Руският "Патриотичен съюз": Путин да подава оставка доброволно или ще бъде подложен на всенароден импийчмънт (ВИДЕО)

 Политическото обединение Народно-патриотичен съюз на Русия (НПСР) поиска оставката на президента на Руската федерация Владимир Путин на митинг на "Площада на революцията" в Мосва днес. С резолюция държавният глава беше заплашен, че в противен случай ще бъде подложен на "всенароден импийчмънт". Това става ясно от видео, пуснато от формацията.

От обединението яростно обвиняват Путин, че застрашава териториалната цялост на страната и работи в ущърб на интересите й.

В резолюцията на излъчената от НПСР "Комисия по разследване престъпленията на висшите лица в държавата" са говори за "действията и приетите решения в нарушение на Конституцията на Руската федерация, без провеждането на референдум."

"Говорим за това, че необосновано се раздават изконно руски земи", се казва в  резолюцията.  Вероятно става дума за съмненията, че се водят преговори за присъединяването на Южните Курилски острови към Япония.

"Говорим за многогодишната антинародна политика на Путин и Медведев, политика на геноцид на руския и другите коренни народи на Русия, политика на разрушение на държавата", се казва още там.

Висшето ръководство на Русия се явява част от вътрешната Пета колона и представлява върха на олигархическата система на управление.  

Действащата порочна система на властта, формирана и усъвършенствана от престъпна групировка во главе с Путин, Владимир Владимирович, несменяемостта на правителството и на Федералното събрание на РФ и подконтролната им съдебна система водят до по-нататъшна деградация на страната, нейната развала и като следствие до гражданска война", се казва  още в резолюцията, която настоява за установяване на правителство на "Народното национално доверие".  Такова правителство  бе обявено за общонационална задача.

"Искаме от Владимир Владимирович Путин доброволно да отиде в оставка. В случай на отказ, президентът Владимир Владимирович Путин трябва да бъде подложен на всенароден импийчмънт. Правителството, Държавната Дума, Съветът на федерацията трябва да бъдат разпуснати", са казва в резолюцията. 

Тази резолюция е подкрепена от различни политически парткии и организации, твърдят от  Народно-патриотичния съюз на Русия.