Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (1 - 7 май)

Какво вещаят звездите (1 - 7 май)

ОВЕН
Пред вас е седмица, в която ще трябва да сте внимателни и да не разчитате само на късмета си, а ако той ви се даде – не го пропилявайте неразумно. Сега ще имате възможност да разрешите свои неприятности и проблеми, затова насочете вниманието си към тях.
Момичетата и младите жени ще са склонни да харчат неразумно или емоционално пари, с надежда че ще имате приходи. Нещата обаче няма да се развият според очакванията ви.
През тази седмица може да се разделите или да се съберете с приятел/приятели, които работят или учат в друго населено място. Това ще бъде една благоприятна седмица за пътуване с приятели или с цел работа.
Мъжете Овен над 35 години ще имат важна среща или посещение, което ще ги освободи от едно притеснение, напрежение, безпокойство.
По-младите мъже ще срещнат различни спънки или затруднения около пари, които трябва да получат или около документ от финансов характер.
Жените Овен ще се ангажират с конкретни събития или разходи свързани с дете и като цяло там не се очакват някакви изненади.

ТЕЛЕЦ
През тази седмица вниманието ви ще бъде насочено към дома, където живеете. Там ще има конкретни събития, ситуации, проблеми за разрешаване.
През седмицата ще сте натоварени и това ще ви направи раздразнителни, нетърпеливи. Един провал или отлагане на някои ваши очаквания може дори да ви разплаче.
В семейството ви могат да възникнат дискусии или спорове свързани с минали събития, тайни или неща, за които никой не иска да говори, поради тяхната деликатност.
Може да влезете в конфликт с човек или фирма относно некачествена услуга или покупка.
Материалните ви или имотни интереси ще имат развитие, но с преодоляване на различни затруднения.
През седмицата ще ви изненада едно запознанство, писмо или обаждане от приятел. Възможно е да получите предложение, което да ви помогне да изпълните свое желание или мечта в близко бъдеще.
Седмицата вещае сънища свързани с хора от Отвъдното, които ще бъдат с цел да ви провокират да се замислите за нещо, да разгадаете информацията или посланието.
Една от изненадите тази седмица ще е свързана с неочакван отказ, срив, объркване, което ще се обърне във ваша полза.

БЛИЗНАЦИ
През тази седмица ще обмисляте свои действия свързани с финансовите ви интереси и ресурси. Предстоят ви различни контакти или решения с подобряване или по-доброто развитие на нещата при вас.
Сега е важно да нямате някакви предварителни очаквания свързани с пари или с финансови документи, независимо колко важни за вас са тези неща. Благоприятното за вас събитие ще се развие естествено и вие ще трябва да проявите малко търпение и повече инициативност, когато то се появи.
През седмицата ще имате повече работа, в голяма степен тя ще е рутинна и без да ви носи специални емоции. В същото време вие ще градите за вас основата на един важен успех или израстване, особено в професионален или бизнес план.
През тази седмица  ще преживеете, ще чуете или ще сте съпричастни към човешки драми, провали или раздели, които ще са част от живота или от урока, който някой трябва да вземе.
Възможно е да научите за здравословните проблеми на човек, който живее на разстояние от вас.
Ако ще пътувате тази седмица, то са възможни различни притеснения или срещи със сложни по характер хора.
За младите мъже Близнаци седмицата ще се окаже интересна и запомняща се с едно удивително събитие или среща.

РАК
През тази седмица напрежение ще ви създаде невъзможността ви да реализирате свое обещание, очакване или надежда свързана с човек от приятелското ви обкръжение. Като цяло всичко е въпрос на търпение, на разбиране и донякъде на договаряне.
Отношенията между различните поколения сега ще са важни и градивни. Младите хора ще разчитат за нещо на по-големите от тях и обратното.
Любовни или интимни срещи и преживявания могат да очакват жените над 35 години, независимо от тяхното семейно положение. Възможни са дори кратки флиртове и авантюри, със силни емоции, но без перспектива за някакво специално развитие.
През седмицата ще възникнат затруднения при оформянето или получаването на документи, но това няма да ви донесе загуба.
През седмицата причина за притеснение или по-голямо натоварване могат да се окажат деца или внуци. Възможни са всякакви неочаквани събития свързани с тях. В определен момент може да се окаже, че не знаете как да реагирате или кое е най-правилното решение, което трябва да вземете.
Благоприятна седмица за семейни събирания, за подобрения в дома или за покупки на вещи за бита.

ЛЪВ
През тази седмица ще имате възможност да приключите със забавени досега финансови дела или други ангажименти, които имат връзка с пари.
В дома ви често ще възникват ситуации, които ще ви създават емоционален дискомфорт. Това може да се дължи на факта, че ще научите новини, които ще ви разочароват, натъжат или объркат.
През седмицата може да ви се наложи да направите различни промени свързани с предварително планирани срещи, гостувания или друг вид контакти с хора отблизо и далеч.
През седмицата е възможно да купите подарък или необходима вещ за дете, за момиче или млада жена.
Жените над 35 години ще направят покупки, ще имат разходи, свързани с дете и с неговото образование или развитие.
През седмицата може да изпитате силен момент на отчаяние или да решите, че ваше очакване няма да се реализира, така както го искате или очаквате. Бъдете търпеливи! Предстоят ви интересни събития, които ще са вид край и начало на нещо.
Благоприятна седмица за пътуване, за получаване на документи, свързани с път или на важна за вас информация отдалеч.

ДЕВА
През тази седмица ще имате да разрешавате неприятности или сложни отношения с момче или млад мъж, който вероятно ще бъде човек от приятелското ви обкръжение. В някои случаи може да възникне необходимост да окажете помощ на такъв човек.
Момичетата и младите жени Дева ще са много борбени, ще отстояват своите интереси и желания, без да се съобразяват, че може да наранят или обидят някого. Това ще доведе до нежелани конфликти и напрежение, които ще са във в техен ущърб.
Основните събития през седмицата ще се случват в семейството или в дома ви. Едва ли ще има някакви изненади, вероятно всичко ще е очаквано, планирано или просто нормално ежедневие. Все пак ще ви се наложи да вземате решения, да правите планове за близкото си бъдеще и др.
При мъжете над 35 години могат да възникнат деликатни проблеми на работното място, които да имат връзка с грешки, неуместни коментари, неаргументирани обвинения към колеги за лошо свършена работа и др. Сега има голяма вероятност самите вие да се излъжете, заблудите в нещо!
Изненадите тази седмица могат да дойдат чрез любовния ви живот, но по-скоро като подарък, някакъв жест на внимание, покана или нещо друго, което да е от материално-финансов характер.
През седмицата избягвайте да се намесвате в съдебно дело или юридически казус на човек, когото познавате, защото ситуацията ще се развие неблагоприятно или вие няма да се почувствате добре.

ВЕЗНИ
Тази седмица ще е емоционално напрегната за жените над 35 години. Възможно е да възникнат недоразумения, несъгласия, подозрителност спрямо действия на партньора ви или да сте прекалено критични спрямо другия човек в едно ново запознанство.
Възможни са неприятности с родственици, но те отново ще касаят предимно емоционалните ви отношения.
През седмицата младите мъже Везни умишлено или не ще пропуснат един шанс, който ще им бъде даден в една определена област от живота. Вероятно имате някаква друга идея или желание за себе си, но е време да се научите да приемете в живота нещата, които ви се дават. Те си имат своето значение и смисъл…
През седмицата неприятни събития в живота на близък приятел или приятелка ще са причина за по-чести или по-лични контакти и разговори помежду ви. Възможно е събитие свързано с някакъв вид неприятен инцидент или неприятно стечение на обстоятелства в ущърб на вашите приятели.
Седмицата може да донесе интересни и перспективни предложения, възможности за по-добри доходи на младите жени. Може да получите пари чрез документ,  чрез съдебна, юридическа или друга държавна институция и др.
През седмицата има вероятност да чуете за една житейска раздяла свързана с човек, когото познавате.
Благоприятна седмица за лечение и за възстановяване след период на напрежение, усилена физическа или психическа работа и др.

СКОРПИОН
През тази седмица родените под знака на Скорпион ще са подложени на влиянието на различни емоции: понякога ще бъдете тъжни, депресивни, понякога оптимистични и твърде ентусиазирани.
Мъжете от този знак ще очакват тази седмица едно бързо развитие на финансовите си дела, на реализиране на определени очаквания, свързани с печалби, получаване на пари и др. Разбира се, развитието на подобни неща ще е строго индивидуално.
Тази седмица няма да е нито лесна за вас, нито е време, което да пропилеете с лека ръка. В дома ви или в семейството ви явно или прикрито ще бушуват различни емоции, чувства и настроения, които трябва да излязат наяве, за да сте наясно какво всъщност се случва. Така ще можете да реагирате по най-добрия начин, вместо нещата да продължат да се развиват без ваше знание и без възможност за правилното им разрешаване.
В работата ви нечие присъствие или вмешателство може да е причина за напрежение или спорове, които няма да разрешат проблема (какъвто и да е той).
През седмицата може да изненадате дете или внуче с подарък или то вас с такъв.
Благоприятна седмица за пътуване по семейни причини, за контакти с роднини отблизо и далеч.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец, тази седмица може да се окаже много продуктивна и успешна, особено за жените родени под този зодиакален знак.
Това ще бъде благоприятна седмица за лични и професионални контакти с жени, за работа с жени и др.
Сега са възможни неочаквани пари или да получите възможност за допълнителен доход.
Интересно развитие тази седмица ще имат романтичните запознанства, кореспонденция и виртуални контакти с хора от различни градове и държави.
Може да очаквате или планирате една предстояща среща или друго интересно за вашата връзка събитие.
Излишно ще сте напрегнати около едно предстоящо пътуване или около събития свързани с хора отдалеч. Приемете, че всичко в този план ще се развие по най-добрия за вас начин, независимо от вашите предварителни очаквания.
През седмицата може да планирате различни ремонти или подобрения в дома си или да започнете конкретни действия свързани с тях. За някои представители на зодия Стрелец, това ще бъде благоприятна седмица за бизнес (работа) от дома.
През тази седмица може да се решава бъдещето на един семеен имот, земя, общи финансови или друг вид ресурси и др.
Изненадата през седмицата няма да е приятна, но тя ще ви покаже, че не всичко може да се планира в този живот. Някои събития си имат свое собствено развитие и никой и нищо не може да ги спре…

КОЗИРОГ
През тази седмица вие или ще имате неочаквано големи разходи или финансово ще преминете през един период на нестабилност поради различни причини. Събитията, каквито и да са те ще имат временен характер и не бива да се допуска паника или напрежение в отношенията ви с други хора.
Тази седмица ще предостави една възможност на младите мъже, но ще изиска от тях както бързо решение, така и готовност за една нелека промяна. Оттук нататък всичко ще зависи изцяло от вас самите.
В отношенията ви с противоположния пол (независимо дали става дума за роднински, приятелски или професионални отношения) може да има опити за някакъв вид манипулация, прикриване на някаква истина или участие в някакви задкулисни игри. Ако допуснете такива действия от ваша страна, бъдете готови и за последствията…
Седмицата вещае различни събития свързани със здравето на човек от вашето приятелско или съседско обкръжение.
През седмицата развитието на една ваша приятелска връзка може да се окаже твърде проблематично или наситено с твърде много отрицателни емоции.
Като цяло седмицата ще има своите приливи и отливи, своите хубави или неприятни моменти. Когато нещата се развиват добре за вас, насочете се към приключване на проблемите си, за да ви бъде по-леко в дните, когато ще сте подложени на различни негативни влияния.

ВОДОЛЕЙ
През седмицата може да се сблъскате с нелоялността или неискреното поведение на млад мъж, който има свои собствени проблеми, чието разрешение ще търси за сметка манипулирането на хора, с които има контакт (като с вас например).
Внимавайте с големите обещания, примамливи оферти или ако някой ви иска пари на заем.
През седмицата може да ви изненада неприятна новина или събитие, свързано с човек, когото познавате (вероятността да бъде ваш роднина е минимална).
Седмицата може да изненада родените под знака на Водолей с един флирт на работното място или с интересното развитие на създаден вече такъв. Това може да бъде и една благоприятна седмица за ново романтично запознанство чрез нечие посредничество.
През седмицата ще имате различни срещи или поводи за събиране, като някои от тях ще приемете с нежелание. Всъщност много хубави моменти ви предстоят именно чрез социалния ви живот през седмицата.
Като цяло ще имате една благоприятна седмица да реализирате своите планове и очаквания, особено по линия на личните ви контакти и отношения с близки хора.
Внимание може да изиска здравето на жена.

РИБИ
През тази седмица ще ви се наложи да се ангажирате по-сериозно с проблем около финансов документ, договор, забравено или забавено плащане и др.
Като цяло сега вниманието ви ще бъде насочено в различни планове и действия от битов или финансов характер. Те може да имат връзка с дома и семейството ви, но може да касаят бизнеса или работното ви място.
През седмицата ще имате необходимост от комуникация с роднини, които вероятно живеят в друго населено място. Може да потърсите роднини, с които не сте се чували или виждали скоро.
Седмицата ще започнете с едни планове, но ще успеете да реализирате нещо съвсем друго: или изостанало отпреди или нещо ново, което ще възникне тази седмица.
Мъжете Риби да избягват конфликтите тази седмица защото един от тях може да има твърде неприятно и нежелано развитие, включително и да се стигне до съдебна инстанция или друга институция свързана със закона.
Седмицата може да бъде запомнена с различни събития свързани с дъщеря или внучка, с раждането на бебе.
Това ще бъде и едно благоприятно време за пътуване за момичетата и младите жени Риби.

Източник: burgasnews.com