Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 4 - 10 март 2019)

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще имате пълно основание да се разгневите на нечии коментари или действия, но това няма да разреши възникналия проблем, а по-скоро ще провокира допълнителни или нови неприятности.
Това ще бъде неблагоприятна седмица за юридически или съдебни дела.
Седмицата в голяма степен ще бъде по-благоприятна за младите представители на този зодиакален знак, които вероятно ще бъдат по-енергични, по-амбициозни или склонни да поемат различни отговорности и рискове.
През тази седмица ще имате очакване да реализирате една своя идея или план свързан с имот или имущество,
което може да бъде ваше собствено или да е притежание на ваш роднина.
В материалните ви дела важна и вероятно позитивна роля ще изиграе човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби, или с такъв асцедент.
През седмицата бъдете предпазливи във финансовите си отношения с мъж, който ще е фокусиран предимно върху собствената си изгода.
Мъжете над 35-годишна възраст да внимават в личните си документи и портфейл, когато са на обществено място.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще сте склонни към негативни мисли или паника, свързани със собственото ви здраве или здравето на близък човек.
Реалността определено ще е по-различна, в повечето случаи много по-благоприятна или изискваща несложно лечение. Емоционалната ви нестабилност през тази седмица ще бъде причина за проблеми, както в любовта така и в домашните ви отношения.
На изпитание ще бъдат поставени отношения с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец, които ще проявят нетърпение към вашите емоционални прояви.
Тази седмица ще бъде благоприятна за вашите професионални и бизнес контакти и ангажименти.
Може да получите предложение за нова работа или за начало на нова дейност, да намерите нови клиенти или нови бизнес-партньори.
Ако имате ангажимент свързан с уреждането на документ чрез някаква държавна, банкова, данъчна или друга институция, това ще бъде благоприятно време за подобни дела.
През седмицата ще имате интересни разговори или ще присъствате на събиране свързано с жена (най-вероятно от кръга ви приятели), която е родена под знака на Водолей, Везни или Близнаци.
Жените над 35 годишна възраст ще създадат едно специално приятелство през тази седмица.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци през тази седмица ще ви бъде трудно да общувате с хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог, които с лекота ще ви нараняват с думи, с обиди или обвинения.
Там, където това е възможно приключите тези отношения и спрете да се подлагате на подобен психически и емоционален тормоз.
През тази седмица ще преживеете неочаквано разочарование или отказ от идея или план свързан с дете.
Възможно е да преживеете момент на паника или стрес, свързан с инцидент или неприятно събитие в живота на дете или млад човек.
През тази седмица мнозина от вас ще отделят време за разговори или планиране на различни дела, които да подобрят семейния ви бюджет и да увеличат паричните приходи в него.
Възможности за това няма да липсват и всичко ще зависи от готовността ви да се ангажирате с повече неща, да отделите повече време за работа и по-малко да се забавлявате.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване на кратки или по-дълги разстояния,
особено за такива, които са свързани с определени задачи или ангажименти.
През тази седмица мнозина ще се зарадват на пари или друга приятна новина, която ще получат от друго населено място.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще преживеете специално събитие в семейството си или в кръга си роднини, което ще има връзка с човек роден под знака на Телец, Дева, Козирог или с такъв асцедент.
Едно такова събитие може да има връзка с имен ден, годеж или сватба, голям професионален или публичен успех и други.
През тази седмица ще сте склонни да търсите истинската причина за действията на хора родени под знака на Лъв, Стрелец или Овен, които са довели до някаква загуба за вас: в емоционален или професионален план.
Вероятно различни обстоятелства ще възпрепятстват директен разговор с тази личност, при който бихте могли да получите много по-голяма яснота, отколкото да използвате други източници за информация.
През тази седмица може да преживеете приятни дни в любовта, стига да не се поддадете на различни негативни емоции (вследствие коментари на други хора) или да проявите подозрителност и недоверие в думи и дела на вашия партньор. Всъщност точно любовта може да ви донесе една много силна и незабравима емоция.
Тази седмица ще бъде благоприятна за постигане на конкретни резултати в образованието или кариерата на ваше дете, нещо в което сте вложили много енергия и средства.
Това ще бъде благоприятна седмица за медицински интервенции свързани с бъдещо майчинство.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, пред вас е седмица, която ще благоприятства началото на нова любовна връзка или развитието на вече създадена такава.
Ако преминавате през труден период в любовта, това ще бъде седмица, в която ще трябва да приемете случващото се, като най-доброто за вас.
През тези седем дни особено емоционално или интересно развитие ще имат романтична кореспонденция с партньор, който в настоящия момент се намира в друг град или в държава.
Отношенията ви с жена от собствения ви дом или от кръга ви роднини ще бъдат подложени на изпитание, поради трудности, които тази жена в момента преживява и които я правят по-сприхава, раздразнителна или нетърпелива.
През тази седмица може да ви изненада един подарък или придобивка, оферта за покупка или продажба на вещ или имот и др.
Ако сте в процес на разделение на наследствено имущество или пари, през тази седмица може да очаквате доста неприятни конфликти или възникване на нова сложна ситуация.
Като цяло тази седмица няма да ви донесе нищо добро ако допуснете да бъдете въвлечени в конфликт, независимо от неговия характер.
Жените над 35 годишна възраст ще имат физически или емоционални затруднения при изпълнение на домашните си ангажименти.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще имате неприятен разговор или други нежелани за вас ангажименти от финансов характер, предимно свързани с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби или с такъв асцедент.
В повечето случаи получаването на пари през тази седмица ще бъде съпроводено с различни спънки, забавяния или други усложнения.
През тези седем дни ще ви се наложи да посетите някого в дома му или ще имате среща с човек, който в момента преживява много труден период в живота си, свързан предимно със сериозен здравословен проблем.
През тази седмица социалният ви живот ще бъде съпътстван от различни недоразумения или разочарования, свързани с по-големи очаквания.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, особено ако то има връзка със среща с други хора, които са ваши роднини или приятели.
Благоприятно развитие ще имат пътувания свързани с романтични срещи и преживявания.
През седмицата бъдете внимателни във финансови дела свързани с момче или с млад мъж, особено ако те искат или очакват от вас пари, които ще бъдат използвани за нещо различно, от това, за което вие сте информирани.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица може да имате полезни за вас контакти и отношения с млади или по-млади от вас хора.
Не е задължително те да бъдат строго професионални, но така или иначе ще ви донесат някаква облага, развитие на идея, от която ще очаквате приходи.
Някои от семейните представители на зодиакалния знак Везни ще направят разход свързан с образование или с развитието на заложби на собственото си дете.
През тази седмица ще сте склонни да вземате импулсивни и емоционални решения свързани с промяна на мебели или вещи в дома си, което в някои случаи може да ви постави в трудна финансова ситуация.
Пазете личните си вещи (чадър, чанта, папка с документи и други) от забравяне на обществени места.
През седмицата ще ви зарадва телефонен разговор или новина свързана с млад мъж,
който може да бъде ваш роднина или приятел. Вероятно в неговия живот сега върви една важна и благоприятна за него промяна, чийто първи успехи са вече видими.
Преди всичко през тази седмица трябва да внимавате какви пари получавате и за какво харчите парите си. Ще бъде добре да балансирате внимателно бюджета си и да избягвате парични затруднения.
Бъдете внимателни във финансови дела свързани с хора, които са представители на зодиакалния знак Риби, Рак или Скорпион.
Мъжете до 35-годишна възраст ще получат покана или предложения, които могат да се окажат много важен момент в живота им, към една промяна.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица може да преживеете стресова ситуация свързана човек от кръга ви роднини, който вероятно е роден под знака на Телец, Козирог или Дева или има такъв асцедент.
Събитието, което ще се преживее може да бъде свързано абсолютно с всичко, за което вие или някой друг от роднините ви няма да бъдете готови.
Още в началото на седмицата ще имате специални очаквания за събития през тези седем дни, от които ще очаквате да получите подкрепа при реализирането на важни за вас планове.
Тази седмица определено обещава да бъде успешна за вас, но както една стара мъдрост казва: Бог дава, но в кошара не вкарва.
През тази седмица бъдете предпазливи при пътуване и при използване на различни транспортни средства.
Проверете добре личния си автомобил преди да го използвате и избягвайте нетолерантно поведение по време на шофиране.
Ако срещнете такова от страна на други шофьори, конфликтите са нежелателни, тъй като лесно може да се изгуби контрол върху тях.
През тази седмица или ще отложите една среща или ви предстои да срещнете хора, с които не сте се виждали от дълго време.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще бъдете съпричастни към професионални проблеми на човек от семейството си или от близкия си кръг роднини.
Това може да бъде човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец, или с такъв асцедент.
Седмицата вещае неочакван битов проблем в дома ви, с който няма да можете да се справите сами и ще имате нужда от професионална помощ.
През тази седмица ще получите неочаквана или необходима помощ от страна на мъж, който по един неочакван начин ще ви помогне да намерите разрешение на ваш проблем или дилема.
В любовния си живот разчитайте на собствената си интуиция и игнорирайте намесата на млада жена, която ще се опита да ви манипулира чрез невярна информация или други действия.
През тази седмица ще имате повод за събиране свързано с жена,
която живее наблизо до вас или ще бъдете облагодетелствани по някакъв начин от действията на жена.
Мъжете на 35 години да избягват депресивни състояния или лошо настроение, тъй като тази седмица ще бъде специална и успешна в много отношения.
Младите жени Стрелец, които имат любовна връзка е добре да поставят на изпитание чувствата на своя партньор, но без да използвате хитрости или някакви други нечестни действия.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще ви зарадва новина, която ще има значение при вземането на важно решение за бъдещето ви.
Тази информация може да дойде чрез човек роден под знака на Водолей, Везни или Близнаци, но това не е задължително. Очаквайте покана за среща или събиране с приятни за вас хора.
През тази седмица ще отделите малко средства за покупка на лични вещи или дрехи, с които да подновите гардероба си за пролетния сезон.
Това ще бъде благоприятна седмица за малки подобрения в дома ви, като в някои случаи може дори да купите вещи на търг или оказион.
През тази седмица бъдете внимателни в отношенията си с мъже, които ще са по-възрастни от вас или на по-високо социално или професионално положение. Те могат да ви създадат някакви усложнения или да ви принудят да свършите работа, която не е ваше задължение.
През тази седмица ще помогнете на жена в труден за нея момент, което тя ще оцени по достойнство.
Мъжете на 35 годишна възраст да приемат предпазливо новите хора, в кръга си от роднини или на работното си място. Предпазливостта ви нека да касае предимно споделяне на лична информация.
Жените над 35 годишна възраст да избягват тъжни настроения или липса на увереност в действията си, тъй като седмицата ще бъде много благоприятна за тях.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще следите внимателно събития или новини свързани с човек, който живее в друг град или държава. Всичко това, което се случва там, ще касае вашето семейство или ваши лични планове свързани с предстоящо пътуване.
Някои мъже Водолей, които са в търсене на работа ще получат интересно предложение от друго населено място.
Като цяло през тази седмица, скъпи Водолеи, запазете чувството си за реализъм.
Избягвайте да хвърчите из облаците с някакви нереални очаквания.
В същото това време избягвайте песимистични настроения или очакване нещо лошо да се случи в живота ви, тъй като това също ще бъде погрешно от ваша страна.
През седмицата конфликт със собственото ви дете или с друг млад човек ще ви покаже, че понякога е добре да слушате другите и да проверявате получената от тях информация.
Избягвайте да налагате своята воля през тези седем дни и да вярвате единствено в своята правота.
През седмицата човек от кръга ви приятели ще ви сподели за свои семейни проблеми, за желание за раздяла или развод или за други драстични промени.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица може да останете разочаровани от една планирана среща, най-вероятно с жена. Отказа най-вероятно ще дойде от нейна страна, като тя ще ви даде едно уклончиво обяснение за истинската причина.
Тази седмица ще ви предостави нови възможности за развитие в професионален план, като успех при кандидатстване на по-добре платена работа, преместване на позиция, откъдето може да постигнете някакво израстване в кариерата и други. Бъдете отворени за всякакви нововъведения, предложения и възможности за развитие.
В любовта може да възникне неочаквано недоразумение, което да създаде притеснение у вас или у партньора ви, докато се изясни цялата ситуация.
Тази седмица ще бъде благоприятна за финансовите ви планове и дела, особено тези които касаят семейството и семейния ви бюджет.
Възможни са добри приходи в дома ви благодарение работата или ангажиментите на други членове на семейството ви. Някои от вас ще могат да се зарадват с една неочаквана печалба и получаване на пари от неочакван източник.
Жените Риби да не пренебрегват едно гинекологично неразположение и да потърсят консултация с лекар.

Източник: astro.velida.net