Вторник, 5 декември 2017

Хосе Карерас, испански оперен певец

Апостол Апостолов, финансист

Борис Георгиев, боксьор, европейски шампион

Екстра Нина, фолкпевица

Княз Константин-Асен Видински, син на Симеон Сакскобургготски

Красимир Минев, спортен журналист

Нихат Кабил, бивш депутат

Доц. Пламен Киров, конституционен съдия

Патриция Каас, френска певица