Прозрение осени Нинова: Управляващите финансират опозицията в БСП срещу мене

Корнелия Нинова

Корнелия Нинова

Лидерът на БСП Корнелия Нинова бе осенена от неочаквано прозрения - управляващите финансирали вътрешнопартийната опозиция срещу нея. Тя смята, че атаките срещу нея в партията са заради 43-те милиона лева, дадени на Гергов за Дупката във Варна, която тя категорично неодобрява и остро разкритикува властта.

ГЕРБ отхвърлиха предложението ни да гласуваме закона за личната помощ. Внесохме го отдавна в Народното събрание. Майките на деца с увреждания го чакат в палатките повече от пет месеца. За тях няма пари, написа на страницата си във Фейсбук Нинова. 

Но правителството на Борисов не изчака и пет дни от решението на ГЕРБ Варна и даде 43 млн. лева от парите на всички българи на един - Георги Гергов за "дупката" във Варна (казват, че оценката била 10 млн.). И съвсем "случайно" се появи подписка, начело с Гергов, срещу Изпълнителното бюро на БСП заради смяната на изпълняващия длъжността главен редактор на в. "Дума". Интересна подписка от претендиращи да бъдат крайни левичари, кандидати за постове и тежки олигарси. Изводите са за вас. За нас остава волята да продължаваме напред, аргументира позицията си Корнелия Нинова.