Спрете напористия Пеевски, улицата вече успя веднъж!

Както сте им стъпили на врата на журналистите, така могат да ви отхапят крака

Делян Пеевски

Делян Пеевски

Светослав Пинтев 

Това не е ултиматум,  разбира се, а е просто една мила, на този етап твърде любезна молба, към управляващи и опозиция и всички останали отговорни фактори…. А специално към ДПС, тези радетели на диалога между културите, толерантността, баклавата, сельодката, водката и т.н. Другите да не се чувстват пренебрегнати, защото всички са овъртолени в този локум и всекиму ще се отдаде според заслугите… Колкото и да не ви се вярва.
Наистина е любезна тази молба, повярвайте ми. Няма значение с кого сте се разбрали и как върви моабета във вашите редици, вслушайте се в нея. Чуйте и вие, г-н Почетен Председател.
Спрете наглия г-н Делян Пеевски днес, за да не го спрем утре ние! 

Още сега! На момента! 

Може тази молба  да се превърне в ултиматум, ама по добре е да не става така. Вие, другарки и другари, госпожи и господа,  май подценихте пишещите в тази държава, а те са ви набрали предостатъчно, подценихте и читателите.   Нищо, че сте им стъпили на врата, и на едните и на другите…. Както сте им стъпили, така могат да ви отхапят крака. До шията…
 Безочието трябва да има своите граници, а вие очевидно сте загубили способността да ги виждате. Намерете я, това ще ви спаси кожата! Засега… А може и да не я намирате, така май е най-добре. 

Няма как Пеевски да пише закон за КТБ

Нали така? Написа го, че го и гласувахте?  Обществото го преглътна и вие решихте, че ще е така. Няма да стане… Изпробвахте и се получи, но няма да ви се получава всеки път, не. Три пъти стомна за вода… и стомната се чупи. Или не? Първият път беше през юни 2013 г. После дойде закона за КТБ-то. Третото бутане на стомната обаче е чудовищно. 
   
Няма как Пеевски да пише закон за медиите

 Това вече е сигурно. Пробвайте и този път наистина ще си счупите зъбите.  
 Не, че Пеевски е сам в тази работа, но е време всички да разберете, че внушителната снежна топка, която той е в състояние да предизвика може да се превърне в лавина, която да помете всичко. 14 юни 2013 г. очевидно не беше достатъчен, а и тогава на всички им се размина.   
Не е за вярване, че 

Депутатът с главно Д дотолкова си е повярвал

Та да напише, не лично, де, а медиите му да цитират тези думи от изявлението на Делян Пеевски - народен представител в 44-тото Народно събрание от ПП „Движение за права и свободи“:
„ Уважаеми Госпожи и Господа, днес, заедно с колегите ми Йордан Цонев, Хамид Хамид и Велислава Кръстева, внесохме за обсъждане в Народното събрание законопроект за изменение и допълнение на Закона за задължителното депозиране на печатни и други произведения.   Внесеният законопроект ще отговори на общественото очакване за максимално прозрачна медийна среда, тъй като предвижда задължително оповестяване на действителната собственост и на непазарното финансиране на всички печатни и електронни медии, включително и на онлайн изданията, чиято роля за информираността на обществото все повече нараства.  Законопроектът ще преустанови и спекулациите на определен кръг медии, финансирани основно от подсъдими лица или чуждестранни грантове, че в България медийната среда е непрозрачна и че собствеността в медиите била неясна. Същият кръг от медии, вече повече от десет години непрестанно генерира фалшиви новини за мен и издателския ми бизнес, с единствената цел да манипулира обществото чрез постоянното повтаряне на неистини. Това се казва в изявление на депутата Делян Пеевски до медиите.“
Това е цитирано в Неговите медии, тези, които превърнаха журналистиката в изтривалка. Той открито се заканва със закон да прекрати и последната глътка въздух, която великодушно е оставил на някои от останалите. 
Безпределната наглост на това умотворение говори недвусмислено, че той се чувства господар ва всьо и вся. 
А останалите играчи? Или съучастници?  Вие сериозно ли си мислите, че Пеевски може да пише закон за медиите бе, малоумници. Дотолкова ли ви се струва, че сте утрепали всичко живо? 
Всеки, който знае какво причини видният депутат на българските медии   би трябвало да е смаян от това сатанинско нахалство. Дори да приемем, че той е блестящ юрист, който наистина е преживял катарзис и
 
иска да издигне на пиедестал свободата на словото 

Което, разбира се, само може да разсмее гилдията. След като вече я накара да плаче с кървави сълзи.  
Чуйте само Неговите медии  и тяхната версия за Пеевски и КТБ-то, ако случайно не са ви попадали: 
„Поправката в Закона за банковата несъстоятелност на депутата от ДПС Делян Пеевски и колегите му Йордан Цонев и Хамид Хамид докара шок и ужас във Фабриката за фалшиви новини. Причината е, че с промените в закона, които предстои да бъдат окончателно приети в Народното събрание, ще се прекрати вторичният грабеж на активи, купени с пари на вложителите в КТБ”. 
А дали ще може за първичния грабеж нещо да кажете. И всичко за медиите… Този път ще трябва да го извървите от А до Я. И няма да ви хареса.