и различни договаряния свързани с пари.

Източник: astro.velida.net