Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (11 – 17 февруари 2019)

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, тази седмица ще изиска от вас пълно отдаване на професионалните ви или бизнес ангажименти. Ще имате важни разговори или ще се ангажирате с изпълнения на общи планове с хора от друг колектив, компания или клиенти.

Това ще бъде благоприятна седмица за разговори свързани с нова позиция или нова работа на друго място.
При разрешаването на неприятности през тази седмица ще получите помощ от неочаквано място или човек, която ще ви изненада или озадачи. Вероятно през тези седем дни ще очаквате телефонен разговор среща или друго важно събитие свързано с мъж, който живее в друго населено място. През тази седмица ще преживеете много емоции чрез разговори с ваши приятели или поради новини, които ще получите от тях. Седмицата вещае ново познанство, което тепърва ще има важно значение за вашето бъдеще. Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване за младите мъже Овен, като най-вероятно ще става дума за предварително планирано такова.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще се сблъскате с неочаквани проблеми в семейството си, които може да са вследствие липсата на откровена комуникация с роднини или с хора, които имат някакви отношения с вашето семейство.
Такива недоразумения, недомлъвки или опити да се манипулира дадена ситуация ще дадат сериозно отражение върху хармонията в семейните ви отношения.

През седмицата ще ви изненада подарък или вие ще вземете неочаквано решение за покупка за дома си или лично за вас.
През тази седмица ще ви посети в дома ви жена или вие ще направите посещение в дома на жена, като за това може да имате конкретен повод или просто да имате желание да прекарате известно време в приятна компания. Като цяло контактите ви с жени ще ви донесат полезна информация и приятни преживявания. През тези седем дни някой ще провокира умишлено търпението ви предизвиквайки ви към конфликт, в който ще изгубите контрол върху думи и емоции и умишлено ще бъдете поставени в злепоставяща ви пред други хора ситуация.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще обсъждате действия или ангажименти от финансов характер, които ще имат връзка с дете или с млад човек от семейството ви.

Тези действия определено ще бъдат за нещо хубаво и важно за бъдещето.
През тези дни обаче ще възникне необходимост от един по-голям разход за дома или за ваш роднина, който ще създаде временно притеснения и паника, докато намерите рационално разрешение на тази ситуация. Възможно е възникването на битов и друг проблем в дома ви, който също да изиска разход на средства за ремонт или покупка на неотложни неща. През тази седмица ще бъдете много оптимистично настроени за настоящата си любовна връзка или ще създадете такава, която ще ви даде големи надежди за перспективно развитие.  За съжаление някои коментари или необмислени действия на партньора ви ще ви натъжат или предизвикат объркване на чувствата ви. През тази седмица възникването на нови събития ще ви върне към минали подобни преживявания и ще се опитате да действате сега на база опита, който вече сте преживяли.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще търсите отговори на въпроси свързани със събития, които сте преживяли в близкото си минало и които поради някаква причина са останали загадка за вас, неясни откъм развитие. Възможно е да сте провокирани затова от една новина или телефонен разговор.

През тази седмица някои от вас ще разчитат на съдействието или помощта на приятели
при действия свързани с финансов документ или други парични дела. Независимо дали сте получили предварително обещание или не, като цяло няма причина вашите очаквания да не се реализират. В любовния ви живот през тази седмица не се очакват някакви специални преживявания, напротив една стара и или новосъздадена връзка може да има интересно развитие през тези седем дни. Това, което може да предизвика напрежение и да обърка благоприятните тенденции са прояви на ревност, липса на търпение или прекалена подозрителност. Тази седмица вещае успех или различни преживявания свързани със задоволство от развитието на събития в живота на дете или млад човек. Вероятно това има връзка с едно ново начало в техния живот, което е свързано с образование, кариера, брак и други.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица ще срещнете отпор при реализация на ваши предварителни планове и очаквания. Пречките, които ще срещнете може да са вследствие на възникването на обстоятелства, които никой не е могъл да предвиди или да бъдете „попарени“ от липсата на подкрепа от страна на важни за вас хора.  През тази седмица внимавайте в отношенията си с жена от друго населено място, особено ако тя ви обещава нещо или се опитва да получи някаква услуга от вас.

Тази седмица ще бъде неблагоприятна за юридически или съдебни дела и ангажименти от финансов характер.
Избягвайте да вземате решения или да се ангажирате с дела свързани с наследство или подялба на имущество и пари. Като цяло седмицата ще е по-непредсказуема откъм развитие на ваши финансови и имуществени дела, тъй като тяхното развитие ще зависи от действия и решения на други хора, над които вие нямате контрол. Ако възникнат битови проблеми в дома ви, през тази седмица ще ви се наложи да потърсите помощта на хора, с които не сте се срещали досега. Жените над 35-годишна възраст, които планират да пътуват през тези седем дни да бъдат по-големи реалисти за реализацията на целта, поради която ще пътуват.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева през тази седмица ще ви изненада телефонен разговор или решение на млад мъж от семейството ви. През тази седмица мнозина от вас ще имат повод за събиране свързано с момиче или млада жена. През седмицата ще ви зарадва благоприятното развитие на здравословен проблем на мъж от кръга ви роднини.

Тази седмица ще бъде важно за развитието на вашите професионални или бизнес дела,
особено ако работата ви е свързана с клиенти, с контакти с хора от различни институции или с пътуване. Ако ви предстои интервю за нова работа, то обстоятелствата определено ще бъдат благоприятни за вас.Младите мъже Дева ще преживеят една седмица на събития, които ще се развиват на бързи обороти и тяхната динамика понякога ще създава твърде много напрежение и стрес.  Младите жени Дева ще имат благоприятна седмица за развитие на важни семейни дела, за годеж или сватба, за зачеване или раждане на дете.  Любовният живот на мъжете над 35 годишна възраст ще претърпи интересен обрат и ново развитие на вече създадена връзка.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, новата седмица ще ангажира вниманието ви с повече семейни дела, с повече професионални ангажименти и уреждане на битови проблеми. Всичките тези неща ще бъдат добре организирани от ваша страна и тяхното реализиране ще бъде въпрос на време.

Това ще бъде благоприятна седмица за сключване на официален брак или за покупка (преместване) на нов дом.
През седмицата ще ви потърсят за лична среща или телефонен разговор хора, които имат сериозен финансов проблем или имат нужда от съвет за разрешаването на една сложна финансова ситуация в живота си. През тези седем дни добро развитие ще имат ваши стари познанства и дори може да преживеете специални моменти свързани с тях. По-неясно или проблематично ще бъде развитието на новите познанства, тъй като има вероятност към вас да проявят интерес хора с фалшива самоличност или с някаква определена користна цел. Като цяло седмицата вещае хармония в дома и в любовния ви живот, постигане на неочаквани успехи или други странни, положителни преживявания.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица може да ви се наложи да отложите едно важно пътуване, или неочаквано да реализирате такова, което вече сте били отложили преди време.

Като цяло тази седмица вещае промени в живота ви
свързани с пътуване или с хора, които живеят в друг град или държава. През седмицата ще ви зарадва новина или събитие свързано с момиче или с млада жена, която може и да не живее във вашия дом. Ако имате някакви очаквания свързани с дете или с млад човек, които най-вероятно живеят в друг дом или в друго населено място, то ще останете разочаровани в своите очаквания. Възможно е да сте получили обещание, което е невъзможно за реализация от страна на този човек, или за което няма желание. Като цяло през тази седмица бъдете по-търпеливи в действията си свързани с по-млади от вас хора. През тази седмица ще ви се наложи да помогнете на жена от кръга ви приятели, която се опитва да се измъкне от една неприятна ситуация или търси практично разрешение на свои проблеми. Младите жени Скорпион да бъдат готови за нови предизвикателства и нови шансове, които съдбата ще им даде през тази седмица.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица неочакваните действия или коментари на мъж ще ви накарат да се замислите върху истинската причина, за това което преживявате.  Възможно е този мъж да се опитва да ви впечатли по някакъв начин, да компенсира свое негативно действие от близкото минало или да има някаква друга причина.

През тези седем дни някои от вас ще се зарадват или облагодетелствуват от пари,
които ще получат чрез млад мъж, най-вероятно член на собственото ви семейство.
Въпреки някои благоприятни тенденции на тази седмица, вие не трябва да губите контрол върху реалността, тъй като вероятността да попаднете в сложна ситуация или да преживеете загуба е твърде реална и ще бъде вследствие на ваши самонадеяни или необмислени действия. Седмицата вещае неочаквано развитие в лечението на човек, когото познавате. През тази седмица избягвайте спорове или конфликти свързани с пари, тъй в края на краищата ще ви се наложи да отстъпите или да направите някакъв компромис. Това ще бъде благоприятна седмица за мъжете до 35-годишна възраст, които ще имат възможност да получат пари, да разрешат свои финансови проблеми или да договорят по-добро заплащане работата си.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, почти през цялата седмица ще имате песимистично и депресивно настроение, като ще отдадете това си състояние на неприятностите или напрежението, които преживявате напоследък. Би било добре да помислите върху нещата, които ви създават такъв дискомфорт, без да влагате само своите лични емоции. През тази седмица ще можете да постигнете значителни успехи, дори в някой планове и идеи, които ще възникнат през тези седем дни. Опитите за измама и за хитруване ще бъдат бързо усетени и тяхното действие спряно.

Това ще бъде приятна седмица за пътуване
на ваше собствено дете или за пътуване на цялото ви семейство. Ще преживеете приятна изненада свързана с дете или с млад човек, които живеят в друг град или държава. Тя може да бъде свързана с предстоящо гостуване или с друго голямо събитие. През тази седмица с нетърпение ще очаквате писмо или телефонен разговор с момиче или с млада жена, която ще има специално място в живота ви. Младите жени Козирог ще получат едно очаквано предложение или покана.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще се запознаете с човек, който ще внесе объркване във вашите мисли, идеи или планове. През тази седмица ще преживеете житейска раздяла с мъж на 35-годишна възраст, който може да бъде роден под знака на Козирог, Дева или Телец или да има такъв асцедент. Тази седмица ще бъде напрегната за домашните ви дела и отношения, тъй като е възможно да възникне здравословен проблем на роднина, който ще изиска по-дълго време за лечение. Някои от вас ще преживеят нежелана промяна на жилище или ще им се наложи да разрешават неприятен проблем със съседи, наематели или хазяи.

Добро развитие през тази седмица ще имат вашите професионални или бизнес контакти,
чрез които ще възникнат нови интересни идеи или ще намерите нови пазари за вашата продукция. Възможно е получаване на пари чрез документ, банка или онлайн превод. През седмицата ще възникне неприятно противоречие жена от кръга ви роднини, която ще се опита да стопира осъществяването на ваше желание или идея. Жените на 35 годишна възраст ще имат повече напрегнати дни в семейството си, което може да се дължи на промени, които се реализират в момента и които дават някакво отражение върху всички членове на дома.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще сте склонни да си разменяте съобщения, да разговаряте по телефона или да използвате други средства за контакти, за да се сближите отново с хора от миналото си. Възможни са срещи с хора от миналото ви, като съученици, бивши колеги или съседи и други. През тази седмица избягвайте да давате скъпоструващи вещи за ползване от деца или млади хора, на които им липсват достатъчно умения за да ги използват правилно. Седмицата може да бъде много специално за любовните ви отношения независимо дали имате такива в момента или сте в процес на търсене на своята сродна душа. И в двата случая съдбата ще ви даде това, което заслужавате и което е най-доброто за вас.

Тази седмица ще бъде благоприятна за вас по отношение на различни финансови дела,
юридически ангажименти свързани с пари, за подялба или повишение на доходите ви и други. Мъжете до 35-годишна възраст да внимават при покупка на важен и вещи за дома или за работата си и да не прибързват преди да са направили достатъчно добро проучване на цени и качество на целия пазар.

Източник: astro.velida.net