Паравоенните с мълчание подкрепят кървавата баня в Нова Зеландия – насаждат омраза към бежанците и НАТО

Началникът на щаба на Военен съюз – БНО „Шипка” Владимир Русев

Началникът на щаба на Военен съюз – БНО „Шипка” Владимир Русев

Втори ден след кървавата баня в Нова Зеландия на страницата на паравоенните от Военен съюз – БНО „Шипка” няма и дума, която да осъжда терористичния  акт, отнел безпричинно вече живота на 50 мюсюлмани и ранил още десетки. Паравоенните са тотално

безкритични към действията на кървавия терорис  Брентън Тарант,

осъществил нападение над джамии в Крайстчърч. А тази мълчалива позиция е особен вид съгласие и подкрепа към злодейството в Нова Зеландия. Показателно е, че след зловещото избиване на невинни мюсюлмани, паравоенните са публикували на страницата си и са разпространили в интернет две свои позиции – едната е качена на 15 март в 13,33 ч., а другата същия ден, но в 22, 49 часа. И докато целия цивилизован свят и политически лидери открито осъждаха терористичното нападение, от  Военен съюз – БНО „Шипка” призовават българите:

„А сега като, че ли бедите Ви са малко, щели да ни заселват и с мигранти върнати от западните държави, защото извършвали криминални престъпления и не подлежали на интеграция. Все едно че българският народ а не Меркел и нейните кукловоди ги извикаха да окупират и ислямизират насила Европа.
Нашата Родина ще се превърне в непоносим концлагер за местното християнско и мюсюлманско миролюбиво население. Ще ви бият, насилват, ограбват и убиват ежедневно. По тази причина ние взехме нужните мерки. В много населени места създадохме щабове, комитети и структури за самозащита. Провеждаме непрекъснато и полеви обучения, докато пазим сами и южната граница на страната си.

Приканваме и вас, ако искате да оцелеете в тази враждебна среда, да повикате неволята а не да не разчитате на местните органи на (МВР, СЪД, и ПРОКУРАТУРА). Те нямат правомощия, а освен това са подложени денонощно на натиск от анти-български НПО-та на С_о_Р_о_С, Същите постоянно ги съдят и дори имат сключени договори, за контрол над дейността и решенията им.
СЪБУДЕТЕ СЕ И ПОГЛЕДНЕТЕ ИСТИНАТА В ОЧИТЕ.”*

В следващия документ на крайно русофилската паравоенна организация също няма и грам съжаление или несъгласие със случилото се в Крайстчърч, но за сметка на това манипулативно се твърди, че

всички провокации и атентати по света са извършени от някакви тайни кукловоди и общества,

които целят да поробят света и България, предизвиквайки изкуствени етнически и религиозни конфликти:
„Не вярвайте на сатанинските лъжи на бандата безродни престъпници, световните кукловоди и всякакви тайни общества - опитващи се да предизвикат изкуствен етнически и религиозен конфликт на територията на днешна Европа, за да реализират плановете си за Световно Господство и Нов САТАНИНСКИ и робски за вас и децата ви - Световен Ред. Не вярвайте и на сатанинските им провокации извършени от тях и техни агенти - в САЩ, Париж, Брюксел и други страни по света. Няма престъпление пред което тази световна мафия от престъпници и банкери би се спряла, за да постави народите под своят контрол и окончателно да пороби ВАС и децата ви. Провокации, терор, убийства, преврати, етнически и религиозни конфликти, Световен ФИНАНСОВ КОЛАПС и дори Нова Световна война са нещата с които ТЕ си служат и ще продължат да си служат. И да ВИ изтребват ако не си отворим очите за да се изправим и да ги спрем”.

 Водачите на  Военен съюз – БНО „Шипка” все пак се презастраховат, отбелязвайки, че обикновените мюсюлмани у нас не трябва да се свързват с тероризма и нахлуващите в Европа негови проповедници:

„Не мюсюлманите, нито обикновените бедни евреи, католици, протестанти и православни са виновни за всичко което се случва в света а безмерната алчност и жажда за контрол над света на тази световна олигархична върхушка и местните техни партийни слуги и агенти продали им съвестта и душите си. 
НИЕ от Българското народно опълчение Шипка и Военният съюз официално заявяваме че обикновените български мюсюлмани както и всички български граждани /изключая престъпните партийни елити, незаконната власт и чужди агенти в страната ни/ нямат нищо общо с какъвто и да е било тероризъм. Нямат нищо общо и с нахлуващите незаконно в ЕС вече милиони такива”. 

НАТО открито се сочи като основен виновник

и световен жандарм на световната мафия. Освобождението на Родината обаче няма как да се случи с партии и политици, за това от  Военен съюз – БНО „Шипка” отново призовават за гражданско самоуправление, което не признава никаква друга власт и институции. И сред всичките заклинания срещу световната конспирация няма и дума  срещу световния тероризъм и хибридната война осъществявани от путинова Русия.

В предишни свои позиции паровоенните многократно са настоявали, че ако вземат властта ще създадат военни трибунали и бесилки за предателите, които те посочат, тоест – правосъдие по техни стандарти.

Още в първите часове след кървавата баня в Крайстчърч, масовият убиец  Брентън Тарант директно се свързва с някаква балканска следа. Освен неонацистки символи, върху снаряжението на терориста има многобройни надписи на латиница и кирилица. Някои от тях са на битки срещу Османската империя и на личности, сражавали се срещу исляма, включително свързани с България: „проходът Шипка 1877-78”, „Фружин” и „Битка при Булаир 1913”. От  изявления на българските служби пък стана ясно, че австралиецът е прекарал седмица в страната ни. Остава големият въпрос – имал ли е съмишленици у нас - хора, споделящи неговите "възгледи, които услужливо са го насочили да мисли и действа в определена посока? Паравоенните формирования у нас няма как да не бъдат едни от заподозряните, защото от години проповядват идеология и позиции близки до тези на масовия убиец. За тях има информация, че се обучават от руски военни инструктори и се финансират от Кремъл. Сигналите за заплахи от Военен съюз – БНО „Шипка” срещу гражданския мир, мигрантите, различните по вяра, етнос и убеждения, срещу българския път в  ЕС и НАТО са непрекъснати, но въпреки това те продължават да сеят опасната крайно националистическа идеология, подклаждана от сляпо русофилство и преклонение към Путин. 

Днес повече от всякога след кървавата баня в Нова Зеландия българското общество трябва да знае – имал ли е извергът Брентън Тарант контакти на нашата територия с лица от незаконните паравоенни формировония, защото, ако сега става дума просто за българска следа, то утре можем да станем лично свидетели на подобно злодейство.

*Запазен е правописът и словоредът в публикациите  на  Военен съюз – БНО „Шипка”.

bno_chipka1.jpg

bno_chipka.jpg