БСП пратили дебилно писмо на Цацаров с 12 правописни грешки

Корнелия Нинова

Твърдението, че БСП е алтернатива на управлението на ГЕРБ и Бойко Борисов, може да е вярно в политическата сфера, но категорично не е вярно в сферата на...граматиката. Вярно е, че депутат от БСП си позволи да обиди публично българите, лепвайки им недостойното "дебили", но също така обществен факт стана и писмо на социалистите (виж в галерия,б.р.), изпратено до главния прокурор Сотир Цацаров.

То бе разпространено на стената във фейсбук от бившия депутат Антон Тодоров. Под него стоят подписите на група депутати от ръководството на парламентарната група на "БСП за България". Червените настояват държавното обвинение да извърши проверка по думите на премиера Бойко Борисов, че "в парламента продължават да стоят хора, които са замесени в наркотрафик...". Червените изпаднаха в супер смотаняшка ситуация, след като допуснаха в писмо от 15 реда да има 12 правописни грешки. Дори е сбъркано името на лидера, подписана е като Корнелия Нинов.

Червените непрекъснато демонстрират, че имат управленски капацитет и огромна банка от подготвени кадри, но в случая демонстрират пълна неграмотност, граничеща реално с дебилност.