В Крим смъртта е яхнала самата доктрина на "руския свят"

Днешното руско общество е анархия, която Кремъл се опитва да представи като "нов порядък"

Александър Йорданов

Александър Йорданов

Александър Йораднов

Убиецът от Керч е продукт на руския начин на живот и мислене: подражание, комплекси и омраза. Измъчвай или убивай хора, за да се докажеш пред самия себе си. Това е "философия" завещана на днешната руска младеж още от болшевишко време. Хората трябва да страдат, да умират като мухи. Човешкият живот няма стойност. Това не е индивидуална, а колективна лудост. И обърнете внимание, колко бързо тя завладя Крим след руската окупация. Не е луд убиецът на съучениците си в Керч. Луди са тези, които крещяха като побъркани и наистина са били побъркани, "Крим наш!" Тяхна е трагедията в Керч, цялата трагедия. 

Живеят вече в руско време

Руски медии публикуват снимки на гимназиста убиец Росляков. Но правят асоциация само с масовото убийство в Колумбайн, окръг Джеферсън, Колорадо, САЩ извършено на 20 април 1999 г. от учениците Ерик Харис и Дилън Клиболд, които убиват 12 ученици и учители. Странно как един възпитаник на руската образователна система и начин на живот, изведнъж се влюбва в някой си американски убиец. И дори си типосва името му на тениската си. Защо? Нали руснаците са против американците? Или май им допадат онези от тях, които убиват?
Сега Керченският руски подражател "счупи" американският рекорд – уби 19 деца и учители, рани близо 40. Негов девиз е бил 

"Анархията е майка на порядъка"

 Учителите не обръщат внимание. Липсва от училище цяла седмица – никой не обръща внимание. Купува си автоматична пушка от магазин за "ловно оръжие" – с какви пари? Никой не обръща внимание. Защо? Защото днешното руско общество е анархия, която Кремъл се опитва да представи като "нов порядък".
Хаос и "анархия" са царели в ума на този младеж. Документира го негов тест, който сам е попълнил. Какво говори той? Тестът е определил възгледите, ИДЕЙНИЯ ПРОФИЛ на убиеца по следния начин: ЛЯВ – 67% , АНАРХИЗЪМ – 55%, МАРКСИЗЪМ – 50%. Централна снимка на интернет страницата на убиеца е колаж представящ руския президент Владимир Путин в мундира на Наполеон.(Публикувам снимката). Създал е и нов предупредителен "автомобилен" знак. На него е изобразена фигура, която замахва с машинна резачка, за да отреже главата на бягащ човек. Отдолу има надпис "Аз обичам хората!"
Побъркан, ще кажете. Луд – ще добавите. Не е луд, а е 

copy paste на руския светоглед,

 есенция на доктрината, която смята, че човешкият живот няма стойност. Че по-важен от човешкия живот е човекът в Кремъл. Че да "обичаш хората" означава, че можеш в името на тази си "любов" да ги убиваш. Цялата история на Русия е история на точно такава "любов към човека". Убиецът Влад Росляков е доказателството за това. А милионите хора унищожени в миналото от съветския режим са доказателството от вчера. Доказателство са разстреляните в Катинската гора и в подземията на КГБ на Лубянка. Доказателство са и избитите деца в Алепо, Сирия. Доказателство са и загиналите близо 15 000 души в Украйна, след руската агресия срещу тази страна. Сега смъртта стигна и до окупирания Крим. Защото не просто някакъв си "психопат", какъвто ще изкарат убиецът от Керч, убива, а смъртта е яхнала самата доктрина на "руския свят". Тя има привърженици и у нас. И това е моята тревога. Бог да прости жертвите на масовото убийство в Керч!

putin_imperatof.jpg