Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (22 – 28 октомври 2018)

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която ще ви се наложи да „вадите горещи въглени от огъня“.  Ще сте натоварени със сериозни проблеми, с помиряване на конфликти между роднини, с търсене на „изгубеното щастие“ за някой от кръга ви приятели. Изпитанията, премеждията и всички тези трудни събития ще имат своя естествен или позитивен завършек, но само ако вие или другите хора въвлечени в тях, разберат целта на този житейски урок. Тази седмица

може да намерите изгубена вещ или да се даде нов шанс на една пропусната възможност в миналото ви.
С известни затруднения или излишни формалности ще получите пари чрез документ или чрез институция. През седмицата ще имате контакт или среща с мъж, с когото ще влезете в някакъв спор, пререкание по въпроси, които засягат личния ви или семеен живот. Като цяло тази седмица ще бъде от онези периоди от време, в които се случват събития, които маркират бъдещи промени в живота. Най-вероятно те ще ви „свалят на земята“ от прекалено големите ви очаквания или нереални мечти.  Избягвайте вземане на важни решения през тези седем дни.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, тази седмица ще ви разстрои една новина свързана с човек, когото познавате. Възможно е да научите за това събитие с известно закъснение, поради липса на директен контакт помежду ви. През седмицата ще ви изненада събитие, среща или новина свързана с момиче или с млада жена. Отношенията ви с жена родена под знака на Рак, Скорпион или Риби, ще имат важно значение или полза за вас. Тази седмица могат да възникнат притеснения в семейството ви свързани с неочакван или по-голям разход на финансови средства. Вие или някой от семейството ви, може да имате и лични притеснения свързани с пари. През седмицата

ще прекарате приятни часове с приятели (предимно с жени),
с които ще имате интересни теми за разговор относно минали или бъдещи събития. Жените над 35 години ще създадат нови познанства с хора от различни населени места или държави. Младите жени Телец ще бъдат приятно изненадани от едно предложение или неочакван успех.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци пред вас е седмица, в която на преден план ще излязат събития, промени или решения свързани с образованието или кариерата на дете. Възможно е то да има нужда от помощ или подкрепа в едно ново начинание.
През седмицата ще имате по-голямо натоварване свързано с дома ви, с битови проблеми или подготовка на дома за зимния или летния сезон (в зависимост на кой континент се намирате). Домашните ви дела в този план или ще ви натоварят физически твърде много или няма да успеете да направите всичко, което сте планирали за седмицата.

Хубавите събития и преживявания тази седмица ще са свързани с пътуване или с хора от близо и далеч.
Възможни са благоприятни за вас контакти и събития с хора, родени под знака на Телец, Дева или Козирог, които живеят в друго населено място. През седмицата ще се вълнувате или следите любовния живот на млад човек от кръга си роднини или приятели. Младите мъже Близнаци ще имат една хубава седмица за любовни преживявания, нови познанства и срещи, особено с жени родени под знака на Водолей, Близнаци или Везни.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще имате разговори или ангажименти от битов или имотен характер, в които ще действате заедно с мъж или ще разчитате на неговата помощ. Вероятно ще имате много повече планове за тази седмица, отколкото всъщност ще сте способни да изпълните. Донякъде това може да се дължи на факта, че някой няма да изпълни свое обещание или важни за вас хора ще бъдат заети с други задачи. Мнозина ще преживеят разочарование в този план свързано с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. Седмицата вещае

интересни събития свързани с пътуване,
което ваша близка роднина или приятелка ще предприеме. През седмицата ще ви зарадва новина или успех свързан с жена, която живее или работи в друг град или държава. Тази седмица вероятно ще имате контакти с ваши роднини, с които не те се виждали отдавна. Разговорите ви с тях (или заради тях) ще ви донесат положителни емоции. Жените ще се вълнуват или притесняват за личния или професионалния живот на млада жена: дъщеря, внучка, племенничка или близка приятелка. Мъжете Рак ще имат възможност да постигнат напредък или успех в една своя важна лична или професионална задача.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ви предстоят важни разговори или решения от финансов характер. Възможно е да обсъждате договор или предложение свързано с пари, с нова по-добре платена работа, допълнителен ангажимент или кредит.
Тази седмица ще сте много по-отговорни и практични във финансовите си дела. През седмицата може да ви изненада една неприятна новина свързана с човек или с хора, които живеят сравнително наблизо до вас или в същото населено място. Може да следите инцидент или друго събитие в града, в който живеете, което ще има важно обществено значение. Като цяло през седмицата неприятностите и проблемите ще ви изненадат, но

хубавото е, че всяко едно такова напрежение или объркване ще има своя разумен изход
и разрешение в рамките на няколко дни. През седмицата особено значение ще имат отношенията между майки и синове, особено ако един от тях е роден под знака на Телец, Козирог или Дева. Мъжете Лъв ще получат отказ на свое предложение или идея. Жените родени под този знак ще бъдат изненадани от една новина или събитие свързано с момче или с млад мъж.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, пред вас е седмица на романтични и любовни преживявания с партньор, с когото вече имате връзка или ще създадете едно ново познанство. Тази седмица ще сте склонни да

глезите партньора си или да му доставяте удоволствие,
което ще ви направи и вас щастливи. През седмицата ще преживеете раздяла или ще настъпи охлаждане в отношенията ви с човек от кръга ви приятели, който вероятно е по-млад от вас или сте връстници. През седмицата ще ви се наложи да се погрижите за собственото или на близък човек здраве. В някои случаи е възможен кратък престой в болница или специализирано лечение (терапия). В работата ви ще възникне период на напрежение, който може да бъде причина за разговор с ръководител, клиент или колега. В дома ви ще възникне спор свързан с пари, свързан с необходимостта или безсмислието да се направи един разход на голяма сума пари.Мъжете Дева ще имат повече домашни и битови задължения, които ще бъде добре да не отлагат, защото други задачи ви очакват през следващата седмица. Жените ще се радват на успех или личен празник свързан с дете, на новина или събитие свързано с бебе или с млад човек и др.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще ви зарадва събитие, което сте очаквали отдавна. Това може да бъде дългочакана новина, документ, среща или предложение. Хубавите събития тази седмица ще имат някаква връзка с хора родени под знака на Водолей, Близнаци или Везни. Някои от приятните изненади през тези седем дни ще се случат в семейството ви или ще имат връзка с човек от кръга ви роднини. Възможно е да

получите неочаквано една малка сума пари.
Новина свързана с неприятности в живота на хора, които познавате ще ви накарат да се замислите дали можете да помогнете и с какво. Тези събития също могат да бъдат важен за вас житейски опит. Притесненията или тревогите свързани с пари ще са излишни през тази седмица. От вас се изисква само едно по-практично планиране на разходите. Като цяло тази седмица ще може да постигнете стабилност или да получите неочаквани пари. Жените ще се зарадват на новина или документ от финансов характер. Мъжете Везни ще имат ангажименти или задължения към роднини, с които не живеят под един покрив.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица може да посрещнете нови хора в кръга си от колеги, ръководители, бизнес партньори или клиенти. Професионалните ви ангажименти с мъж (или с мъже), особено ако работите в сферата на някакво производство или търговия ще се развиват благоприятно за вас. Благоприятни за вас резултати ще постигнете от срещи или разговори с жени, особено ако те са свързани с ваши планове, чието развитие на този етап е важно за вас. Седмицата вещае

интересни разговори или общи действия с жена родена под знака на
Рак, Скорпион или Риби. По-внимателни ще трябва да бъдете в очакванията си свързани с пари, както като приходи (печалба), така и като разходи. Във финансовата сфера може да възникне временно притеснение или стрес. През седмицата ще възникне необходимост да вземете важно решение или да се ангажирате по-сериозно с една задача, която има връзка с ваш син, внук или друг млад мъж от близкото ви обкръжение. Обърнете специално внимание на събитие свързано с млад човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева. Вашата намеса или участие ще е задължително.
Жените Скорпион ще имат повече професионални или бизнес ангажименти. Ще възникне необходимост да посетите една държавна или банкова институция.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица преди всичко трябва да останете реалисти. Избягвайте някакви специални очаквания свързани с важни за вас събития, решения или промени. Това не означава, че нещата няма да се случат по най-добрия за вас начин, но е възможно прибързано да кажете нещо или да реагирате емоционално, което да внесе смут в цялата ситуация.

Пътуванията с любим човек, по семейни причини или заради среща с ваша любов
ще са твърде пренапрегнати и това може да предизвика неконтролируема реакция от ваша страна, в една определена ситуация. Както виждате сега ще бъде важно да останете здраво стъпили на земята, да имате премерени емоционални реакции и да внимавате с обвиненията или оплакванията си. През тази седмица едно разочарование от действията или коментарите на млада жена, могат да ви провокират да вземете решение за раздяла с нея или да игнорирате нейните опити за контакт с вас. Като цяло по-голямото напрежение през седмицата ще бъде в дома ви, поради битови проблеми, повече задачи, които ще трябва да свършите за кратко време, поради неприятни метеорологични условия и др.Мъжете Стрелец може да преживеят разочарование или се поставят в една неловка ситуация чрез една лъжа или хитрост.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, пред вас е седмица, в която ще можете да се зарадвате на една придобивка или подарък. Ще имате късмет в работата или бизнеса си, което ще ви донесе по-добри резултати или печалби. През тази седмица за вас ще бъде важно финансовото ви стабилизиране, но границата между успеха и загубата (провала) ще е много тънка и всичко ще зависи от натрупания от вас досега опит и умения да налагате строг самоконтрол върху действията си. Днешните задачи, не бива да оставяте за утре. Утре ще ви бъдат дадени нови задачи. Така сами ще се натоварите с повече неща, отколкото ще можете да свършите.

Любовният ви живот ще бъде интересен, с някои незабравими преживявания,
особено ако имате партньор роден под знака на Водолей, Везни или Близнаци. През седмицата бъдете внимателни с личните си вещи и се пазете от кражна, загуба или други подобни действия, които няма да имат възможност да бъдат коригирани или разрешени. През седмицата разговор или събитие с момче или с млад мъж ще ви накара да се замислите върху собствените ви действия, решения или начин на живот.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, тази седмица ще трябва да отделите достатъчно време да разрешите вече възникнали проблеми в семейството си, най-вероятно причинени от други хора или заради тях. Вмешателството на хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева в брака или в семейството ви, не е от днес, но ще трябва да бъде преустановено, тъй като създава постоянно напрежение и конфликти. През седмицата ще планирате няколко важни ангажимента с мъж, които ще успеете да реализирате и приключите по най-добрия за вас начин.

Срещи и познанства с мъж роден под знака на Рак, Скорпион или Риби ще има с какво да ви зарадват.
Приятни изненади може да преживеете в работата си или в професионалните си отношения. Възможни са събития свързани с появата на нови колеги, ръководител, клиенти или бизнес партньор и др. Това ще бъде благоприятна седмица за лечение, за разрешаване на проблематични лични отношения. Бъдете по-активни в контактите си, бъдете по-откровени в разговорите си с други хора.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, пред вас е седмица, в която неприятности с хора извън кръга ви от роднини ще се задълбочат и влошат вашите отношения. Приятелска връзка ще бъде поставена на сериозно изпитание поради категорично решение или труден компромис, който една от двете страни ще трябва да направи. През седмицата ще бъдете натоварени с финансови проблеми, по-големи или непланирани плащания, разходи, които могат дори да ви затруднят. Не са изключени спорове и напрежение в семейството ви свързани с пари. Тази седмица ще бъде неблагоприятна за пътуване или ако имате такова с определена цел, то резултатите няма да ви удовлетворят. Една неприятна новина свързана с човек, който пътува или който живее в друго населено място може много да ви разстрои. Любовните ви отношения ще преминат през една криза, но хубавото е, че

перспективните, стабилните връзки ще продължат напред.
За останалите не бива да се съжалява… Жените Риби ще са емоционално нестабилни, но това ще бъде поради голямото им желание да преживеят една положителна промяна в живота. Мъжете ще имат интересни романтични преживявания с жена от друго населено място или друга националност.

Източник: astro.velida.net