Ромът, който заплаши жителите на Войводиново с пожари и саморазправа, се извини

Мъжът не знаел къде са му децата и затова направил скандалния запис, в който обяви война на селото

Салхо Кисимов

Салхо Кисимов

Ромът, който вчера заплаши със саморазправа жителите на село Войводиново, публикува нов клип в социалните мрежи, в който се извинява на всички, които е обидил. В първото си видео Салхо Кисимов, открито и на живо във Фейсбук отправи заплахи към цялото село. Мъжът живее в Германия, а семейството му е било „принудено“ да се изнесе от селото, именно това го провокирало да отправи заплахите, коментира самия Салхо във второто си видео.

„Воеводци, ще пострадате много, крайни къщи ще горят, ще ви разкажем играта. Ако имах възможност да се прибера в България, при първа възможност и аз щях да нападна. Жена ми пътува за Перущица. Това няма как да се забрави. И децата са в Перущица, при сестра ми. Много воеводци ще пострадате. Ще ви видя как ще идете на борсата в Първенец. Ще ви разкажа играта. Тогава ще видите вие колко са луди циганите”. Във второто видео, което публикува, Салхо съвсем променя тона.

"Хора, казал съм го и пак ще го кажа – извинявам се. Значи – не знаех къде са ми децата, не знаех какво да направя, с 300 зора си открих жената, децата. Съжалявам много. Извинявам се. Просто в това село съм ял много хляб“.

Вижте видео от извинението на Салхо тук