Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (24-30 декември 2018)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, в последната седмица на 2018 ще ви се наложи да направите неочаквани промени в плановете си, които ще се дължат на по-различното ви мислене или желание да избегнете финансова или семейна криза. През седмицата ще следите внимателно развитието на здравословен проблем на мъж, когото познавате.
Отношенията ви с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей ще преминат през период на напрежение или притеснение, което може да бъде предизвикано от действията или коментарите на мъж.
През тази седмица, въпреки че сте приключили с подаръците за Коледа, все още ви предстоят разходи свързани с деца или са млади хора, които може да са поради най-различни причини.

Някой от вас ще се зарадват на пари, които ще получат от деца или заради тях.
През тази седмица избягвайте конфликти с жени, които поради техния недостатъчен житейски опит може да реагират прибързано или емоционално във важни за бъдещето им ситуации.
Вашата намеса може да е добронамерена, но да бъде приета нежелание или отпор.
Жените Овен ще бъдат натоварени през тази седмица с повече отговорности и задачи, както в дома си, така и на работното си място.
На мъжете може да им наложи да се ангажират с повече работа в къщи. На някои от вас им предстои успешно приключване на подобрения или промени в дома.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, последната седмица на 2018 вещае за вас хармония в семейните и любовни отношения. Разбира се, това няма да стане без усилия от ваша страна, понякога и с необходимост да направите конкретни компромиси. Това ще бъде благоприятна седмица за годеж или за сключване на брак.
През тези седем дни мнозина от родените под този зодиакален знак ще пътуват или ще посрещат гости от друго населено място.
Тези събития определено вещаят приятни емоции и преживявания.

През тази седмица ще имате възможност да уредите свои финансови отношения с жена, да получите пари чрез нея или благодарение на нейни действия и съвети.
Като цяло финансовите ви дела през тази седмица не вещаят изненади.
Възможно е да преживеете разочарование от покупка или подарък, за които сте имали по големи очаквания като качество или употреба.
Ако през тази седмица правите скъпоструващи покупки, бъдете внимателни именно откъм качество и гаранции.
През тази седмица жените Телец могат да преживеят радост от успехи в учение или в работа на човек от семейството.
Паричните постъпления за мъжете Телец тази седмица ще идват предимно от работа или чрез финансова институция. Очаквайте добри новини свързани с предстоящи приходи, печалби и др.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, през последната седмица на 2018 ще бъдете подложени на по-голям натиск и напрежение, поради натоварването с различни неотложни задачи и задължения.
Сега може да разберете за забравени ваши обещания или ангажименти, които трябва да изпълните до края на годината. През тази седмица ще ви бъде трудно да изпълните свои очаквания, предимно такива свързани с мъж, тъй като може да срещнете отпор или неразбиране на добрите ви намерения.
През тези седем дни вашите отношения с представители на зодиакалния знак Риби, Рак или Скорпион ще бъдат сложни.
През седмицата ще имате повече срещи, ще присъствате на различни събирания или ще посрещате гости в дома си, но за съжаление не всички хора ще бъдат искрени или добронамерени спрямо вас.

Тази седмица ще бъде важна и интересна за развитието на вашата работа или бизнес,
тъй като е възможно да получите полезна информация, предложения или нови поръчки (ако сте производители).
Като цяло жените Близнаци ще имат благоприятна седмица за уреждане на парични дела свързани с държавна институция или банка. През седмицата очаквайте важен разговор или предложение от финансов характер.
Мъжете да следят и помнят внимателно своите сънища през седмицата. Няма да има нищо случайно в тях, особено ако позволите на интуицията си да ви води.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще ми се наложи да се преборите емоционално с въздействието на неприятни отношения с дете или по-млади от вас хора.
Някой от вас могат да останат разочаровани от очакванията си свързани с бременност или с раждането на дете в определен ден.
През седмицата ще възникнат противоречия или конфликт жена, който ще бъде от финансов характер.
Избягвайте да налагате волята или мнението си по финансови въпроси.

През тази седмица ще се вълнувате около събитие свързано с личния или любовния живот на млада жена.
Възможно е да преживеете годеж или сватба в кръга си от роднини или близки приятели.
През седмицата ще получите интересни или любопитни новини свързани жена родена под знака на Близнаци, Везни или Водолей.
Хубавото на тази седмица е, че всички проблеми и неприятности ще бъдат „от ден до пладне“ и няма да имат продължително въздействие върху настроението ви.
Жените Рак ще преживеят събитие или среща свързана с човек, който е бил част от миналото им.
Определено някой, с когото сте се разделили в миналото поради различни причини, ще потърси контакт с вас.
Мъжете ще получат информация за минали събития, чието развитие в миналото е останало загадка за тях.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, през последната седмица на 2018 година ще преживеете различни изненади, като в повечето случаи те ще бъдат свързани с непознати хора или с някой, който е роден под знака на Телец, Козирог или Дева. Тези събития определено ще ви провокират да помислите за някои превратности в живота, които всеки от нас преживява в даден момент от живота си.
През тази седмица най-сетне ще успеете да се зарадвате на събитие, придобивка или подарък, който ще получите чрез семейните си връзки или приятели.
Сега може да се включите виртуално в едно семейно събиране, което ще се случи на далеч от вас и на което не можете да присъствате поради голямото разстояние помежду ви.

Седмицата вещае новина или събитие, което по някакъв начин ще промени живота на мъж, когото познавате.
Като цяло тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване или за контакти с хора от различни населени места, чрез които ще преживеете очаквани емоции или ще създадете нови незабравими спомени.
През седмицата жените Лъв могат да очакват новини от специален човек, който живее надалеч.
На мъжете Лъв им предстоят разходи свързани със семейството ви. Ще разберете, че напоследък сами сте си създавали ненужни притеснения и страхове за нещо, което вече има съвсем различно развитие.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, последната седмица на 2018 ще ви създаде притеснения свързани с финансов документ, с важни разходи или плащане на сметки за които сте пропуснали до сега.
Това ще бъде неблагоприятно време за търсене на споразумение по финансов въпрос.
Седмицата ще бъде благоприятна за бизнес разговори или разговор с клиенти, от които очаквате да получите поръчки или по някакъв начин техните действия да рефлектират благоприятно върху вашата работа.

За някой от вас края на годината ще бъде край на един етап и начало на нов в кариерата.
През тези седем дни избягвайте да разрешавате битови или имотни проблеми, освен ако това не е наистина важно и неотложно за вас (като повреда на битов уред в кухнята и други).
В повечето случаи един такъв битов проблем може да изиска подмяна с нова техника или мебел.
Тази седмица вещае събиране свързано с момче или с млад мъж във вашия дом или в дома на ваши роднини, приятели или съседи.
Любовния или личен живот на някои жени Дева ще е причина за някои важни събития или събиране.
Мъжете ще търсят оригинални идеи да зарадват любимия си човек с оригинален подарък.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни последната седмица за вас обещава срещи и контакти със специални хора, които може да са ваши стари приятели или такива, които ще се появят тепърва в живота ви.
Особено благоприятно въздействие върху вашите дела ще изиграят хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева.
През тази седмица повод за радост ще бъде дете или млад мъж от кръга ви приятели и роднини.

Тази седмица вещае повече раждания на бебета от мъжки пол.
За някой от вас ще възникне леко притеснение свързано с финансов документ или плащане, което ще трябва да се направи през тази седмица, но вие ще сте склонни да го отложите за друго време.
През седмицата може да имате разходи свързани със здравето на човек от семейството.
В този празничен период почти всички ще се радват на гости в дома си или ще бъдат добре посрещнати в дома на роднини и приятели.
Предстои ви да размените интересна и полезна за вас информация, новини и спомени.
През седмицата жените Везни ще посрещнат гости или ще бъдат поканени на гости по специален повод.
Мъжете Везни ще трябва да помогнат на приятел или роднина, който ще има нужда от помощ.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица избягвайте да се ангажирате с важни професионални дела и насочете вниманието си към семейството и към близките си роднини.
Ще ви бъде трудно да балансирате между двете отговорности:  работа и семейство, затова изберете това, което е по-важно за вас в момента.
През тази седмица мнозина ще се зарадват на пари, които ще дойдат чрез мъж или ще са благодарение на общи бизнес или семейни отношения с такава личност.

Не е изключено да се зарадвате на неочаквана печалба на мъж, който е част от семейството ви или от кръга ви близки приятели.
Една от изненадите през тази седмица ще бъде свързана с жена родена под знака на Везни, Близнаци или Водолей, която живее в друг град или държава.
Това което една жена ще изгуби, ще бъде ваша печалба или успех.
През седмицата може да възникне неочаквано препятствие свързано с пътуване на млад човек, който е ваш роднина или приятел.
Жените внимателно да следят всяка информация, новина или предложение, което ще дойде чрез мъж. За вас ще възникне една нова възможност или приятно преживяване именно чрез такова събитие.
На мъжете Скорпион им предстои да преживеят няколко събития или срещи, които ще им дадат надежда за разрешаване на важен проблем.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец през тази седмица преди всичко избягвайте конфликтите или проявите на нетърпение и раздразнителност в отношенията си с важни хора.
Колкото и бързо да преминат тези ваши състояния, горчилката която ще оставят след себе си ще има трайно въздействие върху настроението на другите.
През тази седмица ще имате да разрешавате дребни, но важни битови проблеми или ще имате твърде много ангажименти с подредбата на дома си за празниците.
Вашият голям проблем през тази седмица ще бъде нестабилността ви в емоционален и психически план, вследствие на която ще произтекат всички по-дребни или по-големи проблеми и противопоставяния.
Ако съумеете да контролирате собствените си емоции ще успеете да  преживеете една специална седмица в обкръжението на приятели или роднини.
Някои ваши действия от предишните няколко месеца сега неочаквано за самите вас ще се окажат печеливш ход, който ще ви донесе успех, придобивка или друга някаква полза.
През седмицата могат да ви изненадат поздравления или други действия от страна на хора родени под знака на Риби, Скорпион или Рак, които идват от миналото ви.

За жените Стрелец седмицата ще бъде благоприятна за хармонизиране на сложни брачни или междуличностни отношения.
Мъжете Стрелец ще имат притеснение свързано със собственото или на близък човек здраве, поради неяснотата на конкретния проблем или невъзможността да получат адекватно лечение в настоящия момент.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог през тази седмица ще имате срещи или контакти с жена, която живее в друго населено място.
Чрез нея ще получите един нов шанс, важно за вас предложениe или друга полезна информация, на база на която ще правите свои планове за 2019 година.
През тази седмица избягвайте всякакви спорове или конфликти с човек от кръга си приятели, защото тези  събития ще се обърнат против вас.
Ще загубите едно приятелство и всички произтичащи от това последствия.
През седмицата ще ви зарадва новина или събитие свързано с дете, най-вероятно от дома на ваши роднини или приятели. Тази седмица ще бъде благоприятна за постигане на реални успехи в работата, особено ако тя не е причина за напрежение в семейните ви отношения.

На успехи ще се радват тези от вас, които имат собствен или семеен бизнес.
Жените Козирог ще преживеят конфликтна ситуация с жена, чието нелоялно поведение ще ви донесе някаква загуба или провал.
Мъжете ще имат една благоприятна седмица за работа и за семейният си живот. Възможно е професионален успех на човек от дома ви да бъде повод за малко празненство.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, последната седмица на годината вещае за вас известни разочарования или промени в плановете ви свързани с пътуване или с хора, които живеят в друго населено място.
Колкото и дребни да са тези промени, вие ще сте склонни да ги приемате като някаква голяма драма.
През седмицата внимавайте във финансовите си отношения с мъж, който вероятно има свои собствени финансови проблеми или парични нужди.
Тези неща мога да рефлектират неблагоприятно върху вашите общи действия.
Като цяло седмицата носи радост от подаръци, покупки и придобивки, от получаване на пари или известие за такива. Близките ви хора знаят как да ви зарадват и ще направят всичко възможно да ви създадат настроение.

Използвайте тази седмица да планирате важни неща за началото на 2019, тъй като сега ще възникнат неочаквани или нови благоприятни обстоятелства за вас.
За жените Водолей тази седмица ще бъде непредсказуема. Това може да е вследствие едно заблуждение, интриги и др.
Събития от миналото могат да създадат сериозно напрежение в живота на мъжете Водолей. Не бива да се очакват големи житейски драми, но ще преживеете неприятни моменти.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, използвайте тази последна седмица на годината за търсене на компромиси и хармонизиране на вашите любовни отношения.
Разбира се, трябва да сте наясно дали това ще бъде достатъчно за да стабилизирате вашата връзка или тя категорично няма бъдеще.
През тази седмица ви предстои среща или разговор с мъж, който може да бъде роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Една такава личност ще бъде причина за приятни емоции или постигане на важен за вас успех.
През седмицата може да бъдете съпричастни към една житейска драма в живота на жена, която познавате. Тя може да бъде свързана с кражба, инцидент или злополука.
През седмицата негативно влияние върху домашните ви и семейни отношения може да има от страна на човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева.  Вероятно той или тя ще се опитат да прехвърлят вината за своите неблагополучия или проблеми върху други хора.
Жените Риби да избягват да налагат своето мнение или да изискват промяна от страна на хора, които нямат подобно желание.
За мъжете от този зодиакален знак ще бъде важно да запазят самообладание при всяка ситуация и да не допускат изблик на емоции, гняв и др.

Източник: astro.velida.net