Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (29 октомври – 4 ноември 2018)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която ще следите сложни ситуации в живота на млад човек от кръга ви приятели, колеги или съседи, показва вашият хороскоп. През тази седмица може да получите новина свързана с едно трудно раждане на бебе или за раждане, чрез операция.

Ще ви зарадва новина свързана със син, внук, племенник или друг млад мъж от семейството ви.  Среща, събиране или общи професионални ангажименти с жена ще създадат напрежение в отношенията ви с нея. През седмицата ще възникнат неочаквани проблеми свързани с пари, непланирано плащане или друг разход, който може да ви създаде временно затруднение. Жените Овен ще могат да създадат ново романтично познанство при неочаквани обстоятелства.  Мъжете ще имат по-голям разход за дете или други неотложни ангажименти свързани със семейството.  Мъжете над 35 годишна възраст ще получат покана или предложение, което ще бъде важен шанс за тях. Жените над 35 годишна възраст ще имат неприятна среща или посещение с цел разговор, който ще прерастне в спор или конфликт.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е седмица, в която ще трябва да вземете решение важно за любовния ви живот. Според Вашия хороскоп, за някои от вас това ще бъде намиране разрешение на една дилема свързана със стара любовна връзка. За други, рутината в настоящата връзка вече ще е убила всякакви чувства с партньора ви, и вие ще искате някаква промяна. Предстоят ви моменти на сериозен размисъл и понякога необходимост от вземане на трудни решения. Тази седмица ще има своето особено значение за вас, защото ще имате възможност да си изградите една по-ясна представа за близкото си бъдеще, дори това, което да виждате в него, да не ви харесва.  Не пренебрегвайте помощта на хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Не търсете лоши помисли в действията на Близнаци, Везни или Водолей. Сега имате нужда от хора около вас, както и те имат нужда от вас. Допуснете ли подозрения в отношенията си с другите, те ще ви изядат отвътре (тези съмнения). Тази седмица в много отношения ще бъде не само важна, но и успешна за вас, ако избегнете натоварването си с негативни емоции, подозрения, сприхавост или раздразнителност в комуникацията си с други хора. За някои от вас може да възникне необходимост от неочаквано пътуване, а други могат да получат неприятна новина свързана с хора от друго населено място. Възможни са и някакви транспортни затруднения.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, според Вашия хороскоп, пред вас е седмица, в която ще имате повод за радост свързана с мъж от семейството ви. Тази седмица вещае сватба или друг важен повод за събиране свързано с мъж: рожден ден, юбилей, пенсиониране, завръщане след престой в друг град или държава и др. Затрудненията или неприятните събития ще са свързани с момиче или с млада жена, която ще премине през едно изпитание в живота си.

През седмицата очаквайте повече ангажименти свързани с дома или с роднини. Внимание или определен ангажимент ще изиска човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева. Тази седмица ще бъде добра за работата, за развитието на професионалните ви или бизнес контакти.
През тези седем дни мнозина ще се зарадват на добри доходи или други важни постижения в кариерата си. Младите жени Близнаци ще се зарадват на пари в дома си, които могат да дойдат от най-различни източници. При мъжете ще възникне необходимост от някаква промяна свързана с работата.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, събитията през тази седмица ще ви принудят да бъдете по-сериозни и отговорни към разрешаването на различни проблеми. Преди всичко ще трябва да обърнете внимание на емоционалния дискомфорт, който изпитвате поради различни събития от последните дни. Ще ви се наложи да се погрижите за собственото си здраве, което ще бъде нестабилно, поради по-голямото напрежение в ежедневието ви. Тази седмица ще ви зарадва с новина или събитие свързано с дете (най-вероятно момиче) или с млада жена.

През седмицата внимавайте във финансовите си дела или ангажименти с млад мъж. Не бързайте да давате пари и не се впечатлявайте от всяко примамливо предложение. През тази седмица ще ви заинтригува един разговор с мъж или статия написана от него, която ще е свързана с важни за вас интереси. Възможно е да се опитате да осъществите контакт с непознат човек, заинтригувани от неговата работа, обществена или политическа дейност и др. Жените Рак ще имат повече приятни преживявания свързани с дете. Мъжете Рак да внимават при работа с пари. Добре огледайте всичко, преди да направите по-голям разход на пари.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, тази седмица ще сте напрегнати, защото ще имате важни за очаквания за определени събития или новини, които ще очакват да получите през тези седем дни, показва Вашият хороскоп. Те може да имат връзка с човек роден под знака на Овен, Стрелец или Лъв, но това като цяло не е задължително. Неприятностите в живота на ваши приятели също ще бъдат причина за безпокойство от ваша страна, тъй като ще следите отблизо тяхното развитие. Ако пътувате тази седмица, вероятно удоволствието ще бъде по-малко от напрежението или конфликтите, които ще възникнат. Ще ви раздразни или натъжи решението на човек, който живее в друг град или държава и който вероятно е роден под знака на Телец, Дева или Козирог.

Хубавите събития тази седмица ще бъдат свързани с пари, за които ще имате предварителна информация, че ще получите. Бавно, но благоприятно за вас развитие ще имат финансови документи, кредит и др. Тази седмица ще запомните с важни промени или успехи в семейството си (най-вече в битов и материален план), в работата си (където може да се зарадвате на нова техника за работа, по-добри производствени условия и др.)

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, тази седмица ще отделите време за любопитни разговори с жена относно нейния личен живот или личния живот на ваша обща позната. Причината за това ще бъдат някои важни промени в техния живот свързани с годеж или сватба, нова работа или преместване в друг град или държава. Тази седмица може да научите неочаквана информация свързана с минали събития от вашия любовен живот, които не сте забелязали, пропуснали или някой умишлено е скрил. Това едва ли ще промени настоящата ситуация в личния ви живот, но поне ще ви даде по-ясни отговори за притеснения или подозрения, които сте имали преди. През тази седмица на повечето от вас ще им се наложи да живеят на „бързи обороти“ поради динамиката на някои конкретни събития и промени. Всичко върви по законите на Вселената и определено за ваше добро.
Не се опитвайте да научите повече от това, което ви се дава да знаете в момента. Търпението днес ще определи успеха ви в бъдеще. През седмицата ще получите покана за семейно събиране или вие самите ще поканите гости в дома си. Това ще бъде благоприятна седмица за уреждане на документи свързани с дома ви или с друг вид собственост, които притежавате. Младите жени Дева ще получат пари през тази седмица, които могат да дойдат чрез (или благодарение на) човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица, в която ще ви зарадват приятни новини, предложение или покана. Ще получите нещо, което
очаквате отдавна или което е важно за вас.

Тази седмица ще бъде важна за развитието на любовния ви живот. През тези дни съдбата няма да толерира прояви на егоизъм, себелюбие или лицемерие в романтичния ви живот. Седмицата може да ви донесе разочарование свързано с ваше очакване за важно събитие в живота на жена над 35 годишна възраст. Тя може да бъде родена под знака на Везни, Водолей или Близнаци, но това не е задължително. Каквото и да се случва в нейния живот, ситуацията ще е само временна и скоро събитие в нейния живот ще бъде повод за радост. През седмицата ще бъдете склонни по-скоро да се тревожите за други хора, отколкото за себе си. Новите познанства ще ви притесняват и ще се развиват бавно или трудно, поради вашата емоционална нестабилност, недоверие и др. През седмицата ще възникнат проблеми с образованието или здравето на дете (или млад човек), които ще ви поставят в трудна ситуация или в позиция, когато ще трябва да вземете важно решение.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица събития или действия от страна на млад мъж ще ви разочароват от него и вие ще се разделите с тази личност или ще игнорирате нейното присъствие в живота си. Това може да бъде ваш родственик, колега, съученик или някой от кръга ви познати. Ако имате определени очаквания за финансовите си дела през тази седмица, то пригответе се за забавяне или отлагане поради различни причини. Избягвайте да харчите пари, с надеждата че скоро ще получите някакъв доход. Харчете само това, което реално можете да си позволите.

През седмицата може да имате интересни и положителни преживявания свързани с момиче или млада жена
(най-вероятно от кръга ви роднини), която или ще пътува през тези седем дни или живее в друго населено място. Като цяло през тази седмица събитията ще се развиват благоприятно за вас, затова избягвайте прояви на раздразнение или нетърпение. Дайте достатъчно време на всяко едно събитие да се развие по естествен начин и не пришпорвайте собствената си съдба. Младите мъже Скорпион да се пазят от измама или лукави действия. Младите жени ще имат чудесна седмица за пътуване свързано със семейството си или с любовния си партньор.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е седмица, в която ще вземете важни решения свързани с дома или със семейството. Някои от тях ще изискат малък разход на пари или инвестиция, но определено ще бъдат за хубаво. За някои представители на този зодиакален знак, седмицата вещае вземане на решение свързана с промяна на дом или ангажиране с юридически дела свързани с имот. През седмицата ще трябва да изпратите подарък или друг вид пратка, на някой който живее в друго населено място. Пазете личните си вещи: пари и документи, когато сте извън дома си, независимо колко сигурни се чувствате, там където сте.

Тази седмица мнозина ще имат различни ангажименти свързани с уреждането, подписването на финансов документ, договор или други подобни действия, които ще имат някаква връзка с пари. За някои от вас седмицата вещае разход на пари свързани със собственото здраве, терапия или зъболечение. През седмицата ще ви зарадва новина или услуга, която един мъж ще направи за вас.
Неочаквана изненада вещае седмицата за мъжете над 35 годишна възраст.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще ви се наложи да разрешавате финансови проблеми с помощта на необходимите за това хора. Какъвто и да е проблема ви, вероятността да се справите сами, е минимална. Изпитанието или ситуацията, която ще преживеете през тези седем дни се надявам да ви научат на нещо, да усвоите един нов и полезен за вас житейски урок. Интересно развитие тази седмица ще имат любовни връзки, между хора които работят заедно или имат общи професионални, бизнес интереси. Възможно е конкретно събитие сега да ви принуди да покажете публично вашите отношения, ако до този момент те са били тайна. Интересно или благоприятно развитие ще имат романтични връзки, които са създадени чрез някаква агенция за запознанства, сватовница, сляпа среща или друго нечие посредничество

През седмицата ще се ангажирате със събитие свързано с жена, която вероятно ще бъде по-възрастна от вас или ще живее в друго населено място. Приятелските ви отношения с жени ще са важни за вас, независимо от разстоянието помежду ви, предвижда вашият хороскоп. Тази седмица ще зарадва младите жени Козирог с важни и благоприятни  новини от финансов характер. Възможна е малка печалба от различни източници.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е седмица, в която ще възникне напрежение свързано с пътуване или с хора, които живеят в друго населено място, показва Вашият хороскоп. Ситуацията ще е непредсказуема, тъй като ще има отношение към нелоялни или лицемерни действия, неочаквано развитие на един конфликт и др. През седмицата ще имате своите допълнителни грижи свързани с момче или млад мъж, като те могат да имат връзка с неговото здраве или друга неприятна житейска ситуация. Мнозина от вас ще имат различни ангажименти свързани с наследствен имот, наследствена пенсия или други грижи с по-възрастни родственици. Ако вашия собствен брак изживява криза през последните 6 месеца, то сега една раздяла ще бъде естествен завършек на този труден период.

Успехите ви тази седмица ще имат отношение към развитието на ваши битови или имотни дела, ангажименти, придобиване на нови такива или покупка на нови вещи за дома. В някои случаи може да получите важен за вас подарък (придобивка). Младите мъже Водолей да се грижат повече за здравето си и да избягват рискови действия, шофиране след употреба на алкохол и др.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, тази седмица ще имате благоприятно време за работа с документи, с юридическа или съдебна институция и др., сочи Вашият хороскоп. Ще ви зарадва новина или предложение, които носят една интересна промяна в живота ви. През седмицата ще преживеете любопитни събития или ще имате повод за радост, за събиране свързано с дете или с млад човек.

Новите ви познанства с хора, по-млади от вас ще се развиват полезно за вас и ще ви обогатят с нови познания, ще ви срещнат с нови хора и др. Въобще тяхното влияние през тези седем дни ще бъде позитивно за вас. През седмицата някои от неприятните моменти или негативни емоции ще бъдат свързани с хора, които ще ви потърсят или посетят (най-вероятно в дома ви). Те ще ви натоварят с техните проблеми, финансови затруднения и други подобни ситуации, за които вие нямате вина или не можете да помогнете. Седмицата вещае неочаквана житейска раздяла с мъж. Мъжете над 35 годишна възраст могат неочаквано да изгубят нещо или да станат жертва на чуждо посегателство върху личните им вещи или документи.

Източник: http://astro.velida.net