Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 21 – 27 януари 2019)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица с която ще тествате отношенията си с мъж, който вероятно живее в друго населено място, показва вашият хороскоп. Причината за едно такова изпитание, най-вероятно ще бъде различия, които имате в житейските си цели.
През тази седмица ще имате емоционално или специално съновидение свързано с мъж, който е в Отвъдното. Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, особено ако то е свързано с романтична среща, любовни преживявания и други емоционални поводи.
През тази седмица търпението ви ще бъде провокирано от действията и коментарите на човек, който е склонен да обвинява други хора за неблагополучията в личния си живот. Не допускайте подобни прояви да ви развалят настроението или да провокират в други негативни емоции у вас.
През седмицата ще ви зарадват неочаквани или специални събития свързани с дете или с млади хора, които ще преживеят една промяна към по-добро.
Това ще бъде седмица в която с лекота ще простите една обида. Ще присъствате по желание или по задължение на едно събиране.
Паниката и тревогите през седмицата ще бъдат безсмислени. Предстои едно ново развитие на някои събития, които провокират в момента подобни безпокойства.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец през тази седмица ще преживеете безпокойство свързано с жена, която има здравословни или други житейски проблеми. Най-вероятно тя не живее с вас в един дом, поради което ще имате по-чести телефонни разговори или ще направите посещения в нейния дом.
През тази седмица нетърпението ви ще е в основата на някой неочаквания емоционални реакции от ваша страна, конфликти или задълбочаване на проблеми, поради нежеланието ви да оставите някои събития да се развият по естествен начин.
Разбира се, от вас зависи да си наложите самоконтрол върху подобни реакции и да избегнете нежелани стресови преживявания.
През седмицата ще имате възможност да се зарадвате на благоприятното развитие на важен за вас финансов ангажимент.
Благоприятно развитие ще имат и ваши планове свързани с поддръжка на имот или стопанство, които притежавате.
Тази седмица ще ви зарадва възстановяването на контакт с човек, с когото сте били приятели в миналото, имали сте обща работа, съученик и други. През тази седмица може да изживеете временно съжаление или разочарование, свързано с прекомерното ви очакване за развитието на важна за вас ситуация на работното ви място.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци през тази седмица ще очаквате важна за вас информация или документ, най-вероятно от финансов характер. Като цяло седмицата ще благоприятства развитието на финансовите ви дела, уреждането на различни документи или обсъждането на предложения, които ще ви донесат някаква облага.
Използвайте благоприятните тенденции на тази седмица да реализирате по най-добрия за вас начин ангажименти свързани със семейството и с работата ви.
Сега може да направите промени или да стартирате нови начинания, от които очаквате благоприятен ефект за семейството или кариерата си.
Тази седмица ще ви изненада неразумните постъпки на мъж, който ще опита да прикрие свои действия или планове, знаейки че вие ще се противопоставите на подобни злепоставящи действия. Някои от неочакваните събития през тази седмица ще имат връзка с решения и действия от страна на жена, които всъщност са били обмислени от нея преди доста време. Сега по-скоро ще ви изненада нейната решителност и амбиция да реализира категорично тези нейни замисли.
През седмицата се пазете от вирусни инфекции или простуда. Избягвайте контакти с непознати животни, които могат да проявят агресивност спрямо вас. Ще възникне ангажимент свързан с имущество, което притежавате, който не бива да бъде отлаган за следващата седмица.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще проведете откровен разговор или ще поискате обяснения за действията на ваш приятел, който ви е злепоставил по някакъв начин пред други хора.
Разбира се в неговите или в нейните действия може и да няма лош умисъл, но ситуацията не може да бъде подмината с мълчание. Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, особено ако неговата цел е свързана със срещи или ангажименти с роднини от близо и далеч.
Някои от вас ще пътуват с цел присъствие на годеж, сватба или друго важно събиране. Благоприятно развитие през седмицата ще имат романтични контакти с партньор от друго населено място.
През тази седмица благоприятно развитие ще има лечението на жена, която е ваша роднина или приятелка.
Ще успеете да помогнете с разумен или практичен съвет при разрешаването на сложна ситуация в живота на жена, която познавате. В работата си избягвайте напрежение или спорове с колеги или с клиенти, които имат неотстъпчив характер и инат. През седмицата очаквайте малки доходи в семейния си бюджет, които могат да дойдат благодарения на жена от семейството ви.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще имате деликатен разговор или среща с жена, който може да провокира различни чувства в нея или у вас самите. Причината за това може да бъде, че вие се намесвате по някакъв начин в нейния личен живот или тя вече се е намесила нетактично във вашите лични дела.
Тази седмица ще изиска от вас едно по-категорично търсене на решения и конкретни действия при разрешаването на неприятни домашни проблеми, които поради някакви причини продължавате да отлагате.
Приятните моменти през тези седем дни ще имат връзка със събития или разговори, които ще проведете с мъж.
Те може да са в основата на някои бъдещи промени в живота ви, като преместване, нова работа и други.
Тази седмица ще изиска от вас едно по-разумно изразходване на паричните ресурси, тъй като ще възникнат примамливи възможности да купите някои неща на изгодна цена или да направите перспективна инвестиция. Подобни действия обаче могат да създадат нестабилност и дори притеснения относно ежедневните ви разходи.
Като цяло седмицата ще ви даде късмет при стартиране на нови начинания, но това не изключва засилено внимание от ваша страна с цел предпазване от грешки и опити за измама.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, събитията през тази седмица ще ви помогнат да постигнете важен за вас успех, но поради прибързаност или самонадеяност може да преживеете доста неприятна загуба.
Тези неща по някакъв начин ще имат връзка с пари или с важен за вас документ. Тази седмица някои от вас ще очакват конкретен отговор или финализиране на сделка свързана с продажба или покупка на някакво имущество или вещи.
Като цяло не бива да се очакват изненади в този план, освен да се следва естественото развитие на събитията. През тази седмица вашата доверчивост или проява на наивност в една определена ситуация може да предизвика опит за манипулация или измама от страна на друг човек. Хубавото е, че вие ще реагирате много бързо и няма да допуснете подобни действия. Това събитие ще ви даде важен житейски урок.
През тази седмица ще се случат някои интересни или важни събития в живота на тези от вас, които са родители и чието дете и живее в друг град или държава.
Ако ви предстоят срещи с приятели или познати през седмицата, ще бъде много мило и впечатляващо от ваша страна, ако подарите цвете или направите друг жест на внимание. Една новина свързана с пари, ще бъде в основата на събития през следващата седмица.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще трябва да намерите дипломатичен начин да наложите свое разрешение на проблем, който притеснява семейството ви. Вие имате по-оптимистично или по-различно виждане на ситуацията и затова ще бъде важно да успокоите атмосферата в дома си.
Тази седмица ще получите неочаквани новини, покана за среща или за пътуване от страна на приятели. Въобще контактите ви с приятели през тази седмица ще са много емоционални, свързани с най-различни впечатляващи събития или новини.
През седмицата може да бъдете обект на манипулация или да бъдете ощетени по някакъв начин заради дете или от страна на млад човек.

Седмицата вещае радостен повод за събиране или радост свързана с ваш личен успех. Не отказвайте нито една покана през седмицата, независимо дали имате настроение за събиране или излизане извън дома си.
Мъжете над 35-годишна възраст ще преживеят емоционални проблеми породени от техния собствен темперамент и нетърпение. Жените родени под знака на Везни ще се намесят в разрешаването на различни неприятности на жена от семейството или на приятелка. Преди да вземете такова решение, преценете добре възможностите си, за да ни създадете допълнителни проблеми.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион през тази седмица ще ви се наложи да посетите лекар или да положите грижи за лечението на ваш роднина. Семейните проблеми, които останаха неразрешени миналата седмица и сега ще продължат да бъдат притеснение за вас. Хубавото е, че осъзнавате необходимостта от изчакване на по-благоприятни обстоятелства за тяхното разрешаване.
През тази седмица ще имате възможност да възродите своя стара идея или да дадете нов тласък на нещо, което досега е било в застой.
Седмицата вещае постигане на важен успех, свързан с нещо, което вече сте започнали преди време. Тази седмица ще бъде благоприятна за тези от вас, чиято работа е свързана с пътуване, транспорт, контакти с хора от различни градове или държави.
Някои от вас ще обмислят възможност за нова работа, свързана с преместване в друг град или в чужбина. Генералната тенденция на тази седмица е постигане на финансова стабилност, уреждане на финансови дела, плащания или получаване на пари.
Благоприятните тенденции ще обхванат голяма част от ежедневните ви дела, а всичко останало ще зависи изцяло от вас. Една покана за събиране, която ще получите в последния момент, ще успее да ви изненада. Тази седмица вещае за мнозина от вас кратко пътуване, в страната, където живеете.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще имате попътен вятър за реализиране на вашите очаквания и планове свързани с дома ви. С каквото и да се захванете сега ще успеете да го свършите в рамките на седмицата.
През тази седмица ще имате повече разходи, някои от които ще имат връзка с хора извън вашия дом. През тази седмица бъдете внимателни в контактите си с непознати хора, особено ако това е свързано с пари.
Седмицата ще бъде благоприятна за уреждане на документи или други ангажименти свързани с жилището ви, с личния ви автомобил или друго имущество което притежавате.
Мнозина ще присъстват на събиране, което ще изиска специална подготовка, подарък или изискан тоалет.
Неуспех или лична драма в живота на млад мъж ще бъде повод за разговори и търсене на необходимата помощ, но резултатите няма да са много позитивни през тези седем дни.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще следите събитие свързано с пътуване на жена или промени в живота на жена, която живее в друго населено място. В повечето случаи тя ще бъде ваша роднина: сестра, дъщеря, майка, племенница и др.
Тази седмица ще изиска по-голямо внимание за тези от вас, чиято работа е свързана с пари или с важни документи.
Неприятностите, които ще възникнат могат да са вследствие ваша грешка, но може да са провокирани от някой друг, който ще има за цел да ви злепостави.
През тази седмица ше ви бъде трудно да реализирате свои планове, които касаят или зависят от действията и решенията на мъж, който е ваш роднина или приятел. Възможно е здравословен проблем или други неблагоприятни обстоятелства в неговия живот да възпрепятстват изпълнението на поети от него задължения.
През тези седем дни вероятно някой ще се опита да ви манипулира или да се възползва от вашата неопитност или липса на определени знания за да ви заблуди или да получи някаква облага от конкретната ситуация. Седмицата ще бъде благоприятна за младите жени Козирог, които имат планове свързани с пътуване или с комуникация с хора от близо и далеч.
Младите мъже Козирог да преценят правилно реалността на плановете, които имат за тази седмица. В противен случай ще пропилеете ценно за вас време.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще ви изненадат събития в собственото ви семейство или в живота на човек от кръга ви роднини. Поради някаква причина те ще ви създадат моменти на тъга или неувереност в тяхното благоприятно развитие. Моят съвет е да избягвате подобни настроения, защото няма случайни неща и нищо не ни се дава да преживеем, без да има някакъв важен промисъл в него.
В любовен план седмицата ще бъде щедра и изпълнена с различни емоции, но не допускайте налагане на собствената си воля и следване единствено на вашите желания. Това ще създаде неприятен дисбаланс във вашите отношения и то по ваша вина. Може да очаквате изненада, ако партньора ви е роден под знака на Козирог, Телец или Дева.
Тази седмица ще създаде различни спънки или забавяния в предварително уговорени срещи, събирания или различни обществени мероприятия.
Мнозина ще посетят дома на роднина или приятел по неприятен повод. През седмицата ще възникне едно спречкване с жена, което ще ви даде смелост открито да говорите за неща, които досега сте подтискали в себе си. Отговорът, който ще получите определено ще ви изненада.
Жените над 35 годишна възраст ако съумеят да контролират раздразнителността си през тези седем дни, ще могат да се зарадват на благополучното развитие на плановете си за тази седмица.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще отделите повече време за ангажиментите си, които имате към деца или по-млади от вас родственици. Вероятно в този момент те ще се нуждаят от вашата помощ и житейски опит при изпълнение на важни за тях дела. Тази седмица вещае приятно събитие свързано с дете или млади хора.

През тази седмица ще имате възможност да възобновите изоставени материални или имотни дела, които сте спрели поради финансови или други затруднения и спънки.
Сега ще можете да постигнете важни за вас резултати и успехи в материален план.
През тези седем дни ще следите развитието на някои неблагополучия в живота на мъж, когото познавате. Най-веоятно това ще бъде човек от кръга ви приятели или познати. Личните неуспехи или затруднения, които преживява ще бъдат свързани с неговата кариера или с човек от собственото му семейство.
Някои от хубавите събития през тази седмица ще имат връзка с новини или документи, които ще получите и които ще ви дадат надежда за стабилност за близкото ви бъдеще, особено във финансов план. Това ще бъде благоприятно време за ангажименти свързани с финансово споразумение, кредит и уреждане на всякакви финансови дела.

Източник:astro.velida.net