Червените джедаи се завръщат чрез измислената Империя на джендърите

Това се прави на фона на небивала пропагандна война в услуга на чужда държава

Светослав Пинтев

Част от депутатите на БСП напуснаха пленарната зала, защото се прави плах опит в българските училища да започне изучаването престъпленията на комунистическия режим. Една крайно закъсняла мярка…
 Това се прави на фона на небивала пропагандна война в услуга на чужда държава, която се води у нас с  потоп от фалшиви новини, манипулации и откровени опити да се възроди идеологическата машина на БКП, на което скоро специално ще се спрем.
 Имам чувството, че съм се отзовал в крайно нелеп сън за нахлуването на флотилия извънземни кораби на земята, където зелените човечета са заменени от травестити по 2 метра, които танцуват бунга-бунга и се хилят зловещо. Най-лошото е, че всичко продължава и наяве, а байганьовщината ни лъсна в целия си лъчист блясък навръх европредседателството ни. Вероятно това е целта, както и да ни тестват до какъв предел 
можем да бъдем манипулирани
Оказва се, че Бай Ганьо е безбрежно податлив на цялата помия, която му изливат от компютъра. 
 Впрочем, зелените човечета  от вида, които нахлу в Крим и Източна Украйна  отдавна са си тук и обучават въоръжени отряди по границите. Изживяват се като Джаба и подготвят джедаи, които да секат джендъри.  
  Някой измисли тази нелепа игра, зареди хибридните сайтове с лъжи, разпали страстите около нея й цял народ сега си къса ризата и се жалва, че са посегнали на традиционните му ценности. Даже църквата чевръсто скочи срещу нечестивците и ги заклейми, че и повечето от останалите вероизповедания. После де чу, че ще ни посети руският патриарх, може би, за да анатемоса новата напаст.
  Не мога да се похваля с особена толерантност към разни гей-общества и други подобни, не за друго, а защото преди време съм правил разследвания и съм ровил около тях. Бити и насилвани хора са ми разказвали  за кошмарните си преживявания, за това как в тези среди действа своеобразна мафия, много мощна и добре защитена от представителите си по върховете, чийто таен живот, включително и финансов, никой не изнася на светло. Имало техни фирми, които никога не са плащали данъци и това е най-малкото…  Ала това няма нищо общо с Истанбулската конвенция, с измислените джендъри и с целия нелеп маскарад, който ни натрапват. По-вероятно е 

тази „нежна мафия“ да играе на страната на зелените човечета

 Да не кажа, че е сигурно.      
  Даже паравоенните формирования публикуваха призиви за борба с „джендърите“ в социалните мрежи, като ги украсиха призивите си със снимки на Цецка Цачева и Екатерина Захариева. После изглежда се стреснаха и изтриха постовете си. Взеха да се жалват, че са почнали да ги арестуват. Надяваме се, че властите най-после са сетили да ги преслушат, защото  твърдят, че разполагат с организирани бойни отряди, въоръжени с автомати Калашников и картечници, веят чужди знамена и се заканват да вземат властта, а не защото се „борят“ срещу джендърите или се бъзикат с Цецка и Катя.
 С джендърите всъщност сега се борят всички, които не ги мързи. Четох десен интелектуалец да обяснява, че с тях сега се разправяли онези, които навремето победили империята на злото. Много интересно наблюдение, бих искал да се запозная и аз с тези чутовни борци, изправили се срещу комунизма и джендърите едновременно. Страхувам се обаче, че те съществуват само в развинтената фантазия на някои фейсбук деятели.     
С  откриването на „джендърите“ и третия пол пропагандата „Гейропа“ удари в десетката.  Народът полудя  и взе да сънува самодиви и бродници от нов вид. Десни мислители се кълнат, че Путин няма нищо общо с тая работа, което е откровена глупост, да ме прощават. 

Идеологическите му пълчища у нас са се вдигнали като на бой последен 

А той да няма нищо общо? Може, ама надали…  Интелигентни хора цитират хибридни сайтове и обясняват как  вестник на КОЙ  разкрил джендъри в училищата. Вие сериозно ли?
Писателят Захари Карабашлиев го обясни  ясно и кратко кратко:
„Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие“ е именно това: конвенция срещу насилието. Домашното насилие. Всичко останало изглежда като отвличане на внимание и целенасочена провокация, може би дирижирана от Русия с цел да дискредитира Европейския съюз.
Доколкото знам дотук Конвенцията е подписана от 45 държави. На 12 март 2012 г. Турция(!!!) става първата държава ратифицирала Конвенцията, последвана от 27 други (Албания, Андора, Армения, Австрия, Белгия, Босна и Херцеговина, Кипър, Дания, Финландия, Естония Франция, Грузия, Германия, Италия, Малта, Монако, Черна гора, Холандия, Норвегия, Полша, Румъния, Португалия, Сан Марино, Сърбия, Словения, Испания, Швеция, Швейцария…) Доколкото знам Русия е против. И Азърбейджан.“
 Иначе излиза, че нашите академици и пр. врагове на конвенцията са най-интелигентните академици в света, че са разкрили апокалиптичните планове на коварния джендер, който дебне в мрака, третополов индивид, канещ се с особена жестокост 

да унищожи досегашните полове

 Академиците и другите мозъци на тези 45 държави досега са спали или просто са били достатъчно тъпи , за да не разберат нищо. Сетили са се единствено нашите и руските мозъци, джедаите на Путин, в чиято страна бяха избити стотици хора като Ана Политковская, Анастасия Бабурова, Борис Немцов, а Алексанъдр Литвиненко беше взривен насред Лондон с малка атомна бомба, с полоний 210, който се произвежда само в един завод, в една държава. Познайте коя. Толкова ли сме слепи наистина?