Полов екстаз в СНН

Подслушването на кампанията на Тръмп по нареждане на Обама ще остане най-големият политически скандал в Америка след Уотъргейт

Огнян Даскарев

Вчера президентът Тръмп обяви, че отваря правителството, беше го затворил от 35 дни, заради отказа на левицата в Долната камара на Конгреса да му даде 5.7 млрд. долара за Стената с Мексико.  Тръмп несъмнено изгуби битката с левицата  – съгласи се да отвори правителството срещу нищо, освен неясно обещание за обсъждане на сигурността по границата. Всъщност левицата предложи същото още преди седмици, но Тръмп самоуверено отказа. Вчера, обаче, въздушните диспечери, левичари на няколко летища в Източното крайбрежие нарочно не отидоха на работа и това причини закъснения на полетите. Явно левичарите от летищата щяха да умножат усилията си с непредвидими последици, ето защо Тръмп се предаде. В тази ситуация той спокойно можеше да бъде Рейгън, който в същото положение праз 1984 смаза стачката на въздушните диспечери, като ги замени с военни.  Тръмп  можеше да направи същото вчера, но се иска смелост, нали?
  Незабавно мнозина журналисти и набюдатели от СНН изпаднаха на екрана, на живо, в общ, мощен, разтърсващ  полов връх. С удивление ги гледах как се гърчат, стенат, кикотят се от неизразимо удоволствие. Но (винаги има но!) - президентът заяви, че отваря правителството до 15 февруари и ако не получи парите, ще обяви извънредно положение на южната граница и така ще вземе парите  за Стената от Пентагона.  Със сигурност това ще бъде нападнато в съда от левицата, но има и Върховен съд на САЩ,  където благодарение на Тръмп, десницата има мнозинство.  Освен това, ако и този път Тръмп не успее, дано голяма част от американците  разберат, че се е опитвал за тяхно добро да им направи добро. Ако не успее и този път, ще може да каже на избирателите си – да, не изпълних обещанието си за Стената, но направих всичко.
Тръмп е съвършено прав за Стената, защото:
1. 72 хил. американци загинаха само  през 2017 от наркотици, повече от цялата  Виетнамска война (1964-75), когато загинаха 58 хил. американци.  Всеки родител в Америка отлично знае това и се ужасява децата му да не станат наркомани. Наркоманията е страшно бедствие сега за Америка и това е трагичен факт. Всяка седмица САМО от хероин умират 300 американци.
90% от наркотиците влизат в САЩ днес  от южната граница с Мексико и това е факт!  
2. За последните две години стотици хиляди незаконни имигранти са били арестувани, заради престъпно минало, незаконните имигранти са извършили за същото време 100 хил. престъпни нападения, отделно – 30 хил. полови нападения. За същото време незаконните имигранти  УБИХА  4000  американци!!
3. Незаконните имигранти в САЩ от началото на хилядолетието са винаги „около 12 млн", според  левите медии. Това е явна лъжа на левицата и нейните медии. Лъжата е подходяща – левицата и левите медии искат широко отворени граници, без да ги е грижа за сигурността на хората, защото знаят, че 

незаконните имигранти винаги ще гласуват за левичарите

 Няма  значение, че са незаконни – винаги има начини в левичарските щати те да гласуват, както и се случва. Примерите са безброй. Според мен незаконните имигранти днес  в САЩ са поне 30 млн. души, които струват на хазната около 20 млрд. долара на месец. Сметнете колко са на година.  Всеки непредубеден знае това.  Всеки разумен човек в Америка знае, че Тръмп е прав за Стената.
На 25 януари т.г. в 6 часа сутринта, във Форт Лоудердейл, Флорида в дома си беше арестуван Роджър Стоун, стар приятел на президента. 29  тежко въоръжени агенти на ФБР с 19 коли  обградиха къщата на Стоун и с извадено оръжие, задумкаха на портата. Откъде знам? Ами, от СНН! Тази станция беше единствено  не/официално поканена да заснеме изключителните кадри от ареста на Стоун, с което спечели сигурно милиони. Но защо СНН беше поканена да предава на живо ареста?  Сиененците отричат, че са били поканени.  Според тях само те са имали „предчувствие",  че нещо ще се случи, защото следяли отблизо събитията в съда (кой съд?), видяли служители на съда да носят кашони и от това разбрали, че нещо ще се случи пред къщата на Стоун. И това според шефовете на СНН е „истинска журналистика".  Би било нагло, ако не беше нелепо – това обяснение. Явно, според СНН, само те са журналисти в САЩ с „предчувствие"  и „истинска журналистика" и  никой друг от огромната журналистическа гилдия в Америка, не се е сетил да заснеме на живо ареста.

Левичарска наглост

Но за Стоун – той е интересна личност. На млади години става сътрудник на Никсън, после прави кариера, като писател и поддръжник на  десницата. Работи за Рейгън и Буш-старши. Стоун е създател на теорията, че Джонсън е убил Кенеди, защото открил огромна корупция. За това Стоун написа дебела, интересна книга, но не мисля, че е убедителен. Стоун написа и книга за ментора си Никсън, в която твърди, че  той не е знаел отначало за Уотъргейт, т.е. не Никсън  е наредил  Уотъргейт,  но после е бил принуден да се защитава с всичките съдбовни последици. В това вярвах, преди  да прочета изключително любопитната книга на Стоун.
Стоун   може да бъде описан, като ярък, сложен индивидуалист, който винаги е рискувал, за да губи, но и да печели повече.  Той е безстрашен,  политически  авантюрист, неизменно облечен в скъпи, английски костюми(твърди, че има 100 такива), с  обувки от няколко  хиляди долара за чифт (твърди, че има 50 такива), но верен,  САМО, когато иска. Не е за учудване, че става близък с Тръмп преди десетки години и е първият, който му казва – ти ще станеш президент на Америка!  

В какво точно  обвинява Стоун  специалният прокурор Мълър,

 на 26 страници?  Общо казано в опит да събере откраднати  имейли от кампанията на Х. Клинтън, за да помогне на Тръмп.  През септември 2017 Стоун свидетелства пред Конгреса за разследването на Мълър. Шест пъти той е запитан дали притежава имейли на Клинтън, откраднати с помощта на кремълски хакери и вече собственост на Уикилийкс.  Шест пъти Стоун отговаря отрицателно, въпреки, че по-рано се е хвалил публично за това. Но нали той е авантюрист, с огромно его, с голяма уста!  Това всъщност е лъжа, защото Стоун има такива имейли. Но тези разобличителни за Клинтън документи (не руснаците, а именно хората на Хилари  действаха мръсно против Б.  Сандърс , главен съперник на Клинтън в Демократическата партия,  и от това произлезе вътрешният  скандал. В резултат шефката на Демократическата партия Деби Васерман-Шулц след  дни подаде оставка. Т.е. не Кремъл, а именно кампанията на Клинтън си причини най-голямото зло!).
Седмото обвинение е в опит за подмяна на свидетелите – Стоун неизвестно защо казал, че един свидетел (Джереми Корси) е бил на мястото на друг (Ранди Кредико).
Осмото обвинение е най-сериозно – Стоун е обвинен от Мълър, че е  действал по заповед на старши служител от кампанията на Тръмп да издири и предаде още разобличителни откраднати от кампанията на Х. Клинтън имейли, за да послужи това на Тръмп в изборите. И тук левицата прави широките изводи – това е най-истинското доказателство, че кампанията на Тръмп и може би той са били в сътрудничество с Кремъл против неговия опонент.
Само че  има нещо изрично споменато в обвинението на специалния прокурор – Стоун се е задействал по искане на старши служител от кампанията на Тръмп  да търси въпросните откраднати имейли след   22 юли 2016, т.е. след  като те бяха публикувани от Уикилийкс и  станаха известни на целия свят и целият свят усилено ги коментираше. 
Е, каква е тогава тайната връзка с Кремъл и каква е точно вината на Стоун? Та  нали той е действал само, за да направи световно известното, дори още по-известно?
Извод: обвинението  на специалния прокурор против Стоун е нелепо, смехотворно и жалко, то е никакво, и разбира се

Тръмп не е заплашен

Освен това: лъжите на Стоун пред Конгреса за имейлите могат да му докарат 10-годишна присъда. Той е на 66 години и може да завърши живота си в затвора. Никак не му го пожелавам и разбира се – старият му приятел Тръмп като нищо ще го помилва. 
И най-важното: именно Хилари Клинтън плати около 12 млн. долара на посредници, за да  може бивш британски шпионин, враг на Тръмп да напише прословутото, фалшиво Досие, в тясна връзка с кремълски агенти.  Въз основа на Досието, ФБР на Обама, започна да подслушва кампанията на Тръмп. Т.е. тук имаме кампанията на левицата, която с помощта на действащия тогава президент на САЩ и неговите служби, които подслушват другия основен кандидат за президентството.
И това е най-големият политически скандал в Америка след Уотъргейт и точно това е сътрудничеството с Кремъл!  
А Стоун?  Той се държа изключително достойно пред съда и заяви, че няма да бъде пречупен и няма да свидетелства против президента. Така се държат приятелите.
Преди да изчезне от камерите Стоун вдигна високо двете си ръце с победния знак.
Точно, както направи Никсън преди да напусне завинаги Белия дом.