Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (5 – 11 ноември 2018)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, вероятно през тази седмица ще стартирате едно ново начинание или важен за вас план, който добре сте обмислили във времето досега,показва Вашият хороскоп. Това ще бъде една благоприятна седмица за съдебни и юридически дела. Мнозина ще използват тази седмица за важен разговор свързан с човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

През тази седмица ще ви изненадат действията на човек, който е от кръга ви приятели.
Те вероятно ще имат връзка с неговия или с нейния личен живот, и като цяло ще изглеждат странни или необясними. Може да очаквате всякакви изненади от приятели, които са родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Новите познанства, които ще създадете през тази седмица ще се случват на неочаквани места. В любовния ви живот обаче може да възникне неприятно противопоставяне, съмнение или подозрение в действията и думите на вашия партньор. През тази седмица избягвайте да обръщате внимание или да се задълбочавате клюки или коментари които засягат вашият любовен живот. Седмицата вещае  неприятна новина свързана с раздяла или загуба в живота на жена, която най-вероятно е родена под знака на Козирог, Телец или Дева.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, очакванията ви за тази седмица ще бъдат толкова високи, че ще сте склонни да се дразните или реагирате прибързано на всяко събитие, което не отговаря на вашите очаквания. Това определено ще бъде погрешно от ваша страна, тъй като това ще бъде една специална седмица за вас. Не пропилявайте шанса или късмета, който ви е даден за тази седмица, с вашите прибързани реакции. На работното си място ще следите събития свързани с млада жена, които ще имат някакво отношение към вашата собствена работа.

Седмицата в много отношения ще бъде благоприятна за семейните ви дела,
особено ако сте в процес на разрешаване на неприятности или проблеми, които засягат домът ви или близки роднини. Седмицата ще бъде благоприятна за сключване на брак, въпреки че поради по-голямото напрежение може да възникнат леки затруднения. Ако ви предстои да пътувате тази седмица, Преди всичко, бъдете внимателни с парите или с банковите документи, които носите в себе си. Ако имате очаквания да получите пари от друго населено място, то вероятността това да се случи тази седмица, не е голяма. Тази седмица ще бъде благоприятна в професионален план за младите жени Телец, тъй като ще успеят да постигнат благоприятен завършек на един проект или задача.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще насочите вниманието си към три важни за вас неща: вашия дом, имуществото което притежавате и финансовата ви сигурност. Тези три неща може да бъдат взаимосвързани по някакъв начин. През седмицата е възможно да възникне необходимост да разрешите проблем свързан с млад мъж или да помогнете по някакъв начин на такава личност. Вероятно през тази седмица няма да получите новина или документ които очаквате. Това може да е причина за едно по-голямо вътрешно напрежение или безпокойство за личното ви бъдеще. Седмицата вещае неприятна новина, свързана със събитие което се е случило преди време.

През тази седмица ще има причина да се зарадвате на новина или събитие
свързано със син, внук или друг млад мъж, най-вероятно от семейството ви. Мъжете Близнаци ще имат една благоприятна седмица за развитие на свои лични приятелства и отношения. Младите мъже ще преживеят по-голям стрес през седмицата или ще се наложи да направят посещение при лекар, поради възникването на здравословен проблем.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще възникнат непланирани разходи, които ще объркат семейния бюджет. Сега обаче ще бъде важно да бъдете по-внимателни при работа с пари, финансови документи, както и да пазите личния си портфейл или банкова информация. Напрежението през тази седмица ще бъде по-голяма защото умишлено или не, може да бъдете въвлечени в някаква интрига или задкулисни игри на някой, който ще ви използва за параван и др. Вероятно интуитивно ще усещате, когато подобни неприятни събития се задават срещу вас и ще намерите начин да се предпазите от тях. Тази седмица вещае неприятна новина свързана с човек когото познавате и с неговия личен живот.

Тази седмица ще донесе късмет на мъжете и жените, родени под знака на Рак,
които са над 35 годишна възраст. Той най-вероятно ще касае техния личен живот или любовни отношения.  Може да опитате късмета си в лотария или друга подобна игра, но не прекалявайте в сумите, които ще похарчите за тях. Седмицата ще ви зарадва с финансов успех или друга благоприятна новина свързана с пари, живота на млад човек от кръга ви роднини. В някои случаи е възможно да получите пари от дете или заради дете.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, пред вас е една благоприятна седмица за разрешаване на битови проблеми или за уреждане на неразбории около имущество. Материален проблем, който вие притеснявал от известно време насам, сега ще може да намери своето най-добро разрешение. Седмицата вещае повече нови познанства за младите мъже и жени родени под този зодиакален знак. Особено важни ще бъдат тези, които са с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева. През тази седмица избягвайте да оправдавате собствените си грешки или пропуски, с особеностите на характера ви. В работата ви може да възникне противопоставяне или конфликт, който едва ли ще прерасне в нещо по-сериозно. Трудни ще бъдат отношенията ви с колеги или клиенти родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

През тази седмица ще имате няколко приятни срещи
или ще присъствате на събирания свързани с  личен празник. Тези ангажименти ще се очаквани, планирани или добре подготвени, когато има необходимост от това.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева през тази седмица ще преживеете успокоение във връзка с едно по-силно безпокойство или проблем, които са свързани с дома или семейството ви. Тяхното  разрешаване е продължило по дълго време, от това което сте планирали, но важното е сега, че ще можете да се успокоите.

Седмицата ще бъде благоприятна за събиране на разделени семейства,
поради работа, пътуване или друга причина. Още в началото трябва да знаете, че пред вас и една успешна и продуктивна седмица, която можете да постигнете много стига добре да балансирате емоционалните си реакции и капризи. В края на този седемдневен период дали ще имате повод за радост или тъга, изцяло ще зависи от вашите собствени действия и решения. Може да възникне неприятен ангажимент свързан с документ или друг вид бумащина, които ще трябва да уредите в рамките на тази седмица. По-добре предварително помислете за най-рационалния начин да се справите с това. Тази седмица ще бъде благоприятна за романтични отношения с човек, който живее в друг град или държава. Добро развитие ще имат пътувания свързани с романтична среща или заедно с любимия ви човек.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще имате по-големи разходи, като някои от тях ще се окажат ненужни или прибързани. Това ще създаде известно затруднение или напрежение в семейните ви отношения. Избягвайте да се обвързвате с финансови договори, споразумения и обещания. Като цяло тази седмица може да се окаже много интересна и динамична като развитие за вас. Възможностите за развитие или за постигане на някакъв успех ще се появяват внезапно и ще изискват бързи реакции от ваша страна.

Ще възникне възможност за кратковременен или еднократен ангажимент, който ще ви донесе допълнителен доход.
Седмицата вещае важен ангажимент или събитие свързано с момиче или млада жена от семейството ви или от близкия ви кръг роднини. През седмицата ще имате различни срещи, чрез които ще получите  интересна информация, понякога полезна или важна за вашите собствени дела. Предстои ви да научите новина която ще ви натъжи поради някаква причина. Жените Везни под 35 годишна възраст ще се наложи да вземат сериозно решение свързано с важен проблем или ситуация в собствения им дом.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица избягвайте да разчитате за своите имотни дела или битови проблеми на хора, които не познавате достатъчно добре. Има вероятност вместо да разрешите един проблем, да си създадете нов.

Тази седмица няма да бъде благоприятна за ангажиране с дела свързани с наследствен имот
или друга обща собственост. В материалните си дела внимавайте с хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева. Седмицата ще създаде проблеми или затруднения при пътуване на младите мъже Скорпион. Бъдете внимателни в какво психическо или физическо състояние шофирате, като не забравяте да спазвате елементарните правила по пътищата. През седмицата може да се ангажирате емоционално или по друг начин с проблеми в живота на мъж от кръга ви роднини, който живее в друго населено място. В работата ви ще възникне ситуация, при която ще разберете за коментари или интриги по ваш адрес, от страна на човек, на когото сте имали доверие или за когото сте имали по-добро мнение. Конфликтите са излишни, а най-доброто решение е да игнорирате тази личност. Като цяло седмицата ще бъде напрегната, динамична, което ще предизвиква повече и излишно напрежение в отношенията и в ежедневните ви дела. Може да получите подкрепа от страна на човек роден под знака на Лъв, Овен и Стрелец, стига това да не изисква от вас да заплатите по някакъв начин за тази услуга.

Стрелец
Ако сте родени под знака Стрелец, пред вас е седмица на приятни изненади, които ще ви заредят с повече оптимизъм и добро настроение. Сега повече от всякога ще имате нужда или ще усетите, че късметът е на ваша страна. Разбира се, тази благоприятна ситуация ще бъде за кратък период в живота ви, затова се възползвайте максимално от шансовете, които ще ви бъдат дадени. Следете внимателно предложение или новини свързани с човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

През седмицата може да се облагодетелствате чрез пари,
които ще получите от жена или чрез предложение за допълнителен доход, което ще получите от такава личност. Във вашите финансови дела благоприятно влияние или намеса ще има от страна на жена родена под знака на Близнаци Везни или Водолей. През седмицата ще следите внимателно развитието на събития в живота на дете или млад човек, които ще определят неговото бъдеще. Жените Стрелец на 35 годишна възраст могат да очакват да получат пари през тези седем дни или да получат важен финансов документ. Седмицата ще постави на изпитание любовните и семейни отношения на мъжете над 35 годишна възраст. За някой от вас причина за тези събития може да бъде една предишна интимна връзка или брак.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, тази седмица ще ви зарадва новина свързана с покупка, придобивка или нещо друго в материален план. Може да имате успех в някакво състезание, или в нещо от което ще получите награда. Ако сте ангажирани със съдебно дело от имуществен характер, през тази седмица ще можете да разчитате на успех. Същото важи и в случай, че сте в процес на продажба или покупка на имот. През седмицата ще проведете няколко разговора в семейството си, в които ще търсите разумни решения на ваши финансови проблеми, на нови източници на доходи или други рационални решения свързани с финансовите ви дела. Добре е да знаете, че

тази седмица ще бъде благоприятна за намиране изход от неприятни ситуации
или проблеми, за което в голяма степен ще разчитате на хора родени под знака на Везни, Близнаци или Водолей. Ако имате любовна връзка с човек от тези три зодиакални знака, то през тази седмица ще разрешите едно недоразумение или противопоставяне във вашите отношения. По-нестабилна и в този смисъл непредсказуема ще бъде седмицата за жените над 35 годишна възраст и за младите мъже Козирог. Намесата в личния ви живот на хора родени под знака на Стрелец, Лъв или Овен няма да бъде случайна, затова не я игнорирайте.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще проведете разговори, които ще имат отношение към работата или бизнеса на човек от кръга ви приятели.
Възможно е да получите предложение за бизнес с приятели, което ще е някакъв вид ангажимент за кратък период от време. Това няма да бъде някакъв дълготраен проект.
През седмицата ще ви изненада новина или събитие свързано с житейска драма и раздяла в живота на човек, когото познавате. Възможно е да следите развитието на събитие свързано с някакъв инцидент, злополука или авария.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване,
въпреки напрежението или затрудненията които ще възникнат около него. Някои от вас ще преживеят притеснение свързано с човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби, който или ще пътува през тази седмица или живее в друго населено място. Младите жени Водолей ще осъзнаят необходимостта да се откажат от една своя идея или желание, първо поради факта че това ще бъде нереализуемо в настоящия момент и второ поради възникването на нова по-добра възможност.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица любовните ви или брачни отношения ще бъдат атакувани чрез някаква клюка или интрига от страна на хора от кръга ви роднини, приятели или съседи. Доколко е истина тази информация не е толкова важно, колкото начина по който тя ще бъде „доставена“. Ако сте в процес на съдебно дело, което е започнало преди няколко месеца или години, то напрежението през тази седмица ще ескалира и може да ви провокира към неразумни или прибързани решения. През седмицата мнозина ще бъдат част от събиране свързано с дете или млад човек, като повод за това може да бъде рожден ден, успех в училище или в кариера и други.

През тези седем дни може да преживеете специално събитие свързано с дете или млад човек
роден под знака на Телец, Дева или Козирог. Мъжете над 35 годишна възраст ще имат определени очаквания свързани с пари или с финансов документ, като няма причина те да не се реализират. Като цяло седмицата ще бъде благоприятна за финансовите дела на хората от този зодиакален знак.

Източник: astro.velida.net